iRFaN
İrfan ERDEN (2000/11-A)

{ Vezir }

Ya olduğun gibi görün! Yada göründüğün gibi ol!
|
 |
« : 01 Eylül 2008, 06:45:25 » |
|
Ayın Üyesi
Kıymetli kardeşlerim !
Her ay içinde en aktif olan; paylaşımları, site içerisindeki gayreti, katılımı ve başarılı çalışmalarıyla üyeler içerisinden adayları belirleyip sizlerin oylarınıza başvuracağız... Sizlerde bu oylamaya katılıp sizin için en aktif olan üyeye oyunuzu vereceksiniz...
Geçtiğimiz Ağustos ayının en aktif üyelerinden adaylarımızı anket şeklinde sizlere yukarıda sunduk...
Bazı açıklamalar :
1. Her ay geçtiğimiz ayın aktif üyelerinden adaylar belirlenip oylamaya sunulur...
2. Anket bir ay boyunca sürer, ay sonunda en çok oy alan üye o ayın üyesi olur. Ancak Ayın üyesi olarak yeni geçilen ayda görünür...
3. Eşit oy alınırsa kura çekimi yapılır...
Hak edenin Ayın üyesi olması dileği ile... Hayırlı olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
afrasyab
[ Mülâzımı Evvel ]

|
 |
« Yanıtla #1 : 02 Eylül 2008, 00:35:37 » |
|
arkadaslar ben "kendıme" oy verıcem bu ay heves ettım cok bana da yazık ya, gercı şıklarda yokum ama olsun pasıf bır eylem bıcımıdır bu da. son bır aydır hemen her ınternetı acısımda bı pencerede de bu sıte oluyor, vakıt ayıramasam da onlıne oluyorum hep. benım acımdan cıddı bır ıstıkrardır ,nıhayetınde bende odullendırılmeyı hakedıyorum.
oy pusulasında yer almak benı tatmın etmez kesınlıkle gozum bırıncılıkte, şunu da eklıyeyım bırıncılık benı sımartmaz sızı temın ederım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nikimi_kedi_7
Kıyamet gelmeden Kıyam et!

{ Ülâ }

aşk'a aşk olsun..
|
 |
« Yanıtla #2 : 02 Eylül 2008, 01:14:50 » |
|
arkadaslar ben "kendıme" oy verıcem bu ay heves ettım cok bana da yazık ya, gercı şıklarda yokum ama olsun pasıf bır eylem bıcımıdır bu da. son bır aydır hemen her ınternetı acısımda bı pencerede de bu sıte oluyor, vakıt ayıramasam da onlıne oluyorum hep. benım acımdan cıddı bır ıstıkrardır ,nıhayetınde bende odullendırılmeyı hakedıyorum.
oy pusulasında yer almak benı tatmın etmez kesınlıkle gozum bırıncılıkte, şunu da eklıyeyım bırıncılık benı sımartmaz sızı temın ederım...
Zahmetsiz Rahmet olmaz
|
|
|
|
|
|
Dünya bir misafirhânedir. İnsan ise, onda az duracaktır ve vazifesi çok bir misafirdir ve kısa bir ömürde hayat-ı ebediyeye lâzım olan levâzımâtı tedârik etmekle mükelleftir.
|
|
|
yunus-_-şimşek
[ Mülâzımı Evvel ]

|
 |
« Yanıtla #3 : 02 Eylül 2008, 01:24:48 » |
|
hadi bakalım hayırlısı...iyi oynayan kazansın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haticeuysal
|
 |
« Yanıtla #4 : 02 Eylül 2008, 10:29:09 » |
|
hımmm gene sahnedeyiz görülen. yav bari bu sefer tenekedende olsa bir apolet verin be. :))rezil oluyoz ya. her seferinde yazıyonuz adımızı sonunda ise ellerim bomboş şarkısı altta...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çetin35

{ Sadâret }

http://img528.imageshack.us/img528/6914/2066677756
|
 |
« Yanıtla #5 : 02 Eylül 2008, 10:42:45 » |
|
|
|
|
|
|
|
 Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur
|
|
|
|
recep KIR
|
 |
« Yanıtla #6 : 02 Eylül 2008, 12:09:54 » |
|
hımmm gene sahnedeyiz görülen. yav bari bu sefer tenekedende olsa bir apolet verin be. :))rezil oluyoz ya. her seferinde yazıyonuz adımızı sonunda ise ellerim bomboş şarkısı altta...
oylamayı etkileyecek konuşmlar mı yapsak ne yapsak acaba iş aş yol su elektrık vaadleri tutar mı acaba...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YAREN
NuRDaN

{ Sadâret }

Gönlümün Mihmanı...
|
 |
« Yanıtla #7 : 02 Eylül 2008, 12:12:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YAREN
NuRDaN

{ Sadâret }

Gönlümün Mihmanı...
|
 |
« Yanıtla #8 : 02 Eylül 2008, 12:22:52 » |
|
oylamayı etkileyecek konuşmlar mı yapsak ne yapsak acaba iş aş yol su elektrık vaadleri tutar mı acaba... bencede abi işe yarıyor meryemde böyle vaadler vermişti şimdi ayın altın üyesi oldu..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
recep KIR
|
 |
« Yanıtla #9 : 02 Eylül 2008, 12:23:37 » |
|
ablamızın yazısı baya etkili oldu galiba oyları da aldı tabiki....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haticeuysal
|
 |
« Yanıtla #10 : 02 Eylül 2008, 12:29:44 » |
|
doğru diyonuz valla çocuklar. başlayın vaadetmeye. nasılsa vaadde kalıyo. önceki ayın altın üyesinden herhangi bir icraat gelmediğine göre:?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
recep KIR
|
 |
« Yanıtla #11 : 02 Eylül 2008, 12:33:05 » |
|
doğru diyonuz valla çocuklar. başlayın vaadetmeye. nasılsa vaadde kalıyo. önceki ayın altın üyesinden herhangi bir icraat gelmediğine göre:?
tamam ablacım sen birinci ol ikinci olmaya razıyız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haticeuysal
|
 |
« Yanıtla #12 : 02 Eylül 2008, 12:35:08 » |
|
bu kadarmı kötü bu kadarmı zavallı görünüyo durumum ya:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
recep KIR
|
 |
« Yanıtla #13 : 02 Eylül 2008, 12:40:27 » |
|
ben yeni gördüm bu bölümü durum nedir bilmiyorum ablacım gerçek temennide bulundum ben ima fala değil di
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haticeuysal
|
 |
« Yanıtla #14 : 02 Eylül 2008, 12:42:10 » |
|
sağol ablası. ben işin eğlence kısmındayım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|