Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunlari ve Mensuplari Forumu
Duyurular: Bursaihl.com İlkelerimiz

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 10 Şubat 2012, 07:07:22

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Forumu - www.bursaihl.com

bursaimamhatip adlı kişiyi Twitter'da takip et - Paylaş
www.bursaihl.com Bursa İmam Hatip Liselerinin resmi web sitesi değildir.
Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: "a" Değil "A" Lütfen...Herkesin Bakmasını Rica Ediyorum!  (Okunma Sayısı 2998 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zhas
[ Binbaşı ]

'HEDEFLERİME YÜRÜYORUM...'

« Yanıtla #15 : 21 Mart 2008, 14:42:23 »

ewet cok dikkat etmemiz gereken bir konu gercekten

Bu arada Türkçemizi koruyalım.. :)

'Allah'ım Benim Büyük Derdim Var'' Diyeceğine..

Derdine Dönüp De ki ''Ey Derdim Benim Büyük Allah'ım Var..''
bir_damla_su
нα¢єя (2008/11-B)
[ Sağ Kol Ağası ]

« Yanıtla #16 : 05 Nisan 2008, 18:32:33 »

Haklısınız..ALLAH Razı Olsun.Hatırlattığınız için

Rahmet Ya Rab!
ARNAVUT
[ Nefer ]

« Yanıtla #17 : 11 Ağustos 2008, 01:59:14 »

iyi guzel bir hatirlatma,goruyorum da bazilari insAllah yazmis bu yanlis degil midir insallah yazilmaz mi?gerci sizin daha iyi bilmeniz gerekiyor he bu arada "ameller niyetlere goredir"onemli olan cenabi hakkin ismini kalbinde tutmak degil midir tmm karsi gelmiyoruz yinede dikkat etmek lazim,bu insAllah diyen arkadaslara soruyorum siz kompozisyon yazarken INSALLAH kelimesi gecince insallah mi yada insAllah mi yaziyorsunuz,vallah bunun dogru cevabi insallah tir.saygilarla RUMELI ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
MERYEM RASEL
..♥..(HüZüN ÇiÇéĞi)..♥..

{ Sadâret }

♥..♥..SukuT giBi MüNzéVi , ÇıĞLık giBi HüR ...♥..♥

« Yanıtla #18 : 11 Ağustos 2008, 02:05:17 »

aro İNŞALLAH Bİ YANLIŞIMIZ OLMAZ ka19 ka19 ka19 ka19

• مَرْيَمْ رَسَلْ  •
DaDa$
AciZ KuL
[ Alaybeyi ]

.....Sorumluluk Ölümden Daha Ağırdır.....

« Yanıtla #19 : 11 Ağustos 2008, 21:11:26 »

inşallah

İnsan sölediği sözün mahkumu
                Söylemediği sözün hakimidir...
ARNAVUT
[ Nefer ]

« Yanıtla #20 : 12 Ağustos 2008, 18:05:03 »

dadas sadece mc donalda yada cola yahudi mali degil ki,en ince ayrintisindan bakacak olursak evimizde bile yahudi mali var tv mesela ozellikle cep telefonu nokia bu yahudi mali o zaman tv de cep telefonu da tasimmamalyiiz dimi?yani islam alemi olarak cok gerideyiz bi cep telefonu bile papamiyoruz saygilarla
nikimi_kedi_7
Kıyamet gelmeden Kıyam et!

{ Ülâ }

aşk'a aşk olsun..

« Yanıtla #21 : 28 Eylül 2008, 01:44:28 »

iyi guzel bir hatirlatma,goruyorum da bazilari insAllah yazmis bu yanlis degil midir insallah yazilmaz mi?gerci sizin daha iyi bilmeniz gerekiyor he bu arada "ameller niyetlere goredir"onemli olan cenabi hakkin ismini kalbinde tutmak degil midir tmm karsi gelmiyoruz yinede dikkat etmek lazim,bu insAllah diyen arkadaslara soruyorum siz kompozisyon yazarken INSALLAH kelimesi gecince insallah mi yada insAllah mi yaziyorsunuz,vallah bunun dogru cevabi insallah tir.saygilarla RUMELI ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

Ben sizin dediğiniz gibi inşaAllah yazıyorum.Arapça yazılışına dikkat edersenizde doğrusu budur.Hangi ders olursa olsun Rabbimin adını küçük yazdıramaz bana..Ves'selam..
« Son Düzenleme: 28 Eylül 2008, 01:45:13 Gönderen: nikimi_kedi_7 » Logged

Dünya bir misafirhânedir. İnsan ise, onda az duracaktır ve vazifesi çok bir misafirdir ve kısa bir ömürde hayat-ı ebediyeye lâzım olan levâzımâtı tedârik etmekle mükelleftir.
NuR_KerVaNı
«•••*´¯`*§µ§kµÑLµĞµÑ ߀d€Lî *´¯`*•••»

{ Sadâret }

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

« Yanıtla #22 : 28 Eylül 2008, 16:26:36 »

Bu bıraz tartısılabılecek bır konu gıbı gorunuyor sahsen pekte buyuk yazılması taraftarı degılım yada yazılsada olur yazılmasada olur cunku bu iş aynı suna benzıyor ınsanların kur'anın dısına önem verıpte ıcıne daha az vermelerı gıbı onmelı olan burda kelımelerde görunus olarak yansıtmak degıl arkadaslar kalbımızde o ısmı büyük harflerle yaşayabılmek.....

nikimi_kedi_7

{ Ülâ }

aşk'a aşk olsun..

« Yanıtla #23 : 28 Eylül 2008, 21:31:16 »

Kesinlikle kalbimizde de büyük yazmalıyız.Kalbine büyük yazan normal yazıda ufak yazmaya parmaklarını götüremezler sanırım..

Dünya bir misafirhânedir. İnsan ise, onda az duracaktır ve vazifesi çok bir misafirdir ve kısa bir ömürde hayat-ı ebediyeye lâzım olan levâzımâtı tedârik etmekle mükelleftir.
ARNAVUT
[ Nefer ]

« Yanıtla #24 : 09 Ekim 2008, 14:26:10 »

ya tmm amenna da şimdi türkçe farklı arapça farklı,vallah inşAllah yazılırsa çok yanlış tmm mı inşallah yazılması lazım bide saçma sapan şeylere de uyarı yapılmaz ben bu yazıyı okuyunca sınırlendım böyle birşey olur mu ya Allah Allah
ben allah allah allah dıcem ne oldu şimdiiiiiiii cehennemlık mı oldukkk yada gunahkar mı olduk onemlı olan cenabı hakkın ısmını kalbınde tutmakkkkkkkkk tmm mı yahudı de nşAllah der ama acaba cenabı hakka ınanıyor mu sevıyor mu onu bılemyızzzzzz saçma sapan konuları tartışıyoruz ya
hadıste Allah sizin suretlerınıze ve mallarınıza bakmaz ancak amellerınıze ve kalplerınıze bakar buyurulmustur
 bir ılahıyatcı olarak bu bana çok saçma gelıyor inşAllah İNŞALLAH  inşallah bu ne ya neyse cenabı hak senı hesabı cekerken kulum sen neden inşallah yazarken ordakı a harfını buyuk yazmadın dıye sormaz haşaaaaaaa,ne sorar benım ıcın ne yaptın diye sorarrr allahaskına saçma sapan konularla hıc ılgılenmeylım ama kompozısyonda arkadaşlar acaba inşAllah mı yazıyorlar vallah bu yanlıştır doğrusu budur ''inşallah'' tmmmmmmmmmmmm hadi aeo ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
inşallah
ha pardon ya inşAllah diceltikkkkkkkkk  ftm
gulibikcin
{ Ülâ }

"Namaz Dinin Direğidir. " Hadisi Şerif

« Yanıtla #25 : 09 Ekim 2008, 15:32:10 »

gercekten cok guzel bır uyarı ama eger farkedıyorsanız buraya yenı katılım sırasında daha cok yasanıyor bu kısaltmalar ama ben sonradan kendımde bıle farkettımkı sureklı uyelere bakarak ınsan ornek alıyor ve onların yazdıklarını dıkkate alıyor bence özellıkle daımı uyler dıkkat etsın ve bızlerde edelımkı yenı gelen arkadaslarımız bızden ornek alsınlar uyarı ıcın ALLAH RAZI OLSUN .. SELAMETLE ftm
[/size]

nikimi_kedi_7

{ Ülâ }

aşk'a aşk olsun..

« Yanıtla #26 : 09 Ekim 2008, 22:31:08 »

ya tmm amenna da şimdi türkçe farklı arapça farklı,vallah inşAllah yazılırsa çok yanlış tmm mı inşallah yazılması lazım bide saçma sapan şeylere de uyarı yapılmaz ben bu yazıyı okuyunca sınırlendım böyle birşey olur mu ya Allah Allah
ben allah allah allah dıcem ne oldu şimdiiiiiiii cehennemlık mı oldukkk yada gunahkar mı olduk onemlı olan cenabı hakkın ısmını kalbınde tutmakkkkkkkkk tmm mı yahudı de nşAllah der ama acaba cenabı hakka ınanıyor mu sevıyor mu onu bılemyızzzzzz saçma sapan konuları tartışıyoruz ya
hadıste Allah sizin suretlerınıze ve mallarınıza bakmaz ancak amellerınıze ve kalplerınıze bakar buyurulmustur
 bir ılahıyatcı olarak bu bana çok saçma gelıyor inşAllah İNŞALLAH  inşallah bu ne ya neyse cenabı hak senı hesabı cekerken kulum sen neden inşallah yazarken ordakı a harfını buyuk yazmadın dıye sormaz haşaaaaaaa,ne sorar benım ıcın ne yaptın diye sorarrr allahaskına saçma sapan konularla hıc ılgılenmeylım ama kompozısyonda arkadaşlar acaba inşAllah mı yazıyorlar vallah bu yanlıştır doğrusu budur ''inşallah'' tmmmmmmmmmmmm hadi aeo ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
inşallah
ha pardon ya inşAllah diceltikkkkkkkkk  ftm

Kimin neyden kazanıcağını bilemeyiz kardeşimiz bir konu yazmış uyarmış uyarı içinde Allah razı olsun valla Allah'ın ismini yüceltmedikçe yücelemeyiz.Bişri Hâfi Hz. Allah'ın adına değer verdiği için Allah'ta ona değer verdi.Saçma sapan bir konu değil yapmayın lütfen yaaa  angry size inşaAllah deyin diye yalvarmıyoruz normal bir ünlünün ismin yazarken bile baş harfini büyük yazmaya dikkat ediyoruz da Allah'ın adının neden küçük harfle yazalım.Anlayamıyorum sizi.Hayırlı akşamlar :S

ARNAVUT
[ Nefer ]

« Yanıtla #27 : 14 Ekim 2008, 22:14:28 »

allahım yarabbım sanatcılarla ne alaksı var benım sooylemek ıstedıgım su:yanı tamam mutlaka ama ne bıleyım onemlı olan kalbınde tutmak ve bu klımeyı yazdıgınz aman yanlıs olmaz mı nıkımıııııııı kedı,ameller nıyetlere göredir diyoruz hıc bu hadısı hayatımıza ornek almıyormuyuz ya,şimdi yeni islama girmiş birine  ''bak kardeşim sen şöyle diyorsun olmaz gunahtır  haramdır''dersen cok sacma olur bence ya ufak tefek ıslerle ılgelnıyoruz yaaaa hadı dısardakı ınsnlara bırsey demıyoruz pekı sızler bırer ımam hatıplı olarak bunları daha ıyı bılmenız gerekımıyor mu
tamam sıbı bılmem ne hz orda yere dusmus kagıdın uzerınde  ALLAH c.c yazdıgı icin almıs o kagıdı saklamıs ve evının en onemlı yerıne asmıs,ıyı de sımdı bununla ne alaksı var bızım tartsıtıgımız konu A harfı
kardesım ben  inşallah dicem tamam insallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah ne oldu sımdı gunahkar mı olduk yada cehennemlık mı olduk tovbe tovbe yaaaaaaaaaaaaaa
nikimi_kedi_7

{ Ülâ }

aşk'a aşk olsun..

« Yanıtla #28 : 14 Ekim 2008, 22:25:28 »

Size zorla inşaAllah yazın demiyorum.Nasıl isterseniz öyle yazın Bişri Hâfi Hz. hakkında daha saygılı olunuz lütfen."bılmem ne hz " tarzında konuşmayınız ve hayatını araştırırsanız yukarıda ne demek istediğimi inşaAllah çok daha güzel anlarsınız.Yukarıda belirtmiştim kalbine Allah'ın ismini büyük yazan birinin parmakları razı gelmez somutta küçük yazmaya.Daha fazla birşey demek istemiyorumçünkü siz beni anlamak istemiyorsunuz.Ves'selam..

aydın07

{ Ülâ }

« Yanıtla #29 : 15 Ekim 2008, 09:08:02 »

(.)
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: