|
~acohsny~
|
 |
« Yanıtla #30 : 23 Kasım 2006, 22:16:28 » |
|
Selamün aleykum Arkadaşlar bunlarda bizim bu haftaki etkinliğimizde çekilen resimler :-D Aşırı talep gelmesinden dolayı resimleri eklemek zorunda kaldık :roll: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
S ü L h @ N
|
 |
« Yanıtla #31 : 23 Kasım 2006, 22:21:14 » |
|
Abi saolsın bee..... irfanı tanıyoz sağdan sola irfandan başla tanıtmaya bakalım kim kimmiş bi tanıyalım irfandan başla diyeceğim ama sağdakide irfan soldakide :-D sen sakallı olan senden başla :-D :-D
|
|
|
|
|
|
 ÖLüM SoN DeĞiL DaHa MaHKeMe VaR..
|
|
|
|
~acohsny~
|
 |
« Yanıtla #32 : 23 Kasım 2006, 22:34:31 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
S ü L h @ N
|
 |
« Yanıtla #33 : 23 Kasım 2006, 22:37:32 » |
|
bakıyorumda bu gençlik baya bi sigrara tiryakisi şiiiiiiitt sigara içmeyin nargileye devam
|
|
|
|
|
|
 ÖLüM SoN DeĞiL DaHa MaHKeMe VaR..
|
|
|
|
~acohsny~
|
 |
« Yanıtla #34 : 23 Kasım 2006, 22:39:04 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hazan23
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #35 : 24 Kasım 2006, 13:19:49 » |
|
bayan kardfeşler elimden ne gelirse yaparım gerekirse bize gelin:)yeterki siz ayarlayın ben size eleman toplarım inşaAllah......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SaLTaNaT

[ Sancak Beyi ]

{ Takdir Puanı } 62
DiRiLiYoRuZ...
|
 |
« Yanıtla #36 : 24 Kasım 2006, 13:23:43 » |
|
Maşallah kardeş ALLAH yardımcınız olsun inşallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hazan23
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #37 : 24 Kasım 2006, 13:36:06 » |
|
saolasın kardeş.Allah çalışanada gayret edenede yardım eder inşaAllah................
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nikimi_kedi_7
Kıyamet gelmeden Kıyam et!

{ Ülâ }

{ Takdir Puanı } 101
aşk'a aşk olsun..
|
 |
« Yanıtla #38 : 25 Kasım 2006, 01:26:34 » |
|
bayan kardfeşler elimden ne gelirse yaparım gerekirse bize gelin:)yeterki siz ayarlayın ben size eleman toplarım inşaAllah......
Fikrim geldi :D :-D .Bence bi tarih verelim bakalım diğer bayan üyelerimizede uyuyoomu ona göre ayarlanır yoksa söle giderse buluşmak hayal olur sizce???...
|
|
|
|
|
|
Dünya bir misafirhânedir. İnsan ise, onda az duracaktır ve vazifesi çok bir misafirdir ve kısa bir ömürde hayat-ı ebediyeye lâzım olan levâzımâtı tedârik etmekle mükelleftir.
|
|
|
|
hazan23
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #39 : 25 Kasım 2006, 14:03:22 » |
|
Fikrim geldi :D :-D .Bence bi tarih verelim bakalım diğer bayan üyelerimizede uyuyoomu ona göre ayarlanır yoksa söle giderse buluşmak hayal olur sizce???...haklısın kardeş bana uyar sen belirle bi tarih ve yer.boş günümse ben varım.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hazan23
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #40 : 25 Kasım 2006, 14:10:15 » |
|
Fikrim geldi :D :-D .Bence bi tarih verelim bakalım diğer bayan üyelerimizede uyuyoomu ona göre ayarlanır yoksa söle giderse buluşmak hayal olur sizce???...haklısın kardeş bana uyar sen belirle bi tarih ve yer.boş günümse ben varım..... unutmadan söyliyeyim.ben gelemesemde bursa ihl yandaşlarını yollarım:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nikimi_kedi_7

{ Ülâ }

{ Takdir Puanı } 101
aşk'a aşk olsun..
|
 |
« Yanıtla #41 : 25 Kasım 2006, 18:34:20 » |
|
O zmaan kısmetse haftaya pazar olabilir.(Aslında cumartesi daha iyi olurdu ama sınavım var :( ) saati topluca kararlaştıralım hazan23 tşk ederim cnm inş sende katılırsın :wink:
|
|
|
|
|
|
Dünya bir misafirhânedir. İnsan ise, onda az duracaktır ve vazifesi çok bir misafirdir ve kısa bir ömürde hayat-ı ebediyeye lâzım olan levâzımâtı tedârik etmekle mükelleftir.
|
|
|
SaLTaNaT

[ Sancak Beyi ]

{ Takdir Puanı } 62
DiRiLiYoRuZ...
|
 |
« Yanıtla #42 : 25 Kasım 2006, 18:46:01 » |
|
ALLAH muvaffak etsin inşaLLAH
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iRFaN
İrfan ERDEN (2000/11-A)

{ Beylerbeyi }

{ Takdir Puanı } 200
Ya olduğun gibi görün! Yada göründüğün gibi ol!
|
 |
« Yanıtla #43 : 25 Kasım 2006, 18:50:02 » |
|
Bayan kardeşlerimiz adına sevindim...
Rabbim dostluklarınızı arttırsın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nikimi_kedi_7

{ Ülâ }

{ Takdir Puanı } 101
aşk'a aşk olsun..
|
 |
« Yanıtla #44 : 25 Kasım 2006, 18:50:19 » |
|
amin inş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|