|
~acohsny~
|
 |
« : 26 Ekim 2006, 22:55:05 » |
|
İnternet yaşamınıza girdikten sonra
kitap ve dergi okuma alışkanlığınızda değişim oldu mu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatma seyhan
|
 |
« Yanıtla #1 : 27 Ekim 2006, 11:30:30 » |
|
ben daha fazla kıtap okumaya basladım cunku bazı arkadaslarımız okadar derın ve guzel seyler yazıyor kı kendımı cok eksık hıssettım ve daha fazla okumaya basladım
|
|
|
|
|
|
EY TÜRK TİTRE VE KENDİNE DÖN
Namelerin yerine bugün sala sesi var, Söyleyin aşıklara aşkın cenazesi var...
|
|
|
|
SaLTaNaT
|
 |
« Yanıtla #2 : 27 Ekim 2006, 12:30:29 » |
|
Ne yalan söyleyim benim kısmen azaldı ma internettede faydalı şeylerle ilgileniyorumki :-D sizcede bahanemi ama buradayız işte faydalı bi yer burasıda öle değilmi? SELAMETLE...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
S ü L h @ N
|
 |
« Yanıtla #3 : 03 Kasım 2006, 23:26:25 » |
|
hiç bi değişim olmadı ve hatta daha iyi oldu biz okula giderken bayiden bi kaç gazete alır okulda derinlemesine olmasada yüzeysel olarak okurduk.. ama şimdi yine gazatemizi alıyorum fakat gün boyu o namı diğer gazeteleri ve dergileri de inceliyorum. ama kitap konusunda arkadaşımızın dediği gibi kitabın verdiği hazzı net vermiyo onun tadı kokusu bi başka
|
|
|
|
|
|
 ÖLüM SoN DeĞiL DaHa MaHKeMe VaR..
|
|
|
|
SaLTaNaT
|
 |
« Yanıtla #4 : 03 Kasım 2006, 23:28:29 » |
|
hiç bi değişim olmadı ve hatta daha iyi oldu biz okula giderken bayiden bi kaç gazete alır okulda derinlemesine olmasada yüzeysel olarak okurduk.. ama şimdi yine gazatemizi alıyorum fakat gün boyu o namı diğer gazeteleri ve dergileri de inceliyorum. ama kitap konusunda arkadaşımızın dediği gibi kitabın verdiği hazzı net vermiyo onun tadı kokusu bi başka
....ama okumuyorum itirafını unuttun bea :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SeMeRKaND
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : 06 Kasım 2006, 00:43:18 » |
|
Beni çok etkiledi denebilir.önceden ayda bir kitap bitirmeye çalışıyordum şimdi ise kitabın kapağını açmaya çalışıyorum:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
efsanem
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : 10 Kasım 2006, 16:52:25 » |
|
benimkini kısmen etkiledi.internetin yararıda zararıda var bence çok dikkatli olmak lazım kullanırken.ben internet kurbanı oldum bir zamanlar Rabbime çok şükür kurtuldum inşallah başkaları olmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hakan27
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : 22 Kasım 2006, 00:32:08 » |
|
arkadaşlar ben önceleriişim gereği pek ojumaya vakit bulamazdım ama net ile ister istemez daha çok okumaya başladım bende olumlu faydaları baya oldu ama bu demek değildir ki herleste aynı şeyler olsun zararlı da olabilio kontrolsüz kullanılırsa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
islambol
[ Mülâzımı Evvel ]

bir Elif'i çekemeyen Be!
|
 |
« Yanıtla #8 : 02 Aralık 2006, 20:42:55 » |
|
internetin tam anlamıyla yaşamıma girdiğini söyleyemem. Çünkü evde internet yok :roll: ama hayatımda bir değişiklik olmaz çünkü interte girmeye fırsat bulduğum zamanlarda sıkılıp çıkıyorum.okumaya tam gaz devam.
|
|
|
|
|
|
Her yan Be'ydi şimdi, her şey Be. Be'ye bağlanınca Elif, Elifliğini bildi. Her şeyi Be ile tefsir etti. Dünya dediğin bir tefsir hikâyesi, yol verdi, geçsindi
|
|
|
|
turkmenem
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : 05 Aralık 2006, 10:03:57 » |
|
kim yerlerde etkili oldu diyebilirim eskiden günlük gazeteyi okurdum ama şimdi net üzerinden takip ediyorum haberleri bu şekilde faydası oldu diyebilirim ,haberleri yorumları bir veye iki gazeteden takip edebilirken şimdi birçok gazeteyi takip edebiliyor bir çok yorum okuyabiliyorum..kitap okuma alışkanlığı halen devam etmekte onun tadı farklı tabi ki, yine internetin faydası var bu konuda yeni çıkan kitapları kolaylıkla takip edebiliyorum okuduğum kitapları da bir çok insanla paylaşabiliyorum ,aynı kitabı okuyan insanlardan okudukları kitaplar hakkında yorum alabiliyorum benim kaçırdığım ve farklı gördüğüm yerleri bulabiliyorum....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SİMURG
[ Mülâzımı Evvel ]

Kalk haydi, ebediyen uyuyacağız zaten! (Ö. Hayyam)
|
 |
« Yanıtla #10 : 03 Mart 2007, 13:20:44 » |
|
İnternet pek mühim bir nimet olmasına karşın bence bilgi kirliliğine de fazlaca yol açtı. Kitap okuma alışkanlığımın azalması ise internetten değil, öğrenciliğin bitmesinden 
|
|
|
|
|
|
VARDIM İLİM MECLİSİNE EYLEDİP TALEP. İLİM SONRA DİLER İLLA EDEP! İLLA EDEP!
|
|
|
GuL_NaRe

[ Sancak Beyi ]

Tekten de tek,bir tek,tek basına tek;O var!...
|
 |
« Yanıtla #11 : 03 Mart 2007, 17:49:45 » |
|
Valla bende ne yalan soyliyeyim azaldi kitap okuma aliskanligim  Cunku internetin basina bir oturdumu insan zamanin nasil gectigini anlamiyor cok sukur internette zararli olan seylerle ilgilenmiyorum tam tersine faydalanmak icin oturuyorum ama ne olursa olsun.. Bagimlilik yapıyor insanda su internet 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irakli
[ Mülâzımı Sânî ]

|
 |
« Yanıtla #12 : 04 Mart 2007, 10:03:34 » |
|
INSAN GERCEKTEN NASIL GECTIGINI ANLAMIYOR ZAMANIN AMA AYNI ZAMANDA ARKADASLARIN DEDIGI GIBI FAYDALI YONLERIDE VAR TABII BU INTERNETI ZAMAN YONUNDEN AYARLAYABILIRSEK HIC BIR SORUN KALMAYACAKYA  GuL_NaRe IRAKLI
|
|
|
|
|
|
HERSEY BIZIM,BIZDE ALLAH ICIN.
|
|
|
GuL_NaRe

[ Sancak Beyi ]

Tekten de tek,bir tek,tek basına tek;O var!...
|
 |
« Yanıtla #13 : 05 Mart 2007, 18:19:45 » |
|
INSAN GERCEKTEN NASIL GECTIGINI ANLAMIYOR ZAMANIN AMA AYNI ZAMANDA ARKADASLARIN DEDIGI GIBI FAYDALI YONLERIDE VAR TABII BU INTERNETI ZAMAN YONUNDEN AYARLAYABILIRSEK HIC BIR SORUN KALMAYACAKYA  GuL_NaRe IRAKLI Iste sorunda orda zaten irakli zaten bi ayrlayabilsek .....  irakli GuL_NaRe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ebuderda
Ziyaretçi