Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunlari ve Mensuplari Forumu
Duyurular: Forumda { Takdir Puanı } Sıralaması [ MAYIS 2012 ]

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 25 Mayıs 2012, 17:39:49

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Forumu - www.bursaihl.com

bursaimamhatip adlı kişiyi Twitter'da takip et - Paylaş
www.bursaihl.com Bursa İmam Hatip Liselerinin resmi web sitesi değildir.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: A.ö.f ilahiyatçılar bakarmısınız?  (Okunma Sayısı 249 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aLican
[ Mülâzımı Evvel ]
**

« : 30 Kasım 2007, 21:57:40 »

s.a arkadaşlar bu sene a.ö.f ilahiyata kayıt oldum...evden baskı yapiyolar gidip derslere falan gir..böle bişi varmı? derslere falan nasıl girebilirim..ne yapmalıyım..cevaplarınısı bekler ben....
~acohsny~

[ Sancak Beyi ]

« Yanıtla #1 : 30 Kasım 2007, 22:00:19 »

aleykum selam alican kardeş...

Hayırlı olsun diyelim ilk önce sonra soruna cevap verelim...

Bursada öyle bir imkan yok sanıyorum uludağ ilahiyatta alırlarmı derse bilinmez sanmam alacaklarını öyle olsa sınıfta yer kalmaz ben hemen giderdim :D

aLican
[ Mülâzımı Evvel ]
**

« Yanıtla #2 : 30 Kasım 2007, 22:03:19 »

Yok diyorsun yani..eminmisin? Bana dilekçe vererek derslere girebilirsin dedi biri..ne kadar doğru bilmiyorum ama...du bakam daha cevaplar gelicek heralde...
SaLTaNaT
[ Sancak Beyi ]

DiRiLiYoRuZ...

« Yanıtla #3 : 30 Kasım 2007, 22:33:26 »

Alican kardeş bence ilahiyat okuyan birine sormalısın onların arasına açıköğetimde okuyupta ders almaya gelen birileri varsa eğer sana yardımcı olabilirler...

asudebahar
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 30 Kasım 2007, 23:52:10 »

s.a arkadaşlar bu sene a.ö.f ilahiyata kayıt oldum...evden baskı yapiyolar gidip derslere falan gir..böle bişi varmı? derslere falan nasıl girebilirim..ne yapmalıyım..cevaplarınısı bekler ben....

Aleyküm selam öncelikle hayırlı uğurlu olsun Alican Bey, Allah muvaffak eylesin. Gelelim sorunuzun cevabına evet böyle bir durum var. Bizim dönemde yani yaklaşık bir kaç yıl öncesinde açıköğretim ilahiyatta okuyupta özellikle Arapça derslerine girmek için gelen arkadaşlar vardı. Yanlış hatırlamıyorsam girmek istedikleri dersin hocalarıyla konuşup derslere öyle giriyorlardı ama siz bu konuda fakültenin öğrenci işlerinden daha iyi bir bilgi alabilirsiniz ya da okuldaki hocalardan herhangi biriyle görüşmeye giderseniz size bu konuda bilgi verebilirler. Hocalarımızın hepsi öğrencileri seven hocalardır ellerinden gelen yardımı esirgemezler yeter ki istemesini bilin. Arkadaşlardan bir tanesi yer problemi olur demiş arkadaşlar merak etmeyin yer problemi filan olmaz zira her yıl yök denilen kurum kontenjanları azaltıyor ayrıca malumunuz bir de din kültürü öğretmenliklerini eğitim fakültelerine taşıdı anlayacağınız fakülte içindekilere de yeter dışındakilere de bulunduğunuz ilde böyle bir fırsat varken kaçırmayın derim benden söylemesi ka19
~acohsny~

[ Sancak Beyi ]

« Yanıtla #5 : 01 Aralık 2007, 10:15:23 »

Alacaklarını düşünmediğim için hiç başvuruda bulunmadım gerci gemlikte olduğum için gidip gelemm zor ama bu gidişle arapcayı gecemeyecem hem 1. sınıfın hemde 2. sınıfın arapcasından kaldım  icon_redface m03

EMİNE
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 02 Aralık 2007, 13:51:57 »

A.S. BENDE AÖF İŞLETME OKUYORUM DERSLERE KATILMA ŞANSIMIZ VAR GEÇEN SENE BEN KATILDIM YANLIZCA AÖF ÖĞRENCİLERİNE DERS VERİLİYOR AKADEMİK DANIŞMANLIK ADI ALTINDA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİNDE VE FAYDALI OLUYOR KATILMANI TAVSİYE EDERİM KARDEŞİM İLAHİYAT FAKÜLTESİ İÇİNDE GEÇERLİ İLAHİYATTADA DERSLERE KATILAN YAKINLARI VAR YANLIZ DERSLER 2 OCAKTA BAŞLIYORMUŞ BU SENE HAYIRLI OLSUN
aLican
[ Mülâzımı Evvel ]
**

« Yanıtla #7 : 03 Aralık 2007, 20:09:27 »

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler aro
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: