Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunlari ve Mensuplari Forumu
Duyurular: ! Tüm Üyelerimizin Dikkatine... !

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 25 Mayıs 2012, 07:38:49

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Forumu - www.bursaihl.com

bursaimamhatip adlı kişiyi Twitter'da takip et - Paylaş
www.bursaihl.com Bursa İmam Hatip Liselerinin resmi web sitesi değildir.
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İlginizi Çeken ve Anlamlı Kız isimlerini yollarmısınız?(anlamıyla)  (Okunma Sayısı 544 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat DURGUN
Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : 12 Nisan 2007, 11:09:42 »

Ben söleyim kardeşim Ebrar koydu ismini arkadasım :)
hakan27
Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 14 Nisan 2007, 17:56:47 »

Allah bağışlasın saliha bir evlat eylesin inşasallah
yaradaş
Yalnızım diye üzülmüyorum;çünkü biliyorum yalnız insanın ihanet edeni de olmaz...
[ Sancak Beyi ]

geçen gün ömürdendir

« Yanıtla #17 : 03 Ağustos 2007, 16:43:12 »

nurefşan_nur saçan demek.kızım olursa inş.koyarım

Talip olmak hoştur ama,dengin bulmak başkadır başka...
fαtmα..®-tükEnmEz kaLém-
Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 07 Ağustos 2007, 01:12:10 »

:s.a:...  isim daha konmadıysa bende nacizane sevdiğim isimleri yazayım olurda hatırınızda kalır.. "Zişan" ; şanı yüce,şeref sahibi demektir.. aynı zamanda Peygamber Efendimizin sıfatlarından biridir..  "Nurefşan" ; Nur saçan anlamına gelir.. "Cemile" ; güzel anlamına gelir..hanım sahabelerden birinin ismidir,aynı zamanda kardeşiminde ismi.. :) birkaç isim yazıcam anlamlarını bilmiiorum ama hepsi hanım sahabe isimleridir.. "Eymen" ; Efendimizin "Annemden sonra annemdir" diye iltifat ettiği hanım sahabedir.. erkek ismi olarak geçio ama ben bayanlardada duydum..   "Erva" ; Efendimizin halasıdır.. çok güzel genç demektir.. "Reyyan" ; iki anlamı vardır.1-suya kanmış kız. 2-Sadece oruç tutan müslümanların girebileceği cennet kapısının ismidir.. "Rale" ; Hanım sahabelerin sözcüsüdür.. (bu arada RALE deki A'nın şapkası var. :) )  "Berire" ; müslüman olmadan önce bi ailenin kölesiymiş.islamiyeti seçtikten sonra Hz.Aişe Berire (r.a)'yi satın alıp özgür bırakmıştır. insanlara öğüt vermesi ile bilinen bi hanım sahabedir..  "Sevde" ; Resulullah Efendimizin zevcesidir.. 
fαtmα..®-tükEnmEz kaLém-
Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 07 Ağustos 2007, 01:16:31 »

Ayyyy rezil oldum ben mesajın tarihine hiç bakmadım yeni sandım yaaa:)  icon_redface  ama olsun elinizde bulunsun:)  adıyla yaşayan hayırlı bi evlat olur inşallah...
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: