ya tmm amenna da şimdi türkçe farklı arapça farklı,vallah inşAllah yazılırsa çok yanlış tmm mı inşallah yazılması lazım bide saçma sapan şeylere de uyarı yapılmaz ben bu yazıyı okuyunca sınırlendım böyle birşey olur mu ya Allah Allah
ben allah allah allah dıcem ne oldu şimdiiiiiiii cehennemlık mı oldukkk yada gunahkar mı olduk onemlı olan cenabı hakkın ısmını kalbınde tutmakkkkkkkkk tmm mı yahudı de nşAllah der ama acaba cenabı hakka ınanıyor mu sevıyor mu onu bılemyızzzzzz saçma sapan konuları tartışıyoruz ya
hadıste Allah sizin suretlerınıze ve mallarınıza bakmaz ancak amellerınıze ve kalplerınıze bakar buyurulmustur
bir ılahıyatcı olarak bu bana çok saçma gelıyor inşAllah İNŞALLAH inşallah bu ne ya neyse cenabı hak senı hesabı cekerken kulum sen neden inşallah yazarken ordakı a harfını buyuk yazmadın dıye sormaz haşaaaaaaa,ne sorar benım ıcın ne yaptın diye sorarrr allahaskına saçma sapan konularla hıc ılgılenmeylım ama kompozısyonda arkadaşlar acaba inşAllah mı yazıyorlar vallah bu yanlıştır doğrusu budur ''inşallah'' tmmmmmmmmmmmm hadi aeo ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
inşallah
ha pardon ya inşAllah diceltikkkkkkkkk