s.a arkadaşlar bu sene a.ö.f ilahiyata kayıt oldum...evden baskı yapiyolar gidip derslere falan gir..böle bişi varmı? derslere falan nasıl girebilirim..ne yapmalıyım..cevaplarınısı bekler ben....
Aleyküm selam öncelikle hayırlı uğurlu olsun Alican Bey, Allah muvaffak eylesin. Gelelim sorunuzun cevabına evet böyle bir durum var. Bizim dönemde yani yaklaşık bir kaç yıl öncesinde açıköğretim ilahiyatta okuyupta özellikle Arapça derslerine girmek için gelen arkadaşlar vardı. Yanlış hatırlamıyorsam girmek istedikleri dersin hocalarıyla konuşup derslere öyle giriyorlardı ama siz bu konuda fakültenin öğrenci işlerinden daha iyi bir bilgi alabilirsiniz ya da okuldaki hocalardan herhangi biriyle görüşmeye giderseniz size bu konuda bilgi verebilirler. Hocalarımızın hepsi öğrencileri seven hocalardır ellerinden gelen yardımı esirgemezler yeter ki istemesini bilin. Arkadaşlardan bir tanesi yer problemi olur demiş arkadaşlar merak etmeyin yer problemi filan olmaz zira her yıl yök denilen kurum kontenjanları azaltıyor ayrıca malumunuz bir de din kültürü öğretmenliklerini eğitim fakültelerine taşıdı anlayacağınız fakülte içindekilere de yeter dışındakilere de bulunduğunuz ilde böyle bir fırsat varken kaçırmayın derim benden söylemesi