|
Murat DURGUN
Ziyaretçi
|
 |
« : 09 Ocak 2007, 00:24:08 » |
|
bence issizlik ve terör :?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TeVaFuK
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : 10 Ocak 2007, 00:13:03 » |
|
bence birlik beraberlik yok...sağcı,solcu,kürtü,lazı,inançlı,inançsız,başörtülü,başörtüsüz...derken ülke bölünüp gidecek bugün savaş olsa bilmiyorum korkuyorum ben....birlik ruhu yok bizde eğer bu olsa terörde kalmaz işsizlikte... insanlar birbirine güvenemiyor artık ülkemizde...bilhassa ticaretimiz berbatt...kimsenin kimseye güveni kalmadı..güvensiz bir ortamda herşey beklenir... :?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Murat DURGUN
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : 11 Ocak 2007, 23:32:26 » |
|
ayne hacım cok kötü bir ortam cocuklarımzıın vay halinee :(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ömerhattab
[ Sağ Kol Ağası ]

|
 |
« Yanıtla #3 : 05 Mart 2007, 23:33:24 » |
|
bizleriz kardes imam hatipli olusumuz zorlarına gıdıyor yakında ekmekte vermıcekler ...........
|
|
|
|
|
|
ALLAH'IM! Kalbimi münafıklıktan, amelimi riyadan, dilimi yalandan, gözümü hainlikten temizle. Şüphesiz sen, Gözlerin hainliğini, kalplerde gizleneni bilirsin.
( Hadis-i Şerif)
|
|
|
|
ebuderda
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : 06 Mart 2007, 00:14:08 » |
|
en büyük sorun maneviyatsızlıktır o olmadığı zaman onun yerine hırsızlık kumar gasp uyuşturucu taciz ve tecavüz ve akla gelmeyen nice şaytan dostluğu oluşur maneviyatımızı düzeltirsek allahu teala bize eza ve cefa ve sıkntı göstermez inşallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SİMURG
[ Mülâzımı Evvel ]

Kalk haydi, ebediyen uyuyacağız zaten! (Ö. Hayyam)
|
 |
« Yanıtla #5 : 06 Mart 2007, 11:46:59 » |
|
Evet ebuderda haklısın maneviyatsızlık ve tabiki ekonomi.
|
|
|
|
|
|
VARDIM İLİM MECLİSİNE EYLEDİP TALEP. İLİM SONRA DİLER İLLA EDEP! İLLA EDEP!
|
|
|
|
ebuderda
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : 06 Mart 2007, 21:01:27 » |
|
MANEVİYATIN BOŞLUĞUNU TABİKİ TERÖR HIRSIZLIK,GASP ,UYUŞTURUCU VE AKLA GELMEDİK NİCE PİSLİKLER DOLDURUR MANEVİYETIMIZ İÇİN İMAMHATİPLER VE KURAN KURSLARI AÇILMASI VE İ,ŞLER HALE GETİRİLMESİ GEREKİR KURAN EĞİTİMİ VERENLERE HAPİS CEZASI VERMEMEK GEREKİR BU TAMAMEN HÜKÜMETE KALMIŞ ONLAR İSTERSE BU DURUMU DÜZELTİR .... AMA BU DURUMDAN FAYDALANMAK İSTEYENLERİN EMRİNDEN ÇIKABİLİRSE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SeMeRKaND
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : 07 Mart 2007, 01:46:57 » |
|
Devlet,Siyaset konularına girmeyelim bence.O işlerde nelerin döndüğünü bilmiyoruz.Televizyondan duyduklarımıza hemen inanmayalım.Zira o haberleri yapanlar yani devleti hkümeti kötüleyenler o kadar da iyi insanlar değiller.Bilmediğimiz konulara girmeyelim.Devlet büyükleri hakkında konuşmak bize düşmez.Biz kendimize bakalım.İlk önce kendi hatalarımızı düzeltmeye çalışalım.
Bana göre şu anda en büyük sorun televizyon.Yalan,aptal,gereksiz haber prog.mı ve daha nicesi....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ebuderda
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : 07 Mart 2007, 21:39:02 » |
|
doğru haber kanallarından bilgi alınırsa sorun ortadan kalkar kimsede bilmediği şeyleri konuşmaz bazı şeyler bilini yorki konuşuluyor bilmi yorsanız devlet istatistiklerine bakın öğrenin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ömerhattab
[ Sağ Kol Ağası ]

|
 |
« Yanıtla #9 : 07 Mart 2007, 21:45:18 » |
|
ebuderda baksana bunlar bılıncs,iz beslenmedenmi bahsediyor ya islam iyiligi emreder iyilik yapanlarla beraber olun der .............. s.a
|
|
|
|
|
|
ALLAH'IM! Kalbimi münafıklıktan, amelimi riyadan, dilimi yalandan, gözümü hainlikten temizle. Şüphesiz sen, Gözlerin hainliğini, kalplerde gizleneni bilirsin.
( Hadis-i Şerif)
|
|
|
|
ebuderda
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #10 : 07 Mart 2007, 22:10:21 » |
|
diyalogçu işbirlikçi yahudi ve hristiyanların yanı hariç müminlerin yanında yer almak lazım gelir........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SeMeRKaND
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : 08 Mart 2007, 01:45:22 » |
|
kulakdan dolma,ikinci el haberlerden alınan bilgilerle devlet ve devleti yönetenler hakkında konuşmak iftira olur. eğer biliniyorsa ve reklam ediliyorsa bu da gıybet olur... devlet büyüklerimizin hakkında konuşmak bizlere düşmez.gerek yok.Biz kendimize bakalım.Kendi eksiklerimizi tamamlayalım... Selametle...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SİMURG
[ Mülâzımı Evvel ]

Kalk haydi, ebediyen uyuyacağız zaten! (Ö. Hayyam)
|
 |
« Yanıtla #12 : 08 Mart 2007, 11:02:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
VARDIM İLİM MECLİSİNE EYLEDİP TALEP. İLİM SONRA DİLER İLLA EDEP! İLLA EDEP!
|
|
|
|
SeMeRKaND
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #13 : 08 Mart 2007, 16:21:04 » |
|
evet haklısınız.İnsan hangisine güveneceğini şaşırıyor.yakında millet oy'unu ''ooo piti piti ''yaparak kullanacak.ya da halkın% 50 si boş verecek... Ama bize yakın görünenlerde var tabii...hatası az olanlar... Allah devletimizi başsız bırakmasın.Kötüde olsa bir baş olması iyidir.Bakın ortadoğuya herkes ayrı telden çalıyor.Allah bizleri bilinçlendirsin inşAllah... Selametle...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ebuderda
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : 08 Mart 2007, 22:46:53 » |
|
orta doğunun başı olmak varken gidipte avrupada yalakalık yapmaya gerek yok lider bir ülkenin bu şekilde davranması yanlıştır...... ecdadımız bunları asla yapmamış ve müsamaha bile göstermemiştir benim isteğim adil hür ve cesaretli bir devlet reisi görmek ibrikçi ve peçeteci değil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|