Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunlari ve Mensuplari Forumu
Duyurular: Bursaihl.com Altın Öğütler

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 25 Mayıs 2012, 09:08:33

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Forumu - www.bursaihl.com

bursaimamhatip adlı kişiyi Twitter'da takip et - Paylaş
www.bursaihl.com Bursa İmam Hatip Liselerinin resmi web sitesi değildir.
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: kımler unıversıtelı oldu  (Okunma Sayısı 1220 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hazzen
[ Kaymakam ]

Hû...

« Yanıtla #15 : 08 Aralık 2006, 18:39:30 »

Aleykumselam kardeş...Kusura bakma ama beni anlayamadın galiba ya da ben kendimi ifade edemedim...Neyse önemli değil..Anlayanlardan vardır muhakkak...Edebiyatımın fakirliğinden olsa gerek...

Çok özür diliyorum buraya yazmama gerek yoktu ama görünce başlığı bende eklemek istedim hayal ettiğim bölümü ve neden okuyamadığımı...Hakkınızı helal ediniz..
Selametle...

hazzen kardeş amacım seni kırmak değildi ve seni çok ii anlıyorum ben sadece bu konuda hevesini artırmak istemiştim ayrıca özür dilenecek bişey yok ayrıca beni yanlış anladıysan yada bilmeyerek sizi kırdıysam ben özür dilerim kardeş
selametle

Estağfirullah Allah razı olsun...Hevesim artık kalmadığı için artırmak gibi bir durumda söz konusu olamaz...Yine de teşekkür ederim...Ama orada ki uslubunuz yanlıştı diye düşünüyorum...Ama bu çok önceki bir mevzu ben unutmuştum fakat hatırlatmış oldunuz..Bu da iyi olmadı...Size karşı bir kırgınlığım yoktur...Bunu da bilmenizi isterim...Hakkınızı helal ediniz kardeşim...

'Yokluk, sen de yoksun; bir var bir yoksun...İnsanoğlu kendi varından yoksun...Gelsin beni yokluk akrebi soksun...'' 

'Necip Fazıl Kısakürek'
pürsükût
Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 12 Aralık 2006, 01:20:07 »

2001 Bursa İ.H.L mezunuyum. İlahiyat 4.sınıftayız.

Alnımızın akıyla bitirip faydalı amellerde bulunmak tek dileğimiz..

İnşaALLAH RABB'im nasip eder..
Murat DURGUN
Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 12 Aralık 2006, 16:17:27 »

bende bursa ihl 2000 mezunuyum.Acık ögretim işletme mezunuyum
munise
munise
[ Üye ]

Yer çalışsın,gök çalışsın,sen sıkılmazsan otur!

« Yanıtla #18 : 07 Ocak 2007, 15:55:56 »

açıköğretim işletme mezunuyum...

munise
rm-güler
[ Zabit vekili ]
*

« Yanıtla #19 : 07 Ocak 2007, 16:11:40 »

Bende İnönü Ü., Kamu yönetimi mezunuyum. sistemin imam hatiplere çelmesini takmadığı son mezunlarız, katsayı engeline takılmadan üniversiteye giriş yapmak nasip oldu, Allah herkese istediği bölümü okumayı nasip etsin....
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2007, 16:14:50 Gönderen: rm-güler » Logged
TeVaFuK
Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 08 Ocak 2007, 00:42:41 »

aöf işletme 4.sınıftayım nasip olursa bu sene mezun olucam
dualarınız bekliyorum  :-D
MeRyEm_İHL
Kabirde ne hasır ne kilim, Sen dünyada oturmuş seyrediyorsun filim...

{ Beylerbeyi }

Dinin en güzel kuralı İSLAMDIR...

« Yanıtla #21 : 12 Şubat 2007, 21:11:28 »

ben daha lisedeyim ama kafam çok karışık bari size sorayım bazılarınız ünv bitirmiş bazıları hala okuyor ben ne yapayım öss girmek istiyorum yada 2 senelik açık öğretimi istiyorum öss girsem bile en düşük puan 346 oda şanlıurfa harran ünvne yapayım s5 s5
eminegunel
[ Sağ Kol Ağası ]

« Yanıtla #22 : 13 Şubat 2007, 15:27:55 »

kafanı karıştırmadan hele bir sınava gir bakalım neler olacak kardeşim..Allah yardımcınız olsun..

söz ola kese savaşı,söz ola bitire başı..
söz ola ağulu aşı,bal ile yağ ide bir söz..
turqayyilmaz
teknikdestek

[ Mülâzımı Sânî ]

« Yanıtla #23 : 13 Şubat 2007, 21:16:30 »

ben daha lisedeyim ama kafam çok karışık bari size sorayım bazılarınız ünv bitirmiş bazıları hala okuyor ben ne yapayım öss girmek istiyorum yada 2 senelik açık öğretimi istiyorum öss girsem bile en düşük puan 346 oda şanlıurfa harran ünvne yapayım s5 s5

kardesim oncelikle kendine bi hedef koymalisin. bir imam hatiplinin giremeyecegi bolum yok gibi bence hatta hem bolum hemde universite. bunu yakin arkadaslarimizdan cok iyi gorduk. katsayi oyunlarina ragmen bir cok imam hatipli kardeslerimiz abilerimiz muhendis ogretmen hukuk fakultesini kazandilar. tek problemimiz hedefimizi belirledikten sonra hedefe nasil ulasacagimizdir. eger ilahiyat fakultesi veya din kulturu ogretmenligi istiyorsak hem lisede hem de oss de ii calismak hedefimize direk ulasmamizi saglayacaktir. ama bolum disi hedefimiz varsa bunda da direk olarak gecibilecegimiz bolumler ve dolayli yoldan gecebilecegimiz bolumler olarak iki ye ayirmak istiyorum. direk gecebilecegimiz bolumleri oss den ii bi puan alinarak gecilebilir. ama oss den aldigimiz puanlarin yetmedigi bolumlere ise dgs(dikey gecis sinavi) ile hedefimize ulasmak mumkundur. bu yontem biraz daha zor bi yontem ama imkansiz deil.gecen donem katildigim bi toplanti da bunu cok iyi gordum. İhl mezunu olupta 2 yıllık meslek yuksek okullarinda basarili olup 2 yıllık bolumlerinin 4 yılllık bolumlerine gecen arkadaslar cogunlukta...

ben buradan dikey gecis yapan veya katsayi magduru olup 4 yıllık bolumlerde okumaya hak kazanan arkadaslardan sistem hakkında daha detayli ve ornekler vermelerini bekliyorum...

ins kafanizda biseyler canlandirabilmisimdir....

Her sey gonlunuzce olsun .
AEOL.

bursaihl.com | Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Forumu
SİMURG
[ Mülâzımı Evvel ]
**

Kalk haydi, ebediyen uyuyacağız zaten! (Ö. Hayyam)

« Yanıtla #24 : 06 Mart 2007, 18:09:06 »

s.a bende Fırat ünv. (ki Elazığdadır kimisi karıştırıyorda:)) mak. müh. 6. sınıf öğrencisiyim. Şaşırmayın Elazığ da mühendislik 6 yıl nasipse haziranda mezun olucam gemlikte doğalgaz sektöründe çalışıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başırılar dilerim:)

VARDIM İLİM MECLİSİNE EYLEDİP TALEP.
İLİM SONRA DİLER İLLA EDEP! İLLA EDEP!
b.seyhan
Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : 12 Haziran 2007, 18:17:26 »

selam,bende osmangazi üni. ziraat fak. 2.sınıf öğrencisi olacağım inş.
efekan_81
Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 14 Haziran 2007, 01:16:13 »

esselam
bende dumulupınar ünv. mob. ve dek. öğretmenliği mezunuyum bu sene mezun oldum
Emira
Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 16 Haziran 2007, 23:56:27 »

2003 Uludağ İlahiyat mezunuyum.
selam ve dua ile.
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2007, 00:00:20 Gönderen: Emira » Logged
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git