nikimi_kedi_7
Kıyamet gelmeden Kıyam et!

{ Ülâ }

aşk'a aşk olsun..
|
 |
« Yanıtla #120 : 19 Kasım 2006, 23:11:57 » |
|
İŞTE BUNA ÇOK SEVİNDİM..İNŞAALLAH HAFTAYA CUMARTESİYİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.. HAYIRLI GECELER ARKADAŞLAR BEN ÇIKIYORUM..
Hayırlı geceler kardeşim selametle kal Rabbime emanetsin ;)
|
|
|
|
|
|
Dünya bir misafirhânedir. İnsan ise, onda az duracaktır ve vazifesi çok bir misafirdir ve kısa bir ömürde hayat-ı ebediyeye lâzım olan levâzımâtı tedârik etmekle mükelleftir.
|
|
|
nikimi_kedi_7

{ Ülâ }

aşk'a aşk olsun..
|
 |
« Yanıtla #121 : 19 Kasım 2006, 23:22:01 » |
|
Bende çıkıyorum arkadaşlar Rabbime emanetsiniz...
Dularınızı eksik etmeyin inş kardeşlerim..
Selam ve dua ile inş
|
|
|
|
|
|
Dünya bir misafirhânedir. İnsan ise, onda az duracaktır ve vazifesi çok bir misafirdir ve kısa bir ömürde hayat-ı ebediyeye lâzım olan levâzımâtı tedârik etmekle mükelleftir.
|
|
|
|
hakan27
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #122 : 21 Kasım 2006, 00:30:31 » |
|
OH BE NE GÜZEL HERKES TOPLANIO BİZ NABALIM KARDEŞİM UBRDA HİÇ DÜŞÜNEN YOKKİ ALACANIZ OLSUN HEPİNİZİN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SaLTaNaT
|
 |
« Yanıtla #123 : 21 Kasım 2006, 10:02:54 » |
|
OH BE NE GÜZEL HERKES TOPLANIO BİZ NABALIM KARDEŞİM UBRDA HİÇ DÜŞÜNEN YOKKİ ALACANIZ OLSUN HEPİNİZİN
hafta sonu senide bekleriz kardeş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~acohsny~
|
 |
« Yanıtla #124 : 21 Kasım 2006, 19:55:35 » |
|
Gecemiz nasıl gecti güzel bir soru şöyle anlatalım tek kelime ile berbattı iyiki gelmemişsiniz.
saat 17,30 da gitdik içeri ne görelim valeybol macı var :) neyse macı izledik sonra dışarı çıktık maç bitti 5 dk ses sistemini ve düzeni kurdular.
sonra Kuran ı kerim okundu ama ses sistemi berbat ahmet fefzi çıktı ilk olarak pleybek yaptı ama o kadar da belli edilmezki canım :-D neyse yani çıkan sanatcıların hiç birini doğru dürüst anlayamadık en son nihat amca çıkınca artık dayanamayıp çıktık :-D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~acohsny~
|
 |
« Yanıtla #125 : 21 Kasım 2006, 20:03:55 » |
|
Gercekten yazık oldu hemde çok yani konuşmaları bile anlamakta güçlük çektik o derece kötü bir organizasyon du...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nikimi_kedi_7

{ Ülâ }

aşk'a aşk olsun..
|
 |
« Yanıtla #126 : 22 Kasım 2006, 02:21:16 » |
|
Hayırlısı olsun kardeş üzüldüm açıkçası gerçekten emekler boşa gitmiş gibi gözüküyo.He bu arada voleybol maçı kimle kimin arasındaydı :D :D Keşke maçı izlemeye gitseydim :( :) =) :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SaLTaNaT
|
 |
« Yanıtla #127 : 22 Kasım 2006, 09:46:12 » |
|
Hayırlısı olsun kardeş üzüldüm açıkçası gerçekten emekler boşa gitmiş gibi gözüküyo.He bu arada voleybol maçı kimle kimin arasındaydı :D :D Keşke maçı izlemeye gitseydim :( :) =) :D
sorma kardeş ya örnek kolejiyle kemalpaşa arasındaydı örnek koleji yendi ilginçti ya, yurdum insanı manzarası gibiydi voleybolcu kızlarda şaşırdılar ne oluyo böyle diye ee tabi bizde şaşırdık yanlış yeremi geldik diye :-D :-D ben sadece Dursun ali erzincanlıyı dinlemek için gitmiştim voleybol sürpriz oldu :-D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nikimi_kedi_7

{ Ülâ }

aşk'a aşk olsun..
|
 |
« Yanıtla #128 : 23 Kasım 2006, 03:51:56 » |
|
Kısmetinizde maç izlemekte varmış :D :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatma seyhan
|
 |
« Yanıtla #129 : 24 Kasım 2006, 08:47:15 » |
|
yarın saat 21 de onlıne olmayı unutmayalım yenı gelen arkadaslara duyurulur..
|
|
|
|
|
|
EY TÜRK TİTRE VE KENDİNE DÖN
Namelerin yerine bugün sala sesi var, Söyleyin aşıklara aşkın cenazesi var...
|
|
|
Hazzen
[ Kaymakam ]

Hû...
|
 |
« Yanıtla #130 : 25 Kasım 2006, 13:04:06 » |
|
Geçen hafta da olamadım burada...Galiba bu akşamda olamayacak gibi gözüküyorum...Bu akşam bir davete icabet etmem gerekiyor...Fakat mümkün olurda online olabilirsem görüşmek üzre...Hakınızı helal ediniz...Selametle...
|
|
|
|
|
|
'Yokluk, sen de yoksun; bir var bir yoksun...İnsanoğlu kendi varından yoksun...Gelsin beni yokluk akrebi soksun...''
'Necip Fazıl Kısakürek'
|
|
|
|
~acohsny~
|
 |
« Yanıtla #131 : 25 Kasım 2006, 21:06:50 » |
|
Selamün aleykum bursa ahalisi neredesiniz? nerde bu devlet nerde bu üyeler :-D kimsecikler yok çay demleyelimmi yoksa kalsın mı :roll:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatma seyhan
|
 |
« Yanıtla #132 : 25 Kasım 2006, 21:11:54 » |
|
sag bastan say ben burdayım
|
|
|
|
|
|
EY TÜRK TİTRE VE KENDİNE DÖN
Namelerin yerine bugün sala sesi var, Söyleyin aşıklara aşkın cenazesi var...
|
|
|
|
~acohsny~
|
 |
« Yanıtla #133 : 25 Kasım 2006, 21:15:23 » |
|
Tabi sayım yapalım nede olsa Binbaşı olarak komuta bende :-D yalnız sağ başta kimse yok ne yapacaz fatma abla :-D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iRFaN
İrfan ERDEN (2000/11-A)

{ Vezir }

Ya olduğun gibi görün! Yada göründüğün gibi ol!
|
 |
« Yanıtla #134 : 25 Kasım 2006, 21:16:27 » |
|
Biz de geldik ancak.. Kalamayacağım... Size hayırlı sohbetler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|