|
TeVaFuK
Ziyaretçi
|
 |
« : 15 Ocak 2007, 00:40:23 » |
|
Allahın izniyle bir kızım olacak ...yardımlarınızı bekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nikimi_kedi_7
Kıyamet gelmeden Kıyam et!

{ Ülâ }

aşk'a aşk olsun..
|
 |
« Yanıtla #1 : 15 Ocak 2007, 00:52:12 » |
|
Rabbim iman yolundan ayırmasın uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin inş *AMİN AMİN AMİN*
Gülefşan: Gül saçan
EBRAR: (Ar.) Er. 1. Hayır sahipleri. 2. İyiler, dindarlar, özü sözü doğru olanlar.
FATIMA: (Ar) Ka. 1. Sütten kesilmiş. 2. Kendisi ve zürriyeti cehennemden uzak kılınmış.- Hz. Peygamber'in Hz. Hatice'den dünyaya gelen en küçük kızının adıdır. Hicretten 18 yıl önce 605'te Mekke'de dünyaya gelmiştir. 632 yılında Medine'de vefat etmiştir. 18 yaşında iken Hz. Ali ile evlenmiş, Hz. Hasan, Hz. Hüseyin, Hz. Ümmü gülsüm ve Hz. Zeyneb adında dört çocuğu vardır. Rasûlullah (s.a.s)'tan sonra 6 ay yaşamıştır. Lakabı Zehra'dır.
ZEHRA: (Ar.) Ka. - Çok beyaz ve parlak yüzlü. Hz. Muhammed'in kızı Hz. Fatıma'nın lakabı.
inş devamı gelicek...
|
|
|
|
|
|
Dünya bir misafirhânedir. İnsan ise, onda az duracaktır ve vazifesi çok bir misafirdir ve kısa bir ömürde hayat-ı ebediyeye lâzım olan levâzımâtı tedârik etmekle mükelleftir.
|
|
|
turqayyilmaz
teknikdestek

[ Mülâzımı Sânî ]

|
 |
« Yanıtla #2 : 15 Ocak 2007, 00:56:18 » |
|
Amca mi Oluyorum :) cok guzel Allah anali babali buyutsun Mustafa. İsim konusunda deneyimli abilerimiz ablalarimiz yardimci olurlar ins....
|
|
|
|
|
|
bursaihl.com | Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Forumu
|
|
|
|
TeVaFuK
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : 15 Ocak 2007, 09:36:15 » |
|
nikimi_kedi_7 kardeş nikini yazarken zorlanıyorum....teşekkür ederim...biliyormusun bizde ebrar düşünüyorduk... :lol: fakat erkek ismide oluyormuş sanırım...kararsız kaldık yardımlarınızı bekliorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TeVaFuK
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : 15 Ocak 2007, 09:37:09 » |
|
evet amca oluyosun turgay amca....amcası ne isim öneriyor yeğenine?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iLkay
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : 15 Ocak 2007, 11:52:03 » |
|
tuana : cennete düşen ilk yağmur damlası..
anlamına gerek var mı bilmiyorum sevdiğim ve bi gün kızım olursa koymayı düşündüğüm isim :) : Zeynep Sâra
eslem : İslama adanmış..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nikimi_kedi_7

{ Ülâ }

aşk'a aşk olsun..
|
 |
« Yanıtla #6 : 15 Ocak 2007, 17:48:13 » |
|
nikimi_kedi_7 kardeş nikini yazarken zorlanıyorum....teşekkür ederim...biliyormusun bizde ebrar düşünüyorduk... :lol: fakat erkek ismide oluyormuş sanırım...kararsız kaldık yardımlarınızı bekliorum
Hımm erkek ismi olarakta kullanılabilir ama ben hiç duymadım yani kıza daha yakışır bi isim gibi geliyo kulağa. :D Gülbera da ihl.comda birinin niki böyleydi sanırım manası çok hoşuma gitmişti eldeğmemiş gül demekmiş hatırladığıma göre... Aramaya devam inş. :)
|
|
|
|
|
|
Dünya bir misafirhânedir. İnsan ise, onda az duracaktır ve vazifesi çok bir misafirdir ve kısa bir ömürde hayat-ı ebediyeye lâzım olan levâzımâtı tedârik etmekle mükelleftir.
|
|
|
hanımeli
hanımeli
[ Mülâzımı Evvel ]

sustum artık...
|
 |
« Yanıtla #7 : 15 Ocak 2007, 18:33:03 » |
|
Hayrün-nisa:hayırlı kadın,en hayırlı kadın
|
|
|
|
|
|
ahhh Efendim bir bilsen halimi esir almış şu nefsim bedenimi şefkatinden bizleri mahrum etme sevgili sen vuslata ererken bize hasret gülleri...
|
|
|
hanımeli
hanımeli
[ Mülâzımı Evvel ]

sustum artık...
|
 |
« Yanıtla #8 : 15 Ocak 2007, 18:35:48 » |
|
nev'eda:yeni,sevimli,edalı
|
|
|
|
|
|
ahhh Efendim bir bilsen halimi esir almış şu nefsim bedenimi şefkatinden bizleri mahrum etme sevgili sen vuslata ererken bize hasret gülleri...
|
|
|
Hazzen
[ Kaymakam ]

Hû...
|
 |
« Yanıtla #9 : 15 Ocak 2007, 19:39:31 » |
|
Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah...
Ruveyda:"yavasça, kibarca, nazikçe"
Rumeysa:Büyük yıldız..Sahabe hanımlardan
Humeyra:Beyaz tenli kadın
Rabia:Dördüncü, Satteki salisenin altmışta biri..Anlamı buymuş fakat Hz.Rabia yı düşünerek koyabilirsiniz...
|
|
|
|
|
|
'Yokluk, sen de yoksun; bir var bir yoksun...İnsanoğlu kendi varından yoksun...Gelsin beni yokluk akrebi soksun...''
'Necip Fazıl Kısakürek'
|
|
|
seheryeli
[ Yüzbaşı ]

|
 |
« Yanıtla #10 : 15 Ocak 2007, 20:45:22 » |
|
Allah hayırlı evlat eylesin inşallah... benimde 2 kızım var... rümeysa ve hümeyra eminim güzel manalı bir isim bulup koyarsınız inşallah...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Ocak 2007, 20:46:20 Gönderen: seheryeli »
|
|
Göster İlahi,bu millet kurtulur tek mucize Gaip hazineden bir utanma hissi ver bize M.Akif
|
|
|
|
Murat DURGUN
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : 15 Ocak 2007, 21:56:20 » |
|
hacım benden bir kac isim bakalım beyenecekmisin . -fatıma gülsena -zeynep
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TeVaFuK
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : 16 Ocak 2007, 01:18:43 » |
|
ilginizden dolayı hepinize teşk.ediyorum.Allah razı olsun daha karar vermiş değiliz..biraz daha zamanımızda var...isim hususu anne baba için çok önemli..çok ince düşünüyoruz..yardımlarınız doğrultusun doğru ve hayırlı bir isim bulucaz inş..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hakan27
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #13 : 27 Ocak 2007, 18:11:36 » |
|
anlamını bilmiyorum ama çok sevdiğim bi arkadaşıma ait
nur ülper
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nikimi_kedi_7

{ Ülâ }

aşk'a aşk olsun..
|
 |
« Yanıtla #14 : 12 Nisan 2007, 03:59:28 » |
|
Merak ettim kızınızın ismini ne koydunuz acaba? =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|