|
TeVaFuK
Ziyaretçi
|
 |
« : 15 Ocak 2007, 00:16:34 » |
|
ilk önce ben başlıyım..
Miğfer olmak isterdim.Haksızlığa atılan her kurşunun önüne geçmek için.. Ya siz?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Ocak 2007, 00:17:25 Gönderen: TeVaFuK »
|
|
|
|
|
nikimi_kedi_7
Kıyamet gelmeden Kıyam et!

{ Ülâ }

aşk'a aşk olsun..
|
 |
« Yanıtla #1 : 15 Ocak 2007, 00:33:51 » |
|
Kardeş zor bi soru ben inş sonra yazayım... ;) ama şimdilik şunları söylüyeyim öyle bişey olsaydı ya Peygamber Efn. döneminde ya da Osmanlı döneminde yaşamak çok ama çok isterdim...
|
|
|
|
|
|
Dünya bir misafirhânedir. İnsan ise, onda az duracaktır ve vazifesi çok bir misafirdir ve kısa bir ömürde hayat-ı ebediyeye lâzım olan levâzımâtı tedârik etmekle mükelleftir.
|
|
|
|
TeVaFuK
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : 15 Ocak 2007, 00:38:27 » |
|
soru zor ama cevabın güzeldi sağolasın kardeş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nikimi_kedi_7
Kıyamet gelmeden Kıyam et!

{ Ülâ }

aşk'a aşk olsun..
|
 |
« Yanıtla #3 : 15 Ocak 2007, 00:41:14 » |
|
Yok est kardeş... 8-) :lol: :-D
|
|
|
|
|
|
Dünya bir misafirhânedir. İnsan ise, onda az duracaktır ve vazifesi çok bir misafirdir ve kısa bir ömürde hayat-ı ebediyeye lâzım olan levâzımâtı tedârik etmekle mükelleftir.
|
|
|
|
|
seheryeli
[ Yüzbaşı ]

|
 |
« Yanıtla #5 : 20 Ocak 2007, 13:16:02 » |
|
yeniden dünyaya gelme şansım olsaydı ; kendimde gördüğüm eksikleri gidermek için gayret sarfeder,yapmak isteyipte yapamadığım şeyleri yapardım...gerçi geç sayılmam ama.... he bide memur bir eş bulurdum :lol: :lol: :lol: 'tabi bu bir latifeydi' 8-)....
|
|
|
|
|
|
Göster İlahi,bu millet kurtulur tek mucize Gaip hazineden bir utanma hissi ver bize M.Akif
|
|
|
|
kum
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : 20 Ocak 2007, 13:26:43 » |
|
çocukluğumu bi daha yaşayım bana yeter :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hüseyin
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : 27 Ocak 2007, 00:06:24 » |
|
bende boşa geçirdiğim vakitleri değerlendirmek isterdim arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NaR-ı HaSReT_09
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : 12 Mayıs 2007, 01:16:21 » |
|
Kardeş zor bi soru ben inş sonra yazayım... ;) ama şimdilik şunları söylüyeyim öyle bişey olsaydı ya Peygamber Efn. döneminde ya da Osmanlı döneminde yaşamak çok ama çok isterdim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irakli
[ Mülâzımı Sânî ]

|
 |
« Yanıtla #9 : 12 Mayıs 2007, 23:54:15 » |
|
ben ayni ben olmak isterdim halimden memnunum ama yanimdaki insanlari degistirme firsati olsa guzel olurdu :)
|
|
|
|
|
|
HERSEY BIZIM,BIZDE ALLAH ICIN.
|
|
|
yaradaş
Yalnızım diye üzülmüyorum;çünkü biliyorum yalnız insanın ihanet edeni de olmaz...
[ Sancak Beyi ]

geçen gün ömürdendir
|
 |
« Yanıtla #10 : 04 Ağustos 2007, 11:53:59 » |
|
ben divit olmak isterdim...ya da kalem...güzel sözlerin,nağmelerin yazıldığı sadece ONA olan güzelliklerin en güzellerini yazmak isterdim.gönül mürekkebine batırıp ucumu ağlamak isterdim sessiz sessiz...
|
|
|
|
|
|
Talip olmak hoştur ama,dengin bulmak başkadır başka...
|
|
|
|
fatma seyhan
|
 |
« Yanıtla #11 : 06 Ağustos 2007, 09:08:31 » |
|
Ben hayatımdan memnunum..Allah a cok sukurler olsun ..yıne aynı hayatımın olmasını ısterdım bundan daha ıyısı olamazdı dıye dusunuyorum.. 
|
|
|
|
|
|
EY TÜRK TİTRE VE KENDİNE DÖN
Namelerin yerine bugün sala sesi var, Söyleyin aşıklara aşkın cenazesi var...
|
|
|
acaroğlu
[ Onbaşı ]
|
 |
« Yanıtla #12 : 24 Şubat 2008, 02:31:45 » |
|
sadece müslüman olmak; sonucun da efendimize (sav) ümmet olmak var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rabiabayazit
[ Üye ]
|
 |
« Yanıtla #13 : 24 Şubat 2008, 12:38:12 » |
|
aslında şu an pek çok insandan daha mutlu sayıyorum kendimi...dünya tatlısı 2 kız çocuğu annesiyim...ve eğer dediğin gibi olsaydı yani yeniden gelseydim dünyaya,çocuklarımla ilgili kısım değişmemek üzere,anne olmanın yanında yani bir de içimde kalan üniversiteye gidip oradan edebiyat öğretmeni olarak çıkmak isterdim.orta 2.sınıftan beri hep bu hayalle yaşadım durdum.ama ne var ki kısmet,olmadı işte.sorunu görünce sevindim...bunu paylaşmayı istiyordum uzun zamandır..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
havva05
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : 24 Şubat 2008, 18:26:21 » |
|
hatalarımı duzeltmek ve gercekten ıslamı yasamk ısterdım.dolu dolu tam bır ıslam erı olmak ısterım.ama her kulun gunahı vardır gunahsız olmak meleklere has bı ozellık zaten onemlı oln tövbe edebılmek ve gercekten yaptıgının farkına varmaktır.boyle olmayı nasıp etsın bıze rabbım nefsını terbıye ednlerden olmak duası ıle...selam ve selametle...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|