Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunlari ve Mensuplari Forumu
Duyurular: [ Facebook ] { www.bursaihl.com } sayfamıza ulaşmak için buraya tıklayınız !...

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 10 Şubat 2012, 09:32:08

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Forumu - www.bursaihl.com

bursaimamhatip adlı kişiyi Twitter'da takip et - Paylaş
www.bursaihl.com Bursa İmam Hatip Liselerinin resmi web sitesi değildir.
Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 1. www.bursaihl.com Bayramlaşma ve Tanışma Günü Fotoları  (Okunma Sayısı 4675 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hazzen
[ Kaymakam ]

Hû...

« Yanıtla #45 : 01 Aralık 2006, 12:34:02 »

Arkadaşlar ben bunları malesef yeni okuyorum...Çünkü bize ait bir bölüm olmadığı için bakmıyordum..Fakat bu sefer bakayım dedim dört sayfa olmuş...Meğer bizi ilgilendiren konulara değinilmiş...Ama faaliyet gerçekleşmemiş sanırım...Efendim tarihi belirleyip özel mesaj ile arkadaşlara belirtilse daha iyi olacağını düşünüyorum...Bazı arkadaşlarımızda şehir dışında olduğu için tatile mi denk getirsek..Ya da Bursa'daki arkadaşlarla toplansak ikinci toplantıyı tatile denk getiririz...Artık herkesi uyarmak için özel mesaj gerekli galiba ben teklifi sunayım arakadaşlara en iyisi...Hayırlısı bakalım..Selametle....

'Yokluk, sen de yoksun; bir var bir yoksun...İnsanoğlu kendi varından yoksun...Gelsin beni yokluk akrebi soksun...'' 

'Necip Fazıl Kısakürek'
hazan23
Ziyaretçi
« Yanıtla #46 : 02 Aralık 2006, 12:51:13 »

Arkadaşlar ben bunları malesef yeni okuyorum...Çünkü bize ait bir bölüm olmadığı için bakmıyordum..Fakat bu sefer bakayım dedim dört sayfa olmuş...Meğer bizi ilgilendiren konulara değinilmiş...Ama faaliyet gerçekleşmemiş sanırım...Efendim tarihi belirleyip özel mesaj ile arkadaşlara belirtilse daha iyi olacağını düşünüyorum...Bazı arkadaşlarımızda şehir dışında olduğu için tatile mi denk getirsek..Ya da Bursa'daki arkadaşlarla toplansak ikinci toplantıyı tatile denk getiririz...Artık herkesi uyarmak için özel mesaj gerekli galiba ben teklifi sunayım arakadaşlara en iyisi...Hayırlısı bakalım..Selametle....
kardeş hakkın var özelden msj daha mantıklı.bu hafta olmasa benim içinde iyi olur.haftaya cumartesi olursa gelebilirim ancak.tabi diğer arkadaşlar içinde uygunsa.sayalım kaç kişi olduk:
1-hazan23
2-nikimi_kedi_7
3-Hazzen.....
umarım haftaya kadar dahada çok oluruz.olmasakta merak etmeyin ben bulurum bikaç kişi daha:)
seheryeli
[ Yüzbaşı ]

« Yanıtla #47 : 02 Aralık 2006, 13:35:29 »

Arkadaşlar bende aranızda olmayı çok isterim... siz ayarlayın ben müsait olabilirsem katılırım inşallah...hadi genç bayanlar .. :-) :wink:

Göster İlahi,bu millet kurtulur tek mucize
Gaip hazineden bir utanma hissi ver bize

M.Akif
hazan23
Ziyaretçi
« Yanıtla #48 : 02 Aralık 2006, 14:24:27 »

kardeş hakkın var özelden msj daha mantıklı.bu hafta olmasa benim içinde iyi olur.haftaya cumartesi olursa gelebilirim ancak.tabi diğer arkadaşlar içinde uygunsa.sayalım kaç kişi olduk:
1-hazan23
2-nikimi_kedi_7
3-Hazzen.....
umarım haftaya kadar dahada çok oluruz.olmasakta merak etmeyin ben bulurum bikaç kişi daha:)
Arkadaşlar bende aranızda olmayı çok isterim... siz ayarlayın ben müsait olabilirsem katılırım inşallah...hadi genç bayanlar .. :-) :wink:
[/quote
1-hazan23
2-nikimi_kedi_7
3-Hazzen
4-seheryeli.....yokmu arttıran:)
alem-i ervah
Ziyaretçi
« Yanıtla #49 : 04 Aralık 2006, 15:06:26 »

ne güzel arkadaşlarınızla buluşmuşsunuz sizler.....
biz ise :((
ne diyeyim , gönüller bir olsun ....

ves'selam
nikimi_kedi_7
Kıyamet gelmeden Kıyam et!

{ Ülâ }

aşk'a aşk olsun..

« Yanıtla #50 : 04 Aralık 2006, 19:17:47 »

1-hazan23
2-nikimi_kedi_7
3-Hazzen.....

Ablalalrım bana özel msj atmayı unutmayın :) ben girmiyorum artık pek nete özel msjlarıma bakabilriim ancak şimdiden Rabbim razı olsun ;) Selam ve dua ile inş...

Dünya bir misafirhânedir. İnsan ise, onda az duracaktır ve vazifesi çok bir misafirdir ve kısa bir ömürde hayat-ı ebediyeye lâzım olan levâzımâtı tedârik etmekle mükelleftir.
~acohsny~

[ Sancak Beyi ]

« Yanıtla #51 : 04 Aralık 2006, 19:23:14 »

Olmaz öyle pm ye  bakıp çıkmak arada bende burdayım de ;)
yoksa ceza hazır ona göre :)

nikimi_kedi_7
Kıyamet gelmeden Kıyam et!

{ Ülâ }

aşk'a aşk olsun..

« Yanıtla #52 : 06 Aralık 2006, 05:25:46 »

Olmaz öyle pm ye  bakıp çıkmak arada bende burdayım de ;)
yoksa ceza hazır ona göre :)

Tm abi  :-( inş ... :) ;)

Dünya bir misafirhânedir. İnsan ise, onda az duracaktır ve vazifesi çok bir misafirdir ve kısa bir ömürde hayat-ı ebediyeye lâzım olan levâzımâtı tedârik etmekle mükelleftir.
hakan27
Ziyaretçi
« Yanıtla #53 : 09 Aralık 2006, 14:58:37 »

ne güzel yaa
herkes orda toplanıo bişiler yapıo bizsiz alacanız olsun bi gün bizimkileri toplayıp baskın verirsek obanıza görürsünüz gününüzü :)))))))))))))))))))))  valla çok güzel yaa bizde bişiler yapmaya çalışıoz ama forum gibi bi olayımız ve uğraşan arkadaşlarımızın azlığı :)))))) (yokluğu) maalesef ancak dernekte bir araya gelebilioz valla
bursadaki arkadaşlara canu gönülden gaziantep olarak desteklerimizi sunuyoruz başarılarınız ve organizasyonlarınız daim ola

dua ile
gul_tanesi
[ Kaymakam ]

MeryBoot =)

« Yanıtla #54 : 25 Şubat 2009, 18:52:04 »

ahhh turkiyem ahhhh
burda bazilari okula gidiyor bayram gununde bazilari da halalarinin amcalarinin ... cocuklarina bakiyor (mesela ben  m03 )
=)
ah su turkiyede bayramlari bir gun bile olsa da bi gorsem nasilmis :D

Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: