Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunlari ve Mensuplari Forumu
Duyurular: [ Twitter ] { @bursaimamhatip } sayfamıza ulaşmak için buraya tıklayınız !...

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 25 Mayıs 2012, 17:35:34

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Forumu - www.bursaihl.com

bursaimamhatip adlı kişiyi Twitter'da takip et - Paylaş
www.bursaihl.com Bursa İmam Hatip Liselerinin resmi web sitesi değildir.
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Başörtülü diye kürsüden indirdiler...  (Okunma Sayısı 383 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iRFaN
İrfan ERDEN (2000/11-A)

{ Vezir }

Ya olduğun gibi görün! Yada göründüğün gibi ol!

« : 25 Kasım 2007, 10:46:16 »

Başörtülü diye kürsüden indirdiler m03

Kozan'da Öğretmenler Günü etkinliği yarışmasında birinci olan başörtülü İmam Hatip öğrencisi kaymakam ve garnizon komutanının talimatı ile kürsüden indirildi.

Adana'nın Kozan ilçesinde Belediye Sineması'nda düzenlenen Öğretmenler Günü etkinliğinde yarışma birincisi başörtülü öğrenci kürsüden indirildi. Öğretmenler Günü temalı kompozisyon yarışmasında “Bir Öğretmen Olmalı” başlıklı yazısıyla birinciliği kazanan Kozan İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Tevhide Kütük ödülünü almak için kürsüye çıktı.

Kozan Kaymakamı Aydın Tetikoğlu ve Garnizon Komutanı Hüseyin Çopur'un, “İndirin onu” bagirmak diyerek tepki göstermesi üzerine Tevhide Kütük, İl Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat tarafından kürsüden indirildi. Gözyaşları arasında kürsüden inen öğrenci, Canbolat'ın karşına gelerek “Neden Hocam” m03 diyerek tepki gösterdi.

fatma seyhan

{ Ülâ }

« Yanıtla #1 : 28 Kasım 2007, 15:05:49 »

Ne güzel söylemiş üstad

Cennet ucuz değil cehennem lüzumsuz değil...Zalimler için yaşasın cehennem....

EY TÜRK TİTRE VE KENDİNE DÖN

Namelerin yerine bugün sala sesi var,
Söyleyin aşıklara aşkın cenazesi var...
VERA
[ Mülâzımı Evvel ]
**

« Yanıtla #2 : 28 Kasım 2007, 21:09:36 »

Ne güzel söylemiş üstad

Cennet ucuz değil cehennem lüzumsuz değil...Zalimler için yaşasın cehennem....

BuRCuCaN...
osmanyildiz07y
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 28 Kasım 2007, 21:16:35 »

Bir dahaki sefere dereceye girenleri seçmeden önce, kimin başı açık kimin kapalı, baksınlarda öyle seçsinler bari! YAZIK!
mavi
[ Başçavuş ]
*

« Yanıtla #4 : 30 Kasım 2007, 09:34:38 »

Bunun acısını bizler anlarız sanırım değil mi arkadaşlar....
yalnizab
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 30 Kasım 2007, 19:29:26 »

Türkiye'nin geri kalmışlığının, ortaçağdaymışız gibi uygulamalara muhatap oluşumuzun nedeni işte orada görülen o Milli (!) Eğitim (!) müdürünün, o bürokratların kafalarının tası içinde bulunan tıkanmışlık, yobazlık, örümceklenmiş/karıncalanmış fikirliliktir. Bunlar ülkenin geleceğini karartanlar, Amerika'nın ve diğer dünya aktörlerinin elemanıdırlar.
O salonda Bush mu vardı? Yook, o çocuğun babasının verdiği vergilerle, o çocuğu, bu ülkeyi, bu insanları daha iyiye götürmek için görevlendirilmiş kişiler vardı.
Burada da mı gizli bağlantılar var?
Bu kokuşmuş örgütlenmeye ne diyeceğiz?
Düşünsenize, ABD'denin çeşitli üniversitelerinde, Viyana'da bu başörtülü kızlara başarılarından dolayı ödül veriyorlar. Onlara daha iyi imkanlar sunup onları kendi çalışmalarında istihdam ediyorlar. Bizim uğraştırıldığımız şeye bak!
Selahattin Yusuf'un bir sözü var: "Dünyayı dinin haricinde herhangi bir şeyin yönetebileceğine inananlar, kesinlikle ve kesinlikle dünyayı yöneten dinlerden birinin adamlarının ajanlarıdırlar."
Dünyanın neresinde bizdeki kadar inançlı insanlar aşağılanır, ülkenin altını oymakla suçlanır?
Bunları Allah'a havale ediyoruz.
Allah'ımdan bulsunlar, benim hakkımda benim görüşümü almadan hayatımın akışını zora sürenler. Allah'ımdan bulsunlar. Hakkımı asla helal etmeyeceğim. Asla. Ve bu dünya geçicidir. İnanmayan inanmasın. Görüşeceğiz, EN GEÇ bir ömür sonra.

http://www.youtube.com/watch?v=PSYr6sR5vjE
Bu görüntüyü her sabah kalktığımda, her akşam yatmadan önce izlemek istiyorum. Bu ülkede, inanan herkese de izletmek...
Bu acıyı yüreğimin derinliğinde her an hissetmek istiyorum. Hiçbir an unutmamak. Yürekten istemedikçe, hiçbir şeyim düzelmeyecek çünkü, artık anlıyorum.
EMİNE
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 30 Kasım 2007, 19:42:42 »

RABBİM ZALİMLERE FIRSAT VERMESİN GÖZYAŞLARI ARTIK SON BULSUN İNŞAALAH
SaLTaNaT
[ Sancak Beyi ]

DiRiLiYoRuZ...

« Yanıtla #7 : 30 Kasım 2007, 20:25:05 »

Yürek burkan bir görüntü, ''nasıl olursanız öyle yönetilirsiniz'' diye bir hadis-i şerif var.
Demekki bir yerlerde yanlış var  bu yanlışı zamanında birileri yapmış düzeltecek olan bizleriz... Şöyle bir baktığımızda cumhurbaşkanımızın, başbakanımızın eşleri örtülü ve bu ülkede hala başörtüsü bir sorun oluyor, daha ne kadar bekleyeceğiz.

osmanyildiz07y
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 08 Aralık 2007, 23:14:55 »

Bu ülkeye İMAM-HATİPLİ bir başbakan seçebiliyorsak,öbür makamlarada İMAM-HATİPLİ yetiştirmemiz lazım; onun için çok çalışmalıyız.
iRFaN
İrfan ERDEN (2000/11-A)

{ Vezir }

« Yanıtla #9 : 09 Aralık 2007, 09:19:37 »

Çok doğru... Her noktaya İHL li yetiştirmemiz lazım... O yüzden çok çalışmalyız...

iRFaN
İrfan ERDEN (2000/11-A)

{ Vezir }

« Yanıtla #10 : 09 Aralık 2007, 14:42:20 »

İşte, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde kompozisyon yarışmasında kazandığı ödülünü almak için çıktığı kürsüden, başörtülü olduğu için kaymakam ve garnizon komutanı tarafından indirilen Tevhide Kütük'e birincilik getiren yazısı   

Öğretmen… ne demektir öğretmen? Öğretmen, toplumu cehaletten kurtarmaya çalışan bir savaşçı. Alilere, Fatmalara, Yasinlere bilgi dağıtan, onlara sevgiyle yaklaşan, onları saran sıcak bir kucak. Ya da ufukları aydınlatan bir kandil…

Ben, seni böyle tarif ediyorum öğretmenim. Yalnız bu kadar mı? Hayır. Sen bir ufku aydınlatmak uğruna mum gibi erimeye razı olan. Sen, taze ruhları işleyip, onlara şekil veren. Ve sen ki; tarumar olmuş bir bahçenin son ümidi… Bir heykeltraşın mermere verdiği şekil misali bilginle şekillendir beni. Sadece beni mi? Hayır, ben nasıl muhtaçsam sana bir öksüz, bir yetimde öyle muhtaç.

ÖĞRETMENİM SEN BİR ANNESİN

Sen “ah, bir öğretmenim olsa, beni bilgisiyle sulasa, beni ısıtsa” diyen sokak çocuğunun hayalisin. Onun masum gözlerinde canlandırdığı annesin. Ya da baba… Bunca çiçekler susuzken sana, bilgi yağmurunu sal onlara. Yağmurunda can bulsunlar, güneşinde sevgi. Uzatmalısın ellerini.

Yetişmeli elin taa Doğulara, Batılara, Kuzeylere ve Güneylere. Hatta dünyanın dört bir yanına. Fakat ülkeler değil, gönüller fethetmelisin. “Dünyanın her yerinde öğretmenler, toplumun en fedakâr ve saygı değer insanlarıdır.” diyen
Başöğretmen'in duyduğu saygı kadar saygı duyuyorum sana. Onun verdiği değer kadar değerlisin

Gözlerine baktığımda görmeliyim; okyanusların derinliklerini, dünyayı, gezegenleri. Ellerini uzattığında anlamalıyım; tarihimi, geçmişimi, atalarımızın bizler için yaptıklarını. Ve dudaklarında dökülen her söz belleğime yerleşmeli.

BİR GÜN GÖREVİN KALMALI YADİGAR

Birgün gelmeli. Öyle birgün gelmeli ki, görevin yadigâr kalmalı bana. Verdiğin emeği, sevgiyi, bilgiyi ben de sunmalıyım

Mehmetlere, Sevdalara. En güzide bilgiler vererek yetiştirmeliyim onları. Bana “öğretmenim” diyen küçük kalpleri hazırlamalıyım geleceğe…

İşte bu duygularla nesillere ulaşmalı. Öğretmenlik, Sadece 24 Kasımlarda değil, Şubatlarda, Nisanlarda da hatırlanmalı öğretmenin değeri. Toprağın altında gömülü kalmamalı, asırlarca. Bilgi için GÖNÜLLER KAZANMALI BİR ÖĞRETMEN,

GÖNLÜNÜ ADAMALI BİR ÖĞRENCİ…

Tevhide Kütük / Kozan İmam Hatip Lisesi 11. sınıf öğrencisi

kaopijesak
une jam shiptar
[ Nefer ]

« Yanıtla #11 : 08 Ağustos 2008, 10:40:06 »

ya o kız ordan aşağı inmicekti direnicekti gelip onu indircek hali yok yha gelip indirse bile indiren kişi rezil olçaktı pes etmemek lasım bida söke bişe olursa o kişi her kimse dirensinn yılmasın herşeye rağmen olmassa be onların yerine direnirim grin

shiptar
fatma seyhan

{ Ülâ }

« Yanıtla #12 : 11 Ağustos 2008, 10:30:22 »

ya o kız ordan aşağı inmicekti direnicekti gelip onu indircek hali yok yha gelip indirse bile indiren kişi rezil olçaktı pes etmemek lasım bida söke bişe olursa o kişi her kimse dirensinn yılmasın herşeye rağmen olmassa be onların yerine direnirim grin

kardeşim güzel söylemişsin ama öyle olmuyor..bunu ancak yaşayanlar bilir o anda.insanın içi o kadar burkuluyorki insan o kadar içleniyorki bu anlamsız rezalete çaresiz ağlamaktan başka bişey yapamıyorsun... crying  Allah bir daha o günleri yaşatmasın bizlere..Hala bu acıyı çeken arkadaşlara Rabbim sabır versin...

EY TÜRK TİTRE VE KENDİNE DÖN

Namelerin yerine bugün sala sesi var,
Söyleyin aşıklara aşkın cenazesi var...
kaopijesak
une jam shiptar
[ Nefer ]

« Yanıtla #13 : 22 Ağustos 2008, 09:51:30 »

bilmem benimde başima öle bişe geldi ve ben direndim ve örtümü çikarmdım ve hiç bşeyde demediler diyemediler insanda biraz cesret olması gerekio hani insanın halini az da olsa anlarım da nese yha konuyu uzatmayalim biz smiley

shiptar
DaDa$
AciZ KuL
[ Alaybeyi ]

.....Sorumluluk Ölümden Daha Ağırdır.....

« Yanıtla #14 : 22 Ağustos 2008, 09:53:01 »

bilmem benimde başima öle bişe geldi ve ben direndim ve örtümü çikarmdım ve hiç bşeyde demediler diyemediler insanda biraz cesret olması gerekio hani insanın halini az da olsa anlarım da nese yha konuyu uzatmayalim biz smiley
ka19 ka19

İnsan sölediği sözün mahkumu
                Söylemediği sözün hakimidir...
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: