|
aydın07
|
 |
« : 29 Ağustos 2008, 14:55:27 » |
|
Fakir ama Dindar birine kızınızı verir miydiniz? Dindarlık yetmez zenginlikte şart mı dersiniz?
Yorumlarınızı da eklemeyi unutmayın.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 29 Ağustos 2008, 15:16:32 Gönderen: aydın07 »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GuL_NaRe

[ Sancak Beyi ]

Tekten de tek,bir tek,tek basına tek;O var!...
|
 |
« Yanıtla #3 : 29 Ağustos 2008, 15:49:38 » |
|
Verirdim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YAREN
NuRDaN

{ Sadâret }

Gönlümün Mihmanı...
|
 |
« Yanıtla #4 : 29 Ağustos 2008, 17:43:45 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 29 Ağustos 2008, 17:47:32 Gönderen: YAREN »
|
|
|
|
|
NuR_KerVaNı
«•••*´¯`*§µ§kµÑLµĞµÑ ߀d€Lî *´¯`*•••»

{ Sadâret }

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي
|
 |
« Yanıtla #5 : 29 Ağustos 2008, 17:50:25 » |
|
ÇOK DÜŞÜNURDUM AMA DENGI OLMADIGI MUDDETÇE VERMEZDIM ÇÜNKÜ INSAN NE KADAR DA VERIRIM GIBI GÖRUNSEDE İŞ CİDDIYE BININCE VERMEZ BU BIRAZ KENDIMIZI KANDIRMAK GIBI OLUR (BANA GÖRE) ÇOK ZENGINLIK OLMASI ŞART DEGIL AMA INSAN ALISTIGI HAYATTAN DAHA ALT SEVIYEDE YAŞADIGI ZAMAN MUTLAKA BU SEBEBTEN DOLAYI HUZURSUZLUKLAR CIKAR NE KADAR DINDARDA OLSA ,HER YONDEN AZ DA OLSA EŞİT OLMALARI LAZIM ....HEM MADDI HEM MANEVI ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
su_misali
su_misali
[ Kaymakam ]

|
 |
« Yanıtla #6 : 29 Ağustos 2008, 18:13:25 » |
|
Peygamber efendimiz bile herkes dengiyle evlensin sözüyle basta yola cıkarım herhalde ama evladım neyi isterse onu yaparım
|
|
|
|
|
|
ALLAHIM BİZİ KENDİNE DOST SECİNCEYE KADAR YASAT VE ÖYLE BİR ANDA CANIMIZI ALKİ ÖLÜM SANA OLAN AŞKIMIZIN ADI OLSUN...
|
|
|
|
inci
|
 |
« Yanıtla #7 : 29 Ağustos 2008, 18:56:32 » |
|
ÇOK DÜŞÜNURDUM AMA DENGI OLMADIGI MUDDETÇE VERMEZDIM ÇÜNKÜ INSAN NE KADAR DA VERIRIM GIBI GÖRUNSEDE İŞ CİDDIYE BININCE VERMEZ BU BIRAZ KENDIMIZI KANDIRMAK GIBI OLUR (BANA GÖRE) ÇOK ZENGINLIK OLMASI ŞART DEGIL AMA INSAN ALISTIGI HAYATTAN DAHA ALT SEVIYEDE YAŞADIGI ZAMAN MUTLAKA BU SEBEBTEN DOLAYI HUZURSUZLUKLAR CIKAR NE KADAR DINDARDA OLSA ,HER YONDEN AZ DA OLSA EŞİT OLMALARI LAZIM ....HEM MADDI HEM MANEVI ....
katılıyorum.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MERYEM RASEL
..♥..(HüZüN ÇiÇéĞi)..♥..

{ Sadâret }

♥..♥..SukuT giBi MüNzéVi , ÇıĞLık giBi HüR ...♥..♥
|
 |
« Yanıtla #8 : 29 Ağustos 2008, 19:02:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
•♥• مَرْيَمْ رَسَلْ •♥•
|
|
|
GuL_NaRe

[ Sancak Beyi ]

|
 |
« Yanıtla #9 : 29 Ağustos 2008, 19:31:33 » |
|
Benim fikrim su : Egerki kizima talip olan kisi uyusuklungan vurdum duymazligindan fakir olan biriyse vermem...Cunku tembel olan insanin hicbir zaman evine bir faydasi olmaz o fakir gelir fakir gider.Fakat caliskan olupta fakirse verebilirim cunku Allahu teala onun rizkini verecektir,calismasinin karsiligi olarak...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YAREN
NuRDaN

{ Sadâret }

Gönlümün Mihmanı...
|
 |
« Yanıtla #10 : 29 Ağustos 2008, 19:34:37 » |
|
Benim fikrim su : Egerki kizima talip olan kisi uyusuklungan vurdum duymazligindan fakir olan biriyse vermem...Cunku tembel olan insanin hicbir zaman evine bir faydasi olmaz o fakir gelir fakir gider.Fakat caliskan olupta fakirse verebilirim cunku Allahu teala onun rizkini verecektir,calismasinin karsiligi olarak...
KARDEŞİM DİNDANR DİYOR ZATEN DİNDAR OLAN BİRİ UYUŞUK OLMAZ Kİ... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haticeuysal
|
 |
« Yanıtla #11 : 29 Ağustos 2008, 19:35:35 » |
|
bana soran olursa verirdim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GuL_NaRe

[ Sancak Beyi ]

|
 |
« Yanıtla #12 : 29 Ağustos 2008, 19:41:10 » |
|
KARDEŞİM DİNDANR DİYOR ZATEN DİNDAR OLAN BİRİ UYUŞUK OLMAZ Kİ...  Orasi hiic belli olmaz canim ne dindar olupta uyusuk olanlar var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YAREN
NuRDaN

{ Sadâret }

Gönlümün Mihmanı...
|
 |
« Yanıtla #13 : 29 Ağustos 2008, 19:44:34 » |
|
KARDEŞİM DİNDANR DİYOR ZATEN DİNDAR OLAN BİRİ UYUŞUK OLMAZ Kİ...  Orasi hiic belli olmaz canim ne dindar olupta uyusuk olanlar varyalnız soru o yönde değil cnm tabiki belli olmaz ama burdaki soru o yönde değil zaten dindan değilse senin kasdettiğin şekildeyse neden vereyim kızımı.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
afrasyab
[ Mülâzımı Evvel ]

|
 |
« Yanıtla #14 : 30 Ağustos 2008, 13:27:36 » |
|
fakir kimdir : seytan. neden ? - imanı yoktur. o zaman... - imanı olan fakir degildir, fakir olan seyandır gerisi vs vs vs
he şu da var, realist realist yakalasalım; harcama kapasitesi yuksek olmayan er kisisine degil kız selam vermezler, boyledır yanii*
*tabe acizane gozlemlerım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|