|
fatma seyhan
|
 |
« : 02 Kasım 2006, 10:27:19 » |
|
bu sıteyı nasıl kesfettınız arkadas aracılıgı ınternet tevafuk vb.paylasırsanız sevınırım ben baslıyayım barı kardesım alparslan soyledı bana cok sevındım ama o zamanlar hıc hareket yoktu buna da cok uzulmustum ama sımdı cok guzel gıdıyoruz bende neslınur ablama vesıle oldum sıteye gelmesıne o da arkadası meltem e vesıle oldu
|
|
|
|
|
|
EY TÜRK TİTRE VE KENDİNE DÖN
Namelerin yerine bugün sala sesi var, Söyleyin aşıklara aşkın cenazesi var...
|
|
|
iRFaN
İrfan ERDEN (2000/11-A)

{ Vezir }

Ya olduğun gibi görün! Yada göründüğün gibi ol!
|
 |
« Yanıtla #1 : 02 Kasım 2006, 10:33:28 » |
|
Allah razı olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SaLTaNaT
|
 |
« Yanıtla #2 : 02 Kasım 2006, 12:22:32 » |
|
Ben imamhatip comda gördüm bu siteyi bende ilk üye olduğumda kimsecikler yoktu son zamanlarda hareketlendi ALLAH izin verirse dahada hareketlenecek SELAMETLE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alpaslanseyhan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : 02 Kasım 2006, 15:33:26 » |
|
internette google den bazı şeyleri aratıyodum bi aratacak bir şey arıyodum bi anda aklıma bursa imam hatipliler diye aklıma geldi ve yazdım sonra bu sayfa çıktı ilk önce ablam kayıt oldu ben daha yeni kayıt olabildim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hazzen
[ Kaymakam ]

Hû...
|
 |
« Yanıtla #4 : 04 Kasım 2006, 06:00:25 » |
|
Bende bir arkadaşımın tavsiyesiyle imamhatip.com a üye oldum...Ve orada yazıyordu bu sitenin açıldığı... Tabii ki hemen uye oldum...Sessiz sakindi site o zamanlar...Şimdilerde ise maşaallah...Rabbim üye sayımızı artırsın ve güzelliklerde böylece arta dursun...
Rabbim site kurucularından, tüm emeği geçenlerden ve sevgili üye arkadaşlardan razı olsun...
Selametle...
|
|
|
|
|
|
'Yokluk, sen de yoksun; bir var bir yoksun...İnsanoğlu kendi varından yoksun...Gelsin beni yokluk akrebi soksun...''
'Necip Fazıl Kısakürek'
|
|
|
|
hakan27
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : 04 Kasım 2006, 19:33:57 » |
|
ben asker arkadaşım murat durgun dan öğrendim siteyi bende ihl li olunca bi bakem dedim sona yeni oldunu farkettim üye oldum şimdi ahanda burdayım bu siteyi bisim siteye kardeş site yaptım üyeler artsın dedim reklam önemlidir bence allah güsel şeyler yapmamızda yardım etsin zati doru dürüst bişi yok elde bari böle bişi yapam dedim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seheryeli
[ Yüzbaşı ]

|
 |
« Yanıtla #6 : 06 Kasım 2006, 15:24:53 » |
|
Banada kardeşim söyledi ama ben anca yeni üye oldum.Emeği geçenlerden allah razı olsun. :wink:
|
|
|
|
|
|
Göster İlahi,bu millet kurtulur tek mucize Gaip hazineden bir utanma hissi ver bize M.Akif
|
|
|
|
asudebahar
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : 06 Kasım 2006, 22:20:22 » |
|
Tamamen tevafuk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SaLTaNaT
|
 |
« Yanıtla #8 : 06 Kasım 2006, 22:22:46 » |
|
Tamamen tevafuk
Kardeş bu laf Tamamen duygusal gibi bişey olmuş hoşuma gitti :-) SeLaMeTLe...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
S ü L h @ N
|
 |
« Yanıtla #9 : 06 Kasım 2006, 22:28:41 » |
|
Ben bulmadım Haberim falanda olmadı. damdan düşer gibi saltanat üye yaptı beni iyikide yaptı... itiraf ediyorum pişman değilim niye olayımki Bende bir İmam Hatipliyim...
|
|
|
|
|
|
 ÖLüM SoN DeĞiL DaHa MaHKeMe VaR..
|
|
|
|
Bahadır
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #10 : 24 Kasım 2006, 23:08:14 » |
|
yunus hoca sayesinde geldim ve buldum sizleri...
sagolasin aco
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alem-i ervah
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : 24 Kasım 2006, 23:23:17 » |
|
ihl li degilim ,bursalı hiç degilim... herkes kardeş degil mi zaten ! bir arkadaş tavsiyesiyle burdayım bende..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eminegunel
[ Sağ Kol Ağası ]

|
 |
« Yanıtla #12 : 25 Kasım 2006, 00:16:06 » |
|
benimkisi de tamamen tevafuk..öylesine google den taradım,burası çıktı karşıma :lol:
|
|
|
|
|
|
söz ola kese savaşı,söz ola bitire başı.. söz ola ağulu aşı,bal ile yağ ide bir söz..
|
|
|
nikimi_kedi_7
Kıyamet gelmeden Kıyam et!

{ Ülâ }

aşk'a aşk olsun..
|
 |
« Yanıtla #13 : 25 Kasım 2006, 01:42:56 » |
|
Bende imamhatip.comdan Saltanat abi vasıtasıyla bulmuş oldum çok saoalsın abi haber verdiin için...
|
|
|
|
|
|
Dünya bir misafirhânedir. İnsan ise, onda az duracaktır ve vazifesi çok bir misafirdir ve kısa bir ömürde hayat-ı ebediyeye lâzım olan levâzımâtı tedârik etmekle mükelleftir.
|
|
|
|
SaLTaNaT
|
 |
« Yanıtla #14 : 25 Kasım 2006, 14:47:51 » |
|
Sen sağol kardeşip kırmayıp geldiğin için
|
|