Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunlari ve Mensuplari Forumu
Duyurular: [ Facebook ] { www.bursaihl.com } sayfamıza ulaşmak için buraya tıklayınız !...

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 25 Mayıs 2012, 20:13:18

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Forumu - www.bursaihl.com

bursaimamhatip adlı kişiyi Twitter'da takip et - Paylaş
www.bursaihl.com Bursa İmam Hatip Liselerinin resmi web sitesi değildir.
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sizce Cumhurbaşkanlığı Seçimi önemli mi..?  (Okunma Sayısı 631 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
irakli
[ Mülâzımı Sânî ]
**

« Yanıtla #15 : 10 Mart 2007, 19:08:29 »

elbette önemlidir. ancak zorunlu değildir. bu çıkışlarınızla şunu demek istiyorsunuz. akp var. birşeyler yapmak istiyor ancak sezer (veto) engel. öylemi.  yapmayın beyler bu kadar saf olamazsınız.

akp ne yapmıştır.

MGV yi kapatmıştır.
Gaylara dernek kurm hakkı vermiştir.
Abd yani siyonizme taşeron olmuştur. BOP eşbaşkanı
domuz etini kasaplık et statüsüne sokmuştur.
Kuranı Kerim öğretenlere 2 yıl hapis cezasını onaylamışlardır.

ve demiştirki biz söz vermedik.
bunlar bir sürü hepsini yazmayayım yazmayayımda sizler
bu kadar saf olamazsınız gerçekten

saflikla alakasi yok kardes senin baktigin yer onemli ama ben biliyorum sana simdi ne desem ikna olmayacaksin SADECE DIYORUM KI HAKSIZSIN

HERSEY BIZIM,BIZDE ALLAH ICIN.
ömerhattab
[ Sağ Kol Ağası ]

« Yanıtla #16 : 10 Mart 2007, 21:11:13 »

bismillah sayın din kardeslerim bizler hakkın yanındaysak hakkın yanında olanla beraber olmalıyız bugun türkiyenin cehresini batini yönden özgür bırakan devletimiz dini yöndende bırakıyor ama çifte standart uygulanıyor bugun kilise acmak serbest kuran kursu yasak  bugun diger dinler özgürce ibadet hakkına sahib bizde sahibiz ama dini vecibelerimizin emirlerinin uygulanması yasak nasılmı tesettur turban ve hayattan uzaklasıracak kadar dini egitimi olmayan bir nesil yetişiyor bunun farkındamısınız nasılmı bugun din dersi kac saat okullarda ingilizce kac saat veya resim veya müzik vb . sizler koyun olmaya devam edin cobanınız sizi top sakal gibide guder . coban bizden biri bizlerle alakası yok mechul kadınlar gunu gecti turbandan niye bahsedilmedi niye müslüman kadını kadın degilmi hadi ordan ................ 
   dua edelim allah ıslah etsin devletimiz düzelsin .hakkınızı helal edin . s.a

ALLAH'IM! Kalbimi münafıklıktan, amelimi riyadan, dilimi yalandan, gözümü hainlikten temizle. Şüphesiz sen, Gözlerin hainliğini, kalplerde gizleneni bilirsin.

( Hadis-i Şerif)
ebuderda
Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 10 Mart 2007, 23:58:03 »

elbette önemlidir. ancak zorunlu değildir. bu çıkışlarınızla şunu demek istiyorsunuz. akp var. birşeyler yapmak istiyor ancak sezer (veto) engel. öylemi.  yapmayın beyler bu kadar saf olamazsınız.

akp ne yapmıştır.

MGV yi kapatmıştır.

saflikla alakasi yok kardes senin baktigin yer onemli ama ben biliyorum sana simdi ne desem ikna olmayacaksin SADECE DIYORUM KI HAKSIZSIN
acaba neden haksız
onuda belirtte ona göre hesabı kesilsin sayın ıraklı
yarı bırakma
irakli
[ Mülâzımı Sânî ]
**

« Yanıtla #18 : 15 Mart 2007, 18:44:49 »

akp ne yapmıştır.

MGV yi kapatmıştır.

acaba neden haksız
onuda belirtte ona göre hesabı kesilsin sayın ıraklı
yarı bırakma
kardes bilsemki bu adam bana inanacak ikna olacak soylerim ama konumu belli baktigi yer belli biraz farkli yonden baksa benim aciklamama gerek kalmayacak ...bence biraz farkli seyler okumasi gerekiyor

rm-güler
[ Zabit vekili ]
*

« Yanıtla #19 : 06 Mayıs 2007, 23:52:07 »

yürütmenin sorumsuz kanadını oluşturan cumhurbaşkanlığı makamı elbette önemlidir ve bence önemsenmelidir de fakat bu makama kim oturursa otursun bu kişinin Türkiyede islami hayatı hiç bir sıkıntıya uğramadan yaşamak isteyen insanların derdine derman olacağını şu an için hiç zannetmiyorum, yani umutlar bir başka bahara....... m03 m03 m03 m03
NaR-ı HaSReT_09
Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 08 Mayıs 2007, 00:00:31 »

kardeş artık bırakın bu umut dolu lafları  ya
değiştiğ zaman bile aynı olacak
hiçbirşey değişmeyecek
ama merak ettiğim cumhurbaşkanını değiştirecekler ve yine bişey yapamıyacaklar
o zaman suçu kime atacaklar
BELKİDE ŞUANDA ELİMİZDE OLAN TEK ŞEY UMUDUMUZ HEM İNSAN UMUDUNUDA KAYBEDERSE NASIL TUTUNURKİ HAYATA mümin korkuyla ümit arasında olmalıdır diiimi... görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler... rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşş
ömerhattab
[ Sağ Kol Ağası ]

« Yanıtla #21 : 14 Mayıs 2007, 23:25:12 »

bismillah sayın din kardeslerim bizler hakkın yanındaysak hakkın yanında olanla beraber olmalıyız bugun türkiyenin cehresini batini yönden özgür bırakan devletimiz dini yöndende bırakıyor ama çifte standart uygulanıyor bugun kilise acmak serbest kuran kursu yasak  bugun diger dinler özgürce ibadet hakkına sahib bizde sahibiz ama dini vecibelerimizin emirlerinin uygulanması yasak nasılmı tesettur turban ve hayattan uzaklasıracak kadar dini egitimi olmayan bir nesil yetişiyor bunun farkındamısınız nasılmı bugun din dersi kac saat okullarda ingilizce kac saat veya resim veya müzik vb . sizler koyun olmaya devam edin cobanınız sizi top sakal gibide guder . coban bizden biri bizlerle alakası yok mechul kadınlar gunu gecti turbandan niye bahsedilmedi niye müslüman kadını kadın degilmi hadi ordan ................ 

ALLAH'IM! Kalbimi münafıklıktan, amelimi riyadan, dilimi yalandan, gözümü hainlikten temizle. Şüphesiz sen, Gözlerin hainliğini, kalplerde gizleneni bilirsin.

( Hadis-i Şerif)
irakli
[ Mülâzımı Sânî ]
**

« Yanıtla #22 : 14 Mayıs 2007, 23:54:38 »

amin ama cok zor

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: