Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunlari ve Mensuplari Forumu
Duyurular: 30 Gönüllü Hatim Programı Başlıyor

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 25 Mayıs 2012, 07:45:45

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Forumu - www.bursaihl.com

bursaimamhatip adlı kişiyi Twitter'da takip et - Paylaş
www.bursaihl.com Bursa İmam Hatip Liselerinin resmi web sitesi değildir.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sana söz veriyorum takdir alacağım :(  (Okunma Sayısı 197 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat DURGUN
Ziyaretçi
« : 17 Ocak 2007, 00:29:59 »

Sana söz veriyorum takdir alacağım 
BURSA (İHA) - Bursa'da, öldürülen babasının cesedi başında kendini yerden yere atan çocuk yürek parçaladı.

Edinilen Karacabey İlçesi'nde geçen yıl define ararken jandarma ekipleri tarafından yakalandıkları öğrenilen fabrika işçisi Muhsin Kula ve inşaat işçisi Emin K., Nilüfer İlçesi'ne bağlı Üçevler Mahallesi, Beste Sokak üzerinde karşılaştı. Kendisini ihbar etmekle suçladığı arkadaşı ile bir süre tartışan Kula'nın üzerine Emin K. tarafından 6 el ateş edildi. Başına isabet eden mermi sonucu ağır yaralanan Kula olay yerinde hayatını kaybederken, Emin K. 16 BLY 26 plakalı araçla kayıplara karıştı.

Bu arada, 12 yaşındaki Tayfun Kula isimli çocuk, babasının öldürüldüğünü görünce şoka girdi. Babasının kanlı cesedine sarılmak isteyen çocuk, "Ben de onun yerinde yatmak istiyorum" diyerek kendini yerden yere attı. Polislerin ve mahalle sakinlerinin yatıştırmaya çalıştığı çocuk hıçkırıklara boğularak, "Baba, sana söz veriyorum, takdir alacağım. Sen rahat uyu" diye feryat etti. Babasının cesedi başında göz yaşlarına boğulan çocuğun çığlıkları yürek parçaladı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, zanlının yakalanması için operasyon başlattı. Şahısların geçen yıl Karacabey İlçesi'nde izinsiz kazı yaparken jandarma güçleri tarafından yakalandıkları, Emin K.'nın da kendilerini Muhsin Kula'nın ihbar ettiğini öne sürdüğü öğrenildi. Emin K.'nın 18 Nisan 2006 tarihinde de Muhsin Kula'ya silahlı saldırıda bulunduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

TeVaFuK
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 17 Ocak 2007, 08:50:46 »

AİLESİNE ALLAH sabır versin  :-o
eminegunel
[ Sağ Kol Ağası ]

« Yanıtla #2 : 17 Ocak 2007, 21:27:30 »

üzüldüm,Allah kolaylık versin..

söz ola kese savaşı,söz ola bitire başı..
söz ola ağulu aşı,bal ile yağ ide bir söz..
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: