Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunlari ve Mensuplari Forumu
Duyurular: VAN DEPREMİ İNSANİ YARDIM YÖNTEMLERİ

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 25 Mayıs 2012, 18:17:00

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Forumu - www.bursaihl.com

bursaimamhatip adlı kişiyi Twitter'da takip et - Paylaş
www.bursaihl.com Bursa İmam Hatip Liselerinin resmi web sitesi değildir.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ASLA UNUTAMAM DEDİĞİNİZ BIR ANINIZ ...  (Okunma Sayısı 330 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
NuR_KerVaNı
«•••*´¯`*§µ§kµÑLµĞµÑ ߀d€Lî *´¯`*•••»

{ Sadâret }

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

« : 26 Mayıs 2008, 17:34:52 »

HERKESIN BASINDAN MUHAKKAK BIR OLAY GECMISTIR BAZEN ÜZÜCU OLUR BUNLAR BAZENDE SEVINDIRICI HADI ARKADASLAR ANILARINIZI YAZMAYA DAVET EDIYORUM SIZLERI ŞİMDİDEN TEŞEKURLER... ftm

Güliruhsar
MEDİNE AŞIĞI
{ Ülâ }

GÜL~İ RUHSAR

« Yanıtla #1 : 29 Mayıs 2008, 13:05:35 »

BABAANNEMLE GEMLİK SAHİLİNDE GEZİYORDUK.SAHİLDE ÇOĞU KİŞİNİN YANINDA KÖPEK VARDI.İKİ YAŞLI TEYZE BİZE DOĞRU YAKLAŞTILAR.TEYZENİN BİRİ ," KIZIM BABAANNEN Mİ OLUYO "DİYE SORDU. BENDE EVET DEDİM .TEYZE BANA "AFERİN KIZIM HERKEZ KEDİ,KÖPEK GEZDİRİYO.SEN SE BABAANNENİ GEZDİRİYON "DEDİ.BUDA BENİM UNUTAMADIĞIM KÜÇÜK Bİ ANIM. ftm

yaradaş
Yalnızım diye üzülmüyorum;çünkü biliyorum yalnız insanın ihanet edeni de olmaz...
[ Sancak Beyi ]

geçen gün ömürdendir

« Yanıtla #2 : 13 Haziran 2008, 15:22:06 »

hiç unutmam...6.sınıftaydık sanırım 7 de olabilir ramazan ayıydı öğlenciydik orucumuzu okulda açıyorduk.sıra arkadaşım ayşe bi akşam iftarımızı etmek için kendisine tulumba tatlısı benim de tulumbayı değilde baklavayı sevdiğimi bildiğinden bana da ayrı olarak baklava getirmişti.bu jestini unutmayacağım..ayşe saolasın

Talip olmak hoştur ama,dengin bulmak başkadır başka...
recepgündüz
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 15 Haziran 2008, 18:02:34 »

orta okulda basket potası üzerine cıkıp potanın içinden geceeyim derken kolumu kırıp
40 gun okula gidemem ve bide bunlar yetmiyomus gibi mudurun beni sınıfta bırakmak istemesi
okumayı cok istiyom abi diyerek birazda goz yası dokerek muduru ikna ettim freu icon_mrgreen
YAREN
NuRDaN

{ Sadâret }

Gönlümün Mihmanı...

« Yanıtla #4 : 16 Haziran 2008, 00:52:45 »

maşALLAH ne anı ya geçmiştir ama biz genede diyelim geçmiş olsun abi büyük olay.... ftm

recepgündüz
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 18 Haziran 2008, 20:42:02 »

sizlere traje komik bi anımı daha anlatayım
(yasadıgım olayda yasımı hatırlamıyom) yazın koye tatıle gitmistik. hemen berber  gidip sacımıı jıletle kazıtıp kafamın aynadan farkı kalmamıstı. neyse ondan sonrasına geleyim teyzeminlerin avlusunda   yeni dogmus disleri henuz cıkmamıs buzagıya arkamı donerek agacın altında serin serin oturuyodum tam hayallere dalmısken kafamda koca bi agız hissettim bizim buzagı herhalde benim kafayı karpuz veya kabak zannedip isırmaya calısıyodu Allah tan disleri yoktu ama sok oldum anlatılmaz gormeniz lazımdı baksana icon_mrgreen
YAREN
NuRDaN

{ Sadâret }

Gönlümün Mihmanı...

« Yanıtla #6 : 19 Haziran 2008, 14:21:32 »

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha çok geçmiş  olsun icon_mrgreen

recepgündüz
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 19 Haziran 2008, 21:28:40 »

yav ben bu anı işine baya sardım bi anımı daha anlatayım köyümüzde yaslı bi kadın vardı bizde 12-15 yas grubundayız. arkadslarla bi seytanlık yapıp su kadını kandıralım dedik Allah affettsin  (allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun) kafamıza sarıkları sarıp kapıyı caldık kadın sagolsun actı teyzeye biz arabistandan geldik dedik tabi ben sozde arapca konusuyom arkadasta tercume ediyo kadına ucagımız dustu zor kurtulduk sana hediye getirmistik hepsi kayboldu hüzünlü bi sekilde anlattık kadın tabı bize karpuz getiriyo cay demliyo bizde Allah affetsin atmasyona devam ediyok arkadslarımız herkes oldu falan fılan bide baktık kadın aglamaya baslamasın hungur hungur aglıyo
yaptıgım bu saka halen vicdanımı sızlatıyo cocukluk işte
yaradaş
Yalnızım diye üzülmüyorum;çünkü biliyorum yalnız insanın ihanet edeni de olmaz...
[ Sancak Beyi ]

geçen gün ömürdendir

« Yanıtla #8 : 25 Haziran 2008, 11:57:29 »

Allah iyiliğinizi versin. ftm juhu

Talip olmak hoştur ama,dengin bulmak başkadır başka...
ibrahim özkan
[ Onbaşı ]

HİÇ UNUTULUR MU OKUL YILLARI...

« Yanıtla #9 : 29 Temmuz 2008, 11:45:34 »

Lise son da okulun pansiyonun da günlerden cumaydı okul dağıldı biz  haftasonu pansiyon da kalan bizim arkadaşlarla birlikte cuma pazarından balık aldık onları bi güzel temizledikten sonra etüt de daha öncede almış olduğumuz piknik tüpüyle kızarttık. kızartırken pansiyon bekçisi muammer abi koridor sonundaki cama çıkmış diyorki kendi kendine ohbeee komşulardan birisi ne güzel balık kızartıyor:)) bilmiyor biz etütde afiyetle balık yiyoruz.hani pansiyon müdürüne şikayet etmeyeceğini bilsek çağırırdık ama:))
recepgündüz
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 31 Temmuz 2008, 14:44:28 »

üniveristede elektronik dersinde hoca ile birlikte tum sınıf olarak makineleri gezerken bi makinenin basında durdum o sırada hoca makineleri anlatmaya devam edip benden grup uzaklasıyodu bende makineyi inceliyodum anlamadıgım halde bikac arkadas yanıma geldi bende dedim onlara guc devrelerini tam gaz ileri deyip makinanın bı kac tusunu full cevirdim hoca gordu neyapıyon dedi bende hocam makinanın ayarlarını duzeltıyom dedim hoca bi geldi ayarlar mındar olmus baya bi ugrastı duzeltmek için duzelttıkten sonra soyle dedi bu cocuk yannımdan ayrılmayacak sakın bunu tek basına bırakmayın butun donem boyunca derslerde yanındaydım biseye dokunmama izin vermiyodu
emireligibiydim ama beni hiç sevmedi o olaydan sonra sınfta hep onun dersinde espiri konusu olmustum grin grin grin
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: