|
|
|
ebuderda
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : 04 Mart 2007, 20:09:00 » |
|
s.a allah razı olsun yeni haberimiz oldu şallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
islambol
[ Mülâzımı Evvel ]

bir Elif'i çekemeyen Be!
|
 |
« Yanıtla #3 : 05 Mart 2007, 15:38:51 » |
|
aleykumselam SaLTaNaT kardeş...
Fuar hakkında şimdilik bir izlenimim yok çünkü 4 yaşındaki kardeşimle gittim ve pek birşey de anlamadım.. onun havasına uyduğum için fazla kitap da alamadım...
İnşaAllah bir daha ki pazar gitmek nasip olursa o zaman izlenimlerimi yazarım...Nazan Bekiroğlu Mavi Lale- İsim İle Ateş Arasında, Cam Irmağı Taş Gemi şimdilik bunları aldım ve hiçbir yazarla da tanışma fırsatım olmadı... Bu arada aslında en iyi izlenimim yağmurdan sırılsıklam olduk.. 
|
|
|
|
|
|
Her yan Be'ydi şimdi, her şey Be. Be'ye bağlanınca Elif, Elifliğini bildi. Her şeyi Be ile tefsir etti. Dünya dediğin bir tefsir hikâyesi, yol verdi, geçsindi
|
|
|
|
|
|
fatma seyhan
|
 |
« Yanıtla #5 : 06 Mart 2007, 08:20:26 » |
|
Masallah arkadaslar ne kadar guzel kıtap okumanız..bende cok sevıyorum okumayı da okuyanları da..gunumuzde cogu kısı eglence ve baska baska seylerle mesgul olurken sızlerın kıtap askı saygıya deger bence..tebrık edıyorum sızı.. :gver:
|
|
|
|
|
|
EY TÜRK TİTRE VE KENDİNE DÖN
Namelerin yerine bugün sala sesi var, Söyleyin aşıklara aşkın cenazesi var...
|
|
|
islambol
[ Mülâzımı Evvel ]

bir Elif'i çekemeyen Be!
|
 |
« Yanıtla #6 : 06 Mart 2007, 14:42:01 » |
|
sağolasın... Allah razı olsun fatma seyhan kardeş... :gver:
|
|
|
|
|
|
Her yan Be'ydi şimdi, her şey Be. Be'ye bağlanınca Elif, Elifliğini bildi. Her şeyi Be ile tefsir etti. Dünya dediğin bir tefsir hikâyesi, yol verdi, geçsindi
|
|
|
|
seymax
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : 06 Mart 2007, 18:28:35 » |
|
ben bugün,nurdanesi,gül_nare ve hicran perisi ile birlikte gittik.acayip kalabalıktı.haftaiçi kimse olmaz demeyin. o kadar ki kitap bile bakamadım.ama hoşş kitaplar var tabiki de
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SeMeRKaND
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : 07 Mart 2007, 01:40:52 » |
|
Ben de fuara pazar günü gidenlerdenim.çok yağmur vardı.Millet içerde açıyorlardı şemsiyelerini tavan çok akıyordu.Tabi bu aksaklıkar bizi yıldırmadı ve bir çok kitap aldık.Bende Saltanat abimin imzalatabildikleri kitapları aldım ve imzalattım. Bu arada Nazan bekiroğlu teyzemin oğlunun 4 yıllık edebiyat öğretmeniymiş.Uzun uzun anlattı bana.''O bir şey okumaya başlayınca herkes susar ve onu dinler''dedi.Çok sevilen biriymiş.E haliyle tabi. Bir kitap tavsiye etmek istiyorum sizlere SEMERKAND yayınlarından S. MUHAMMED Saki'nin HAYAT DENGEMİZ adlı kitabı şahane... Fuardan bir kaç anı... Montaine'nin denemeler'ini arıyordum hiç bir yerde bulamadık.Yanımdaki arkadaşda 'Yeşilırmak'ın denemelerini al o zaman' dedi...
Nazım hikmet'in bir posterini gördüm.''Bak Samet Nazım hikmet'' dedim.''Hani nerde.İmza günü mü varmış bugün''dedi..
kısa anlattım ama inş. anlaşılmıştır. selametle...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
islambol
[ Mülâzımı Evvel ]

bir Elif'i çekemeyen Be!
|
 |
« Yanıtla #10 : 07 Mart 2007, 10:51:15 » |
|
anlaşılmıştır kardeş.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asudebahar
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : 07 Mart 2007, 11:23:25 » |
|
ohh ne güzel ya Bursa'da olsaydıkta bizde gidebilseydik fuara ama güzel kardeşlerim bizim içinde fethediyorlar fuarı. Bursa'da olan kardeşlerim fırsat bu fırsat ihmal etmeyin derim kitapların atmosferi başkadır hatta o kadar başkaki fuara aklınızdaki bir kitabı almak için gidersiniz ama hangi kitabı alacağınızı unutup başka kitaplar alır dönersiniz yaşayanlar iyi bilir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GuL_NaRe

[ Sancak Beyi ]

Tekten de tek,bir tek,tek basına tek;O var!...
|
 |
« Yanıtla #12 : 07 Mart 2007, 17:04:18 » |
|
Evet dun ogleden sonra okulu asip seymax nurdanesi hicran perisi ben ve yeni uye olan arkadasimiz islamın tılsımı ile birlikte gittik fuara ... Masallah o ne kalabalıktı oyle rahat rahat bakamadik bile kitaplara aman iyi kitap fuari bu bos olmasinda kalabalık olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SİMURG
[ Mülâzımı Evvel ]

Kalk haydi, ebediyen uyuyacağız zaten! (Ö. Hayyam)
|
 |
« Yanıtla #13 : 07 Mart 2007, 18:51:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
VARDIM İLİM MECLİSİNE EYLEDİP TALEP. İLİM SONRA DİLER İLLA EDEP! İLLA EDEP!
|
|
|
seheryeli
[ Yüzbaşı ]

|
 |
« Yanıtla #14 : 07 Mart 2007, 19:10:17 » |
|
bende malesef 
|
|
|
|
|
|
Göster İlahi,bu millet kurtulur tek mucize Gaip hazineden bir utanma hissi ver bize M.Akif
|
|
|
|