Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunlari ve Mensuplari Forumu
Duyurular: ! Tüm Üyelerimizin Dikkatine... !

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 26 Mayıs 2012, 02:02:25

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Forumu - www.bursaihl.com

bursaimamhatip adlı kişiyi Twitter'da takip et - Paylaş
www.bursaihl.com Bursa İmam Hatip Liselerinin resmi web sitesi değildir.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Coca-Cola Efes'le birleşti  (Okunma Sayısı 70 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iRFaN
İrfan ERDEN (2000/11-A)

{ Vezir }

Ya olduğun gibi görün! Yada göründüğün gibi ol!

« : 14 Kasım 2006, 12:44:58 »

Coca-Cola İçecek A.Ş, Efes Sınai Yatırım Holding ile birleşme duyurusu İMKB web sitesinde yayınlandı.

Coca-Cola İçecekten İMKB'ye yapılan açıklamada, Sermaye Piyasası Kurulunun (SPK) Efes Sınai Yatırım Holding A.Ş. ile birleşme başvurusu hakkında şirkete yolladığı yazı ile Coca-Cola İçecek A.Ş'nin Efes Sınai Yatırım Holding A.Ş. şirketini devralma yoluyla birleşmesine ilişkin duyuru metnine yer verildi. SPK'nın ekli yazısının a bendi gereğince birleşmeye ilişkin ekli duyuru metninin Borsanın web sitesinde yayınlanması için gereğinin yapılması istenen açıklamada, SPK'nın şirkete muhatap yazısı, birleşme duyuru metni ve ekleri ile birleşme sözleşmesinin Borsa internet sitesinin şirketler bölümünde yayınlanmakta olduğu kaydedildi. Coca-Cola İçecek ve Efes Sınai Yatırım Holdingin birleşmesine ilişkin olarak gönderilen, birleşme ve devir sözleşmesini içeren özel durum açıklamasının İMKB internet sitesinde yayınlanmasının ardından şirketlerin kapalı olan işlem sıraları 2. seanstan itibaren yeniden açılacak.

AA

hakan27
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 19 Kasım 2006, 05:44:55 »

öncelikle mesajı okuduğumda küfür tek millettir ibaresi aklıma geldi
küfür birleşirde müslümanlar neden suyun üzerindeki saman parçacıkları gibi dağınık dururlar analmıyorum ama bi yandan da diyorum ben ne yapıyorum hatta bizler ne yapıyoruz bunun için
ALLAH SONUMUZU HAYREYLESİN
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: