GuL_NaRe

[ Sancak Beyi ]

Tekten de tek,bir tek,tek basına tek;O var!...
|
 |
« : 24 Mart 2007, 09:37:00 » |
|
Benim en cok ozledigim cocukluk yıllarım heralde dert yook tasa yok cocuk gozuyle hersey daha bir guzel oluyordu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eminegunel
[ Sağ Kol Ağası ]

|
 |
« Yanıtla #1 : 24 Mart 2007, 17:56:25 » |
|
ben de en çok,ailemle hepbirlikte olduğumuz günleri özledim.hayatımda yalnız annem babam ve kardeşlerimin olduğu günleri.....
|
|
|
|
|
|
söz ola kese savaşı,söz ola bitire başı.. söz ola ağulu aşı,bal ile yağ ide bir söz..
|
|
|
|
seymax
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : 26 Mart 2007, 17:32:45 » |
|
en çok memleketimi özlüyorum  .bide eğer hiç görmediğin birini özleyebiliyorsan bende peygamber efendimizi özlüyorum onun zamanını özlüyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hanımeli
hanımeli
[ Mülâzımı Evvel ]

sustum artık...
|
 |
« Yanıtla #3 : 26 Mart 2007, 18:53:42 » |
|
Sofrada beş kişi yemek yemeği özledim...
|
|
|
|
|
|
ahhh Efendim bir bilsen halimi esir almış şu nefsim bedenimi şefkatinden bizleri mahrum etme sevgili sen vuslata ererken bize hasret gülleri...
|
|
|
ömerhattab
[ Sağ Kol Ağası ]

|
 |
« Yanıtla #4 : 26 Mart 2007, 20:13:08 » |
|
en cok özledigim sey peygamber efendimişz
|
|
|
|
|
|
ALLAH'IM! Kalbimi münafıklıktan, amelimi riyadan, dilimi yalandan, gözümü hainlikten temizle. Şüphesiz sen, Gözlerin hainliğini, kalplerde gizleneni bilirsin.
( Hadis-i Şerif)
|
|
|
|
NaR-ı HaSReT_09
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : 27 Mart 2007, 16:44:49 » |
|
İnsan sadece yaşadığı bi olayı ve ya gördüğü bişeyleri özlemek zorundamıdır.Ben nedense hep yaşamadığım görmediğim kişilere hasret içindeyim. nur yüzlü gül kokuluya hasretim ona hasret olmaya hasretim.Rabbim sen onun nar-ı hasretiyle onun narı aşkıyla yanmayı ve sonun da ona laik bi şekilde ona kavuşmayı nasip et. cümle ümmeti müslümana.-amin amin amin- bide islam hukukuyla islam kanunlarıyla yönetilen bir toplumun hasretindeyim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ömerhattab
[ Sağ Kol Ağası ]

|
 |
« Yanıtla #6 : 27 Mart 2007, 18:51:04 » |
|
SENSİZ GEÇEN GÜNÜM ZİNDAN OLUYOR YA RASULLAH SANA HASRET CEKEN İNSAN AGLIYOR YA RASULLAH NE OLUR TUT ELİMİZDEN KOKLAYALIM GÜLÜNÜZDEN SEN ALLAHTAN NE DİLERSEN VERİYOR YA RASULLAH
ANAM BABAM CANIM FEDA OLSUN ONA VE YOLUNA................
|
|
|
|
|
|
ALLAH'IM! Kalbimi münafıklıktan, amelimi riyadan, dilimi yalandan, gözümü hainlikten temizle. Şüphesiz sen, Gözlerin hainliğini, kalplerde gizleneni bilirsin.
( Hadis-i Şerif)
|
|
|
irakli
[ Mülâzımı Sânî ]

|
 |
« Yanıtla #7 : 29 Mart 2007, 06:36:30 » |
|
İnsan sadece yaşadığı bi olayı ve ya gördüğü bişeyleri özlemek zorundamıdır.Ben nedense hep yaşamadığım görmediğim kişilere hasret içindeyim. nur yüzlü gül kokuluya hasretim ona hasret olmaya hasretim.Rabbim sen onun nar-ı hasretiyle onun narı aşkıyla yanmayı ve sonun da ona laik bi şekilde ona kavuşmayı nasip et. cümle ümmeti müslümana.-amin amin amin- bide islam hukukuyla islam kanunlarıyla yönetilen bir toplumun hasretindeyim.  amin amin bende gecmisi pek ozlemeyenlerdenim ben gelecegi ozluyorum yasayacagim seyleri ozledim beraber olacagim kisileri ve o hasret toplumunu ozledim
|
|
|
|
|
|
HERSEY BIZIM,BIZDE ALLAH ICIN.
|
|
|
GuL_NaRe

[ Sancak Beyi ]

Tekten de tek,bir tek,tek basına tek;O var!...
|
 |
« Yanıtla #8 : 30 Mart 2007, 19:16:42 » |
|
en çok memleketimi özlüyorum  .bide eğer hiç görmediğin birini özleyebiliyorsan bende peygamber efendimizi özlüyorum onun zamanını özlüyorum  en cok özledigim sey peygamber efendimişz
Rabbim bizi Peygamber efendimiz(s.a.v)'le ahirette kavusmamizi nasip etsin (Amin) İnsan sadece yaşadığı bi olayı ve ya gördüğü bişeyleri özlemek zorundamıdır.Ben nedense hep yaşamadığım görmediğim kişilere hasret içindeyim. nur yüzlü gül kokuluya hasretim ona hasret olmaya hasretim.Rabbim sen onun nar-ı hasretiyle onun narı aşkıyla yanmayı ve sonun da ona laik bi şekilde ona kavuşmayı nasip et. cümle ümmeti müslümana.-amin amin amin- bide islam hukukuyla islam kanunlarıyla yönetilen bir toplumun hasretindeyim.  Aminnnnn insallahhhhhhh  SENSİZ GEÇEN GÜNÜM ZİNDAN OLUYOR YA RASULLAH SANA HASRET CEKEN İNSAN AGLIYOR YA RASULLAH NE OLUR TUT ELİMİZDEN KOKLAYALIM GÜLÜNÜZDEN SEN ALLAHTAN NE DİLERSEN VERİYOR YA RASULLAH
ANAM BABAM CANIM FEDA OLSUN ONA VE YOLUNA................
 İnsan sadece yaşadığı bi olayı ve ya gördüğü bişeyleri özlemek zorundamıdır.Ben nedense hep yaşamadığım görmediğim kişilere hasret içindeyim. nur yüzlü gül kokuluya hasretim ona hasret olmaya hasretim.Rabbim sen onun nar-ı hasretiyle onun narı aşkıyla yanmayı ve sonun da ona laik bi şekilde ona kavuşmayı nasip et. cümle ümmeti müslümana.-amin amin amin- bide islam hukukuyla islam kanunlarıyla yönetilen bir toplumun hasretindeyim.  amin amin bende gecmisi pek ozlemeyenlerdenim ben gelecegi ozluyorum yasayacagim seyleri ozledim beraber olacagim kisileri ve o hasret toplumunu ozledim Hersey gonlunuzce olur insallah ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatma seyhan
|
 |
« Yanıtla #9 : 02 Nisan 2007, 11:47:04 » |
|
Bende Bursa yı , okul yıllarımı,arkadaşlarımı,akrabalarımı,geçmişe ait ne varsa herşeyi özlüyorum..çünkü artık bunların hiçbiri yanımda degil.. 
|
|
|
|
|
|
EY TÜRK TİTRE VE KENDİNE DÖN
Namelerin yerine bugün sala sesi var, Söyleyin aşıklara aşkın cenazesi var...
|
|
|
nikimi_kedi_7
Kıyamet gelmeden Kıyam et!

{ Ülâ }

aşk'a aşk olsun..
|
 |
« Yanıtla #10 : 12 Nisan 2007, 03:51:37 » |
|
Bende çocukluğumda ki o saflığı özledim...
|
|
|
|
|
|
Dünya bir misafirhânedir. İnsan ise, onda az duracaktır ve vazifesi çok bir misafirdir ve kısa bir ömürde hayat-ı ebediyeye lâzım olan levâzımâtı tedârik etmekle mükelleftir.
|
|
|
|
hakan27
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : 14 Nisan 2007, 18:05:37 » |
|
çıkamadığım tırmanamadığım zirveleri ölesine özlüyorum ki ah ah ah bi bilseniz nasıl çağırıyyorlar benii...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuba
[ Mülâzımı Evvel ]

Hiç bir süs edep kadar güzel değildir.
|
 |
« Yanıtla #12 : 01 Mayıs 2007, 10:37:57 » |
|
bende ençok nebimi peygamberimi rehberimi birde herfırsatta söylüyorum okul yıllarımı çooook özledim hayatımın engüzel 6 yılıydıselametle
|
|
|
|
|
|
Şuanda yaptığınız hiçbir iş kılınmayı bekleyen vakit namazından daha önemli değildir.
|
|
|
ömerhattab
[ Sağ Kol Ağası ]

|
 |
« Yanıtla #13 : 06 Mayıs 2007, 11:18:42 » |
|
özlemek her duygu gibi en güzel duygulardan biri özlem ve hasret cektmese seginin degerini anlayamaz ...........
|
|
|
|
|
|
( Hadis-i Şerif)
|
|
|
|
asudebahar
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : 08 Mayıs 2007, 14:22:15 » |
|
Kendime dair kaybettiğim... ne varsa hepsini özlüyorum hem de çok özlüyorum, kaybettiğim bendeki Bursa'yı özlüyorum, ailemi özlüyorum, hayırhahlık yapan dostlarımı özlüyorum ve korkuyorum artık özlemekten... Neler yaşayacağım daha özlemini duyacağım Rabbim sonu ferahlık olan özlemleri yaşat!!! tıpkı Efendimiz'in özlemiyle yandığı Mekke'ye fethederek girdiğinde duyduğu ferahlık gibi olsun özlemlerimizin sonunda duyacağımız ferahlık!!!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2007, 14:32:52 Gönderen: asudebahar »
|
|
|
|
|
|