|
aydın07
|
 |
« : 05 Ağustos 2008, 11:36:36 » |
|
Bu mesajin sonunda sana bir soru sorulacak. >>> >> >>> >>Hemen yanitla. Durup dusunme. >>> >> >>> >> >>> >>Aklina ilk gelen seyi soyleyiver. >>> >> >>> >>Bu eglenceli bir "test"... VE ayni zamanda biraz acaip (cok >>>acaip)! >>> >> Bir dene, sonra tanidiklarina yolla (bana da geri yolla). >>>Boylece >>> >>kac insanin seninle ayni orana dustugunu goreceksin. Konu >>> >>satirina kendinin %98'de veya %2'de oldugunu yazmayi unutma. >>>Bunun >>> >>ne demek oldugunu "test"i bitirdikten sonra anlayacaksin. >>> >> >>> >>Simdi... asagidaki talimatlari olabildigince cabuk yerine >>>getir. >>> >> >>> >> >>> >> >>> >>Bir hesabi bitirmeden otekine gecme.. >>> >> >>> >> >>> >> >>> >>Yanitlari yazmak veya hatirlamak zorunda degilsin. Sadece >>>kafadan >>> >>hesaplayarak cevap ver >>> >>gec. >>> >> >>> >> >>> >>Sasiracaksin. >>> >> >>> >> >>> >> >>> >>Basla: >>> >> >>> >> >>> >>Asagidaki toplamlar kac ediyor: >>> >> >>> >>89 + 2 >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >>12 + 53 >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >>75 + 26 >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >>25 + 52 >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >>63 + 32 >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >>Biliyorum! Hesap yapmak zor is, ama neredeyse bitti... >>> >> >>> >> >>> >>Hadi. tek bir tane daha... >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >>! >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >>123 + >>> >>5 >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >>CABUK! BIR RENK VE BIR ALET DUSUN! >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >>Asagiya devam et... >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >>Biraz daha... >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >>Aklina kirmizi bir cekic geldi, degil mi? >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >>Eger verdigin cevap bu degilse, sen anormal sayilmasa da farkli >>>bir >>> >>akla sahip olan %2 insandan birisin. >>> >> >>> >>Insanlarin %98'i bu alistirmayi yapinca kirmizi bir cekic diye >>> >>yanitliyor. >>> >> >>> >> >>> >>Buna inanmiyorsan, bunu cevrene yolla, goreceksin. >>> >> >>> >> >>> >> >>> >> >>> >>Konu satirina %98 grubunda veya %2 grubunda oldugunu yazmayi >>>unutma __________________ Cevaplarınızı foruma yazınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NuR_KerVaNı
«•••*´¯`*§µ§kµÑLµĞµÑ ߀d€Lî *´¯`*•••»

{ Sadâret }

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي
|
 |
« Yanıtla #1 : 05 Ağustos 2008, 11:43:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aydın07
|
 |
« Yanıtla #2 : 05 Ağustos 2008, 11:47:15 » |
|
Hoşuna gittiğine sevindim.Ben Kırmızı ve Çapa diyerek ne taraftan olduğu belli olmayan kesimdenim.Yani ne normalim ne de başka bir şey.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatma seyhan
|
 |
« Yanıtla #3 : 05 Ağustos 2008, 11:47:32 » |
|
bu iyi birşeymi bilmiyorum..  ama ben %2 lik gruptan çıktım.. 
|
|
|
|
|
|
EY TÜRK TİTRE VE KENDİNE DÖN
Namelerin yerine bugün sala sesi var, Söyleyin aşıklara aşkın cenazesi var...
|
|
|
iRFaN
İrfan ERDEN (2000/11-A)

{ Vezir }

Ya olduğun gibi görün! Yada göründüğün gibi ol!
|
 |
« Yanıtla #4 : 05 Ağustos 2008, 12:00:54 » |
|
% 2 lik grubun yüzdesini artırdım heralde... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YAREN
NuRDaN

{ Sadâret }

Gönlümün Mihmanı...
|
 |
« Yanıtla #5 : 05 Ağustos 2008, 17:38:13 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haticeuysal
|
 |
« Yanıtla #6 : 05 Ağustos 2008, 17:44:06 » |
|
bende kırmızı kazma' lardanım:) ne taraftan olduğu belli olmayanlardanmıyız şimdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NuR_KerVaNı
«•••*´¯`*§µ§kµÑLµĞµÑ ߀d€Lî *´¯`*•••»

{ Sadâret }

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي
|
 |
« Yanıtla #7 : 05 Ağustos 2008, 17:45:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YAREN
NuRDaN

{ Sadâret }

Gönlümün Mihmanı...
|
 |
« Yanıtla #8 : 05 Ağustos 2008, 17:50:30 » |
|
HERALDE CNM BİDE SEN KIRMIZI YI ÇOK SEVERSİN.....BEN MOR U SEVDİĞİM İÇİN AKLIMA O GELDİ... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaradaş
Yalnızım diye üzülmüyorum;çünkü biliyorum yalnız insanın ihanet edeni de olmaz...
[ Sancak Beyi ]

geçen gün ömürdendir
|
 |
« Yanıtla #9 : 05 Ağustos 2008, 17:56:01 » |
|
pembe tornavida dedim yaaaa ![yahoo[1]](http://www.bursaihl.com/forum/Smileys/default/yahoo1.gif)
|
|
|
|
|
|
Talip olmak hoştur ama,dengin bulmak başkadır başka...
|
|
|
YAREN
NuRDaN

{ Sadâret }

Gönlümün Mihmanı...
|
 |
« Yanıtla #10 : 05 Ağustos 2008, 17:57:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaradaş
Yalnızım diye üzülmüyorum;çünkü biliyorum yalnız insanın ihanet edeni de olmaz...
[ Sancak Beyi ]

geçen gün ömürdendir
|
 |
« Yanıtla #11 : 05 Ağustos 2008, 17:59:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
Talip olmak hoştur ama,dengin bulmak başkadır başka...
|
|
|
|
Güliruhsar
|
 |
« Yanıtla #12 : 05 Ağustos 2008, 17:59:40 » |
|
Benimde akılma "sarı renk ve buzdolabı "geldi.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YAREN
NuRDaN

{ Sadâret }

Gönlümün Mihmanı...
|
 |
« Yanıtla #13 : 05 Ağustos 2008, 18:04:12 » |
|
ablacım ev hanımı olduğun için olsa gerek..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güliruhsar
|