Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunlari ve Mensuplari Forumu
Duyurular: [ Twitter ] { @bursaimamhatip } sayfamıza ulaşmak için buraya tıklayınız !...

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 25 Mayıs 2012, 20:13:41

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Forumu - www.bursaihl.com

bursaimamhatip adlı kişiyi Twitter'da takip et - Paylaş
www.bursaihl.com Bursa İmam Hatip Liselerinin resmi web sitesi değildir.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ALLAH ISLAH ETSİN DİYORUM  (Okunma Sayısı 167 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çetin35

{ Sadâret }

http://img528.imageshack.us/img528/6914/2066677756

« : 10 Ağustos 2008, 12:07:01 »

Pazar yerinde topluca okunan duadan bile rahatsız oldular 
 Bursa'nın Karacabey ilçesindeki pazar yerinde topluca dua edilmesinden rahatsız olan bir vatandaşın şikâyeti üzerine Belediye Başkanı Ergün Koç ile İlçe Müftüsü Osman Şen hakkında inceleme başlatıldı. 
 Kimliği açıklanmayan şahsın Karacabey Kaymakamlığı'na şikâyet dilekçesi verdiği ve dilekçede, "Karacabey Müftülüğü'nde görevli bir müezzin tarafından yaklaşık iki aydır her hafta salı günleri kurulan ilçe pazarındaki belediye hoparlöründen dua okunuyor, pazarın bereketli geçmesi için okunan duadan rahatsız oluyorum." dediği belirtildi. Türkiye'nin her tarafında yapılan pazar duasından rahatsızlık duyan bir şahsın şikâyetinin yetkililer tarafından dikkate alınması ise ilginç bulundu.

Dilekçe üzerine başlatılan inceleme çerçevesinde ifadesine başvurulduğu öğrenilen Belediye Başkanı Ergün Koç, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Esnafımıza ve insanlarımıza dürüst bir ortamda, bereketli kazançlar sağlamayı öneren bir alışveriş duasına izin vermekten soruşturmayla karşılaşacağım aklımın ucundan bile geçmezdi." dedi. 'Ne İsa'ya ne de Musa'ya yaranamamak' durumunu yaşadığını belirten Koç, "Dua edilmesinden rahatsızlık duyan bir vatandaşımızın şikâyeti nedeniyle ifade verdim. Ülkeme ve insanımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyorum. Bugüne kadar bu amaçla çalıştım. Benim anlayışımda ayrım yoktur." diye konuştu. Her zaman için devlete, millete ve kanunlara saygılı olarak hizmet yaptıklarını anlatan Koç, şunları kaydetti: "Karacabey Belediye Başkanı olarak son birkaç yılda şahsımı hedef alan çeşitli soruşturmalara muhatap oldum. Demokratik ve laik cumhuriyetimizin Atatürk ilkeleri ışığında yürütülmesini savunan biriyim. Şahsıma yönelik olarak ve kökenlerinde siyasi iftiraların yer alabileceği soruşturmalarla sürekli karşılaşıyorum. Ülkeme, milletime ve Karacabey'deki her insanımıza en iyi hizmeti vermek, benim görevimdir."

Müftü Osman Şen de duada, alıcı ve satıcılara dürüstlük içinde, bereketli kazanç sağlamaları, haksızlık etmeden, düşmanlığı körüklemeden hareket etmelerinin istendiğini dile getirerek, "Dua metninde devlete ve millete kötülük yapmak isteyenlerin çabalarını boşa çıkarma isteği ile Türk Silahlı Kuvvetleri ve tüm güvenlik güçlerine her zaman başarılı olmaları dileği de yer alıyor. Böyle anlamlı bir dua yüzünden inceleme başlatılması ilginç." dedi. Adem Elitok, Bursa

Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur
DaDa$
AciZ KuL
[ Alaybeyi ]

.....Sorumluluk Ölümden Daha Ağırdır.....

« Yanıtla #1 : 10 Ağustos 2008, 12:11:11 »

yazık ya

İnsan sölediği sözün mahkumu
                Söylemediği sözün hakimidir...
nikimi_kedi_7
Kıyamet gelmeden Kıyam et!

{ Ülâ }

aşk'a aşk olsun..

« Yanıtla #2 : 11 Ağustos 2008, 00:43:15 »

amin inşaAllah  undecided

Dünya bir misafirhânedir. İnsan ise, onda az duracaktır ve vazifesi çok bir misafirdir ve kısa bir ömürde hayat-ı ebediyeye lâzım olan levâzımâtı tedârik etmekle mükelleftir.
MERYEM RASEL
..♥..(HüZüN ÇiÇéĞi)..♥..

{ Sadâret }

♥..♥..SukuT giBi MüNzéVi , ÇıĞLık giBi HüR ...♥..♥

« Yanıtla #3 : 11 Ağustos 2008, 01:45:28 »

bencede yazıkkk undecided undecided undecided

• مَرْيَمْ رَسَلْ  •
NuR_KerVaNı
«•••*´¯`*§µ§kµÑLµĞµÑ ߀d€Lî *´¯`*•••»

{ Sadâret }

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

« Yanıtla #4 : 11 Ağustos 2008, 11:05:53 »