Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunlari ve Mensuplari Forumu
Duyurular: Bursaihl.com İlkelerimiz

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 25 Mayıs 2012, 07:00:08

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Forumu - www.bursaihl.com

bursaimamhatip adlı kişiyi Twitter'da takip et - Paylaş
www.bursaihl.com Bursa İmam Hatip Liselerinin resmi web sitesi değildir.
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: saddamm ölmedimi yoksa ?  (Okunma Sayısı 337 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat DURGUN
Ziyaretçi
« : 08 Ocak 2007, 01:27:50 »

[color=redİşte Saddam Hüseyin'in idamındaki sır perdeleri:
Neden Cep Telefonu:
Saddam Hüseyin'in asıldığı ana kadar kamera çekimi devam ediyor ama tam idam anı yok. İdam görüntüleri uzak bir noktadan çekilmiş videolu cep telefonu görüntüleri ile yayınlandı. Normal bir kamera ile çekim yapılsa idi ortam aydınlık olacağından her detay gözler önüne serilmiş olacaktı. Şayet tüm detayların çekildiği bir kayıt varsa o neden ajanslara verilmedi.
İp'in uzunluğu
Saddam Hüseyin'in asıldığı noktanın yüksekliği 2.5 ile 3 metre arasında Irak Televizyonu ile Cep telefonundan çekilen görüntülerde halatın uzunluğu dikkatleri çekiyor. O noktadan asılan bir insanın ip gerilmeden ölmesi mümkün değil, dikkat ettiyseniz cep telefonundan çekilen görüntüde Saddam'ın kafası yukarıdan çekiliyor aksine Saddam'ın kafasının daha yüksek bir noktada olması gerekmiyor muydu ?
Tabut'la Gömülme
Saddam Hüseyin'in tabutu iki kişi tarafından taşındığı ve toprağa tabutla defnedilmesi de yeni bir tartışma yaratacak . Müslümanlar cenazelerini toprağa asla tabutla defnetmezler, ama Saddam Hüseyin'in cenazesi tabutla defnedildiği söylendi.
Aile'den kimse görmedi
Saddam Hüseyin'in ailesinden hiç bir kimse idam'dan sonra Saddam'ın cesedini göremedi.
Cesed Görüntüsü
İdamın ardından Saddam Hüseyin'in battaniyeye sarılı yerde yatan görüntüleri yayınlandı. Görüntülerin sadece cep telefonu ile yayınlanması ve Televizyon kamerası kaydının olmaması
Haber'in hızı
Saddam'ın idamı ile çok hızlı bir şekilde ajanslara ve yayın kuruluşarına haber ve video akışı sağlandı. İdam'ın olşturacağı tepki'ye rağmen bu şekilde hızlı bir haberleşmenim olması bölgede yeni hesapların mı yapıldığı sorusunu akıllara getiriyor.
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 08 Ocak 2007, 01:40:14 »

Bu adamlar bana süt beyaz dese yine inanmam.ben seni öldürürmüyüm mesela hayır tabii.insan yandaşını öldürmez be abi.tabii bahsi geçen Amerika olursa iş değişir.Onların ne yapacağı belli olmaz.hattızatın da delidir.:)
TeVaFuK
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 08 Ocak 2007, 09:44:57 »

yorum yapamıycam ama bana baya bir inandırıcı geldi...ayrıntıları şimdi buradan öğrendim..yinede bilemiyorum yaa
 :? :? :?
Murat DURGUN
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 09 Ocak 2007, 21:22:30 »

bencede düşündürücü.
TeVaFuK
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 10 Ocak 2007, 00:08:49 »

bugün haberlerde gördüm fotolarını yine...öldükten sonra şiiler işkence yapmışlar adama yüzü yara bere içindeydi...inandım öldüğünee
S ü L h @ N
[ Kaymakam ]

« Yanıtla #5 : 11 Ocak 2007, 13:14:29 »

Asılan Saddam gerçek değil ! 

Ortaya yeni atılan bir iddiaya göre asılan Saddam gerçek Saddam değil. Üstelik bunu CIA uzmanının yaptığı açıklamalar da destekliyor ! İşte ŞOK İDDİA !

İnfazı TV`lerde tiyatro gösterileri gibi sunulan zat gerçek Saddam değil! Peki dünya kamuoyunun yargılandığını zannettiği, idama mahkum edildiği ilan edilen adam kim? Gerçek Saddam nerelerde?

Mahkemede gösteri yapan zat Saddam`ın onlarca dublöründen birisi. Dahası, oğulları Uday ve Kusay da hayatta. Öldürüldüğü söylenen cesetler Saddam’ın oğullarına ait değil!

Bu iddiaya göre Saddam Irak`ı teslim ettikten sonra, ABD`nin sunduğu imkanlarla şuan hayatta...

Nasıl olur? ABD en azılı düşmanının bir tatil beldesinde, rahat yaşamasına nasıl müsaade eder? diyorsanız; düzeltilmesi gereken pek çok yanlış bilgiye sahipsiniz demektir.

Öncelikle Saddam ABD`nin düşmanı filan değildi(r). Bütün Arap diktatörleri gibi Saddam da ABD`nin kuklasıdır. Batı düşmanlığı katılmış gerilim politikaları diktatörlerimizin işine gelmektedir. Zira Batı ve İsrail aleyhtarlığının olduğu bir ortamda kimse iktidarlarını sorgulamamaktadır. Arap ülkelerine çöreklenmiş bu “güdümlü zevat” koltuklarının Batı’nın elinde olduğunu iyi bilmektedirler. Son zamanlarda Ortadoğu`da “değişim”den bahsedilmesi Arap liderlerini endişelendiriyorsa da; ABD koltuk tehdidi ile başka şeyler hedefliyor olabilir.

Birinci Körfez Savaşından önce ABD Saddam`ı Kuveyt`e girmeye cesaretlendirmiş, girince de bütün dünyanın gözü önünde bir güzel dövmüştür. Böylece Saddam terbiye edilmiş, Araplardan savaş giderleri için sıcak para tahsil edilmiş, miadı dolan mühimmat yenilenmiş, dünyaya güç gösterisi yapılmış, diğer bölge diktatörlerine ders verilmiş ve devreye sokacakları Büyük Ortadoğu Projesi için altyapı oluşturulmuştur. O dönemde ABD`ye götürülen ve eğitilen Irak’lı Şii-Kürt pek çok genç şu anda Irak`ta istihdam edilmektedir.

2. Körfez Savaşı`nda bölgenin en güçlü ordularından birine sahip Irak Ordusu`nun nasıl teslim olduğunu hatırlarsanız bazı sorularınız cevabını bulacaktır. Müdahale öncesi kahramanımız Saddam`ın savurduğu tehditleri düşünün. ABD bu tehditlere rağmen Irak`a kahramanlık! ve cesaretle! girmiş, Saddam gibi gözü pek bir caniyi dize getirmiş olacaktı. Ve beklenen oldu. Saddam tek kurşun atmadı, ABD sıfır zayiatla Irak`ı teslim aldı.

Birinci Körfez Savaşı`nda ABD`den iyi bir kazık ve dayak yiyen Saddam Amerikaya karşı dayanamayacağını biliyordu. Baskı ve zulüm altında inlettiği halkına da güvenemiyordu. Akıllıca, en risksiz ihtimali seçti. ABD ile anlaştı ve Irak`ı teslim etti. Saddam`ın sözde direnişi ve bir mahzende yakalanması mizansenin parçasıydı. Saddam ve çocukları dünyanın bilmem neresinde asude hayatlarına devam ederken, dünya Saddam’ın yakalanışını ve adaletin kollarına! teslim edilmesini ekranlarda defalarca izleyecekti. Bu alışverişten iki taraf da karlı çıkmıştı. Biri canını kurtarmış, diğeri dünyaya gücünü ispat etmişti.

Saddam? idam edilirse adalet tam tecelli edecek ve bu perde kapanacaktır. Gerçek Saddam Bağdat sokaklarında bile endişesiz dolaşabilecektir artık.

Afganistan`da SSCB`ye karşı kullanılan, sonra bir „öcü“ye çevirilerek Amerikanın uygulayacağı politikalara araç haline getirilen LADİN içinde aynı mantığı yürütebilirsiniz. Baba Bush`un ortağı Usame, hizmetlerinin karşılığı olarak kimbilir nerelerde hayatın tadını çıkarıyordur.

El Cezire denilen TV de; Arapları sahte kahraman-lık-larla uyuşturan, Avenjelik-Yahudi politikalarına hazırlayan, psikolojik harekat amaçlı bir medya kuruluşu olabilir.

Bu senaryolar size fantezik gelebilir ama neden doğruluk payı olmasın ?!

Yüz hatları değişik

ABD'li bir uzman, geçtiğimiz günlerde sorgulanan kişinin gerçek Saddam Hüseyin olmadığını açıkladı. Bir dönem CIA'de görev yapan ABD'li uzman görüntüleri şöyle değerlendiriyor;

Saddam'ın yüz hatları ve dişleri çok daha farklıydı. Yüz hatlarının ortaya çıkmaması için, sakallı sorgulanıyordu. Saddam'ın eşi Sacide'de bu şahsın Saddam olmadığını söyledi.

'O Saddam değil, dublör'

ABD'li uzmana göre, duruşmadaki bir dublör.

'DİŞLERİ ÇOK FARKLI'

Adının açıklanmasını istemeyen ABD'li bir uzman, Aralık ayında yakalanan ve geçtiğimiz günlerde sorgulanan kişinin, Saddam Hüseyin olmadığını açıkladı. Bir dönem CIA'de (Amerika Merkezi Haberalma Teşkilatı) görev yapan ABD'li uzman, 'Saddam'ın yüz hatları ve dişleri çok daha farklıydı. Dikkatli bakılırsa, idam edilen kişinin Saddam olmadığı anlaşılır. Yüz hatlarının ortaya çıkmaması için, sakallı sorgulanıyordu' dedi. Irak eski liderinin eşi Sacide'nin de yakalanan kişiyle görüştürüldüğünü belirten uzman kişi, 'O görüşmede, yakalanan kişinin Saddam olmadığını eşi de anlamıştı' diyor

ÖLüM SoN DeĞiL DaHa MaHKeMe VaR..
& A L Y N K &
H Z Y F %% E N S R
[ Başçavuş ]
*

H Z Y F %% E N S R

« Yanıtla #6 : 11 Şubat 2007, 07:14:31 »

hos.jpg  saddam    (bu isin baska yüzü tabiki)  aramızda yıllarca yahudiler icin icin kemirdiler bizi  saddamı aramayı bırakında  bi teklifim var size türkiyede stratejik mevkideki yahudileri bi arastırır gibi yapın bakalım neler cıkacak              dünyayı  ve  80 yılında türkiyeyi birbirine katan  yeryüzünün lanetlileri bu gün neler yapıyor ???????  önemli olan bu  hos saddamında müslüman olduğu da saibeli !!!!!!!   ?????

YA AÇAR NAZMI CELİLİN BAKARIZ YAPRAĞINA YA ÜFLER GEÇERİZ BİR ÖLÜNÜN TOPRAĞINA İNMEMİSTİR BU KUR'AN BUNU HAKKIYLA BİLİN NE MEZARLIKTA OKUMAK NEDE FAL BAKMAK İCİN
SaLTaNaT
[ Sancak Beyi ]

DiRiLiYoRuZ...

« Yanıtla #7 : 11 Şubat 2007, 10:15:13 »

saddam
:m34:     icon_mrgreen

irakli
[ Mülâzımı Sânî ]
**

« Yanıtla #8 : 01 Mart 2007, 13:15:22 »

arkadaslar guel akil yurutmusler ama ben sunu soylemek isterim ki baska yonlerdende baka biliriz:
mesela bu adamin bu kadar hizli asilma nedenini dusunen oldumu???
belkide adami konusturmamak icin boyle bir yola basyurdular ve onu bir oldu bittiye getirdiler oysa bir cok diktator ayni akibete maruz kalmadi.
bir cok arap ulkesinde (halic haric) saddam icin agit yakanlar uzlup aglayanlar oldu bu insanlara neden boyle yatiklari soruldugunda ise o tam bir liderdi dediler.
simdi saddam irak gibi bir cok farkli insanin  yasadigi bir yerde kontrolu nasil saglayacakti???
onun yarinde akkili bir insan olsa ayni sekilde amerikanin istedigi bir dogrultudami hareket eder yoksa petrolu boska bir sekildemi kullanirdi...
neyse bunu daha sonra devam ettirmek zrundayim kusura bakmayin

HERSEY BIZIM,BIZDE ALLAH ICIN.
hazan23
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 01 Mart 2007, 14:00:26 »

bu konuyu yeni görmeme rağmen bana pek çok şeyi hatırlattı.mesela aynı şeyler türkiyede daha önce çok yaşanmış şeyler.ben bunu yadırgamıyorum ve doğruluk payı varsada uzağa gitmeyin diyorum.hemen hemen aynı akıbeti yaşayan bi Abdullah Öcalan olduğunu ve bu adamında amerikanın adamı olduğunu düşünüyorum.üstelik ıraklı kardeşimin dediği gibi bazı bilgiler ortaya çıkmasın diye yapılmış.sahney konulmuş bi müsamereden farksız.maksat ne biliyormusunuz?müslümanların bayramını zehir etmek.onları ellerinden geldiğince şeytanla bir olup huzursuz etmek.abdli adam resmen ben burdayım haberiniz olsun etrafınızda dolaşıyorum ayağını denk alın diyor bize ve biz hala uyuyoruz.bence havlayan köpek ısırır.çünkü bunu türkiye daha öncede yaşadı.....
irakli
[ Mülâzımı Sânî ]
**

« Yanıtla #10 : 02 Mart 2007, 11:43:59 »

arkadaslar size bana ait olmayan bi yazi yonderiyorum onceki yazdiklarim sadece bana aitti yani o kadar onemli degil ama bu yaziyi okursaniz herseyi dahaguzel anlayacksiniz....
Saddam devlet başkanı oldu(ilk darbe girişimini bizim yaşımız olan 19 unda yaptı) sonra da İran'a savaş ilan etti. Bu savaş 8 yıl sürdü ve her iki taraftan yaklaşık bir milyon insan öldü. Savaşta başta ABD olmak üzere tüm batı Saddam'a destek verdi, savaşın finansmanını ( yaklaşık 300 milyar dolar) Körfez ülkeleri karşıladı. Bu arada Saddam İran'la savaşını bahane ederek içeride kendi halkına yönelik katliamları da ihmal etmiyordu. 1988'de Halepçe'de kimyasal silah kullandı, Enfal'de binlerce Kürdü öldürdü. Aynı şeyi güneydeki Şiilere yaptı, hatta CIA ile işbirliği yaptılar diye her iki damadını öldürdü.

Ağustos 1990'da yine bir Amerikan tezgahı ile Kuveyt'i işgal etti, aylar sonra da ABD onu Kuveyt'ten çıkartarak kendi askeri güç ve üslerini tüm bölge ülkelerine yerleştirdi.

Çekiç Güç bunlardan biri olarak Türkiye'ye geldi ve Kuzey Irak'taki Kürtleri 11 yıl süreyle korudu.

Özetle Saddam diktatör, zalim, gaddar ve katildi ve ölümü hak ediyordu.

Ama ABD'lilerin eliyle değil.

ABD isteseydi onu işgal ile değil adamlarını satın alarak alaşağı edebilirdi.

Nitekim 19 Mart 2003'te başlatılan ve 9 Nisan'da Bağdat'ın düşmesi ile sonuçlanan savaşta ABD, Saddam'ın birçok adamını satın almıştı. Hatta Saddam'ın yerini ve iki oğlunu da ABD'lilere ihbar eden onun akrabaları ve özel korumalarıydı.

Ama ABD kolay yolu değil daha zor ve karmaşık olanı tercih etti.

Çünkü 'Yaratıcı Kargaşa' teorisine inanan Yeni Muhafazakarlar Irak'taki kargaşa ile kendilerine daha fazla ilham geleceğine ve bu ilham ile tüm bölgeyi daha fazla kana bulayabileceklerine inanıyorlardı.

İnandıkları da oldu.

Afganistan'dan sonra Irak işgal edildi.

Filistin ve Lübnan'da yaşananlar ortada. Yılın son günlerinde ABD, İsrail ve batı destekli Etiyopya Müslüman bir ülke olan Somali'yi işgal etti.

Irak'ta ise şimdiye kadar 650 bin insan öldü, yaralanan 2 milyon insandan 600 bini sakat kaldı. Savaştan bu yana 500 bin kadın dul kaldı. Hergün ortalama 700 kadının da ırzına geçiliyor. (Acaba bu kadınlardan sadece birisi tanıdığımız biri olsa yine böyle yerimizde oturacakmıyız merak ediyorum). Üç milyon Iraklı da ülke dışına kaçtı.

Irak her alanda ve her anlamıyla darmadağın edildi.

Irak asla eskisi gibi olmayacak ve olamayacak. Çünkü Şiiler Sünnilere, tüm Araplar ve Türkmenler ise Kürtlere düşman edildi.

Saddam'ın ABD'liler tarafından herkese bilinçli olarak gösterilen şekliyle idamı, bu düşmanlıkları kışkırtacak ve derinleştirecektir.

Mahkeme başlangıcından sonuna kadar bir Amerikan tiyatrosuydu.

Mahkeme üyeleri ve tüm hukuki ve idari işlem ve süreçler Amerikalılar tarafından belirlendi. Mahkemenin ilk iki hakimi Kürt idi, ama idam kararını veren ve kararı infaz eden özellikle Şiilerden seçildi.

Peki Sırp Kasabı Miloşoviç'i uluslararası mahkemede yargılayan, Şili diktatörü ve CIA ile Şili halkına 13 yıl süreyle kan kusturan katil Pinochet'nin yargılanmasına bile izin vermeyen ve öldürülen eski Lübnan Başbakanı Hariri için uluslararası mahkeme kurduran ABD acaba Saddam için neden benzer bir mahkeme kurdurmadı.

Bunun yanıtı çok basit.

ABD, Saddam'ın konuşmasını istemiyordu.

Saddam konuşsaydı , İran savaşında ABD ve Batılı ülkelerin kendisine nasıl yardım ettiğini, Halepçe'de Kürtler üzerine attığı kimysal bombaların hangi Batılı ülkeden alındığını ve baba Barzani'nin ayaklanmasını bastırmak için İran Şahı Pehlevi ve Amerika ile nasıl anlaştığını, hatta Kuveyt'i işgal kararında ABD'nin kendisine nasıl yeşil ışık yaktığını anlatacaktı.

Saddam ve yandaşları ile yapılan son pazarlıklar işe yaramayınca, ABD doğal olarak diğer suçları nedeniyle yargılanmsını beklemeden Saddam'ı idam etti.

İşgal altında bir ülkede bir mahkemenin adil olabileceğini söylemek abesle iştigaldir.

Bayramın ilk gününde Saddam'ı idam eden ABD kuşkusuz yalnız Iraklılara değil tüm Müslümanlara da bir mesaj vermeyi ihmal etmiyordu:

''Siz kurbanlarınızı keserken ben de Saddam'ın kişiliğinde hepinizi kesiyorum''.

Kuşkun olmasın ABD'nin Irak ve bölgemizde benzeri pis oyunlarına dur denilmezse, 2007 bol kesimli yani bol kanlı bir yıl olacak..

Öcalan'ı 'idam edemezsiniz'' deyip Türkiye'ye teslim eden, Saddam'ın görüntülü idamını (Ebu Garib işkence ve Felluce cami katlimalarında olduğu gibi) dünyaya seyrettiren ABD'den yakında ilginç sürprizler beklemeliyiz.

Benden söylemesi!

ABD'nin Saddam için hazırladığı 'the end' aslında tüm coğrafyamız için yalnızca bir başlangıç.

Tabii görmek ve anlamak isteyenler için,değil mi dostum? Neyse selametle... Bu arada Hamdi Hoca arkadaşlarla gittiğimizde evde değildi e mail adresini alamadım. En kısa sürede göndereceğim inşaAllah.
Kendine mukayet ol gardaşlık.

irakli
[ Mülâzımı Sânî ]
**

« Yanıtla #11 : 02 Mart 2007, 11:51:17 »

son paragraf yanlislikla gitmis kusura bakmayin  icon_redface
biraz acele edince bole oluyor baksana

hazan23
Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 02 Mart 2007, 12:05:53 »

arkadaslar size bana ait olmayan bi yazi yonderiyorum onceki yazdiklarim sadece bana aitti yani o kadar onemli degil ama bu yaziyi okursaniz herseyi dahaguzel anlayacksiniz....
Saddam devlet başkanı oldu(ilk darbe girişimini bizim yaşımız olan 19 unda yaptı) sonra da İran'a savaş ilan etti. Bu savaş 8 yıl sürdü ve her iki taraftan yaklaşık bir milyon insan öldü. Savaşta başta ABD olmak üzere tüm batı Saddam'a destek verdi, savaşın finansmanını ( yaklaşık 300 milyar dolar) Körfez ülkeleri karşıladı. Bu arada Saddam İran'la savaşını bahane ederek içeride kendi halkına yönelik katliamları da ihmal etmiyordu. 1988'de Halepçe'de kimyasal silah kullandı, Enfal'de binlerce Kürdü öldürdü. Aynı şeyi güneydeki Şiilere yaptı, hatta CIA ile işbirliği yaptılar diye her iki damadını öldürdü.

Ağustos 1990'da yine bir Amerikan tezgahı ile Kuveyt'i işgal etti, aylar sonra da ABD onu Kuveyt'ten çıkartarak kendi askeri güç ve üslerini tüm bölge ülkelerine yerleştirdi.

Çekiç Güç bunlardan biri olarak Türkiye'ye geldi ve Kuzey Irak'taki Kürtleri 11 yıl süreyle korudu.

Özetle Saddam diktatör, zalim, gaddar ve katildi ve ölümü hak ediyordu.

Ama ABD'lilerin eliyle değil.

ABD isteseydi onu işgal ile değil adamlarını satın alarak alaşağı edebilirdi.

Nitekim 19 Mart 2003'te başlatılan ve 9 Nisan'da Bağdat'ın düşmesi ile sonuçlanan savaşta ABD, Saddam'ın birçok adamını satın almıştı. Hatta Saddam'ın yerini ve iki oğlunu da ABD'lilere ihbar eden onun akrabaları ve özel korumalarıydı.

Ama ABD kolay yolu değil daha zor ve karmaşık olanı tercih etti.

Çünkü 'Yaratıcı Kargaşa' teorisine inanan Yeni Muhafazakarlar Irak'taki kargaşa ile kendilerine daha fazla ilham geleceğine ve bu ilham ile tüm bölgeyi daha fazla kana bulayabileceklerine inanıyorlardı.

İnandıkları da oldu.

Afganistan'dan sonra Irak işgal edildi.

Filistin ve Lübnan'da yaşananlar ortada. Yılın son günlerinde ABD, İsrail ve batı destekli Etiyopya Müslüman bir ülke olan Somali'yi işgal etti.

Irak'ta ise şimdiye kadar 650 bin insan öldü, yaralanan 2 milyon insandan 600 bini sakat kaldı. Savaştan bu yana 500 bin kadın dul kaldı. Hergün ortalama 700 kadının da ırzına geçiliyor. (Acaba bu kadınlardan sadece birisi tanıdığımız biri olsa yine böyle yerimizde oturacakmıyız merak ediyorum). Üç milyon Iraklı da ülke dışına kaçtı.

Irak her alanda ve her anlamıyla darmadağın edildi.

Irak asla eskisi gibi olmayacak ve olamayacak. Çünkü Şiiler Sünnilere, tüm Araplar ve Türkmenler ise Kürtlere düşman edildi.

Saddam'ın ABD'liler tarafından herkese bilinçli olarak gösterilen şekliyle idamı, bu düşmanlıkları kışkırtacak ve derinleştirecektir.

Mahkeme başlangıcından sonuna kadar bir Amerikan tiyatrosuydu.

Mahkeme üyeleri ve tüm hukuki ve idari işlem ve süreçler Amerikalılar tarafından belirlendi. Mahkemenin ilk iki hakimi Kürt idi, ama idam kararını veren ve kararı infaz eden özellikle Şiilerden seçildi.

Peki Sırp Kasabı Miloşoviç'i uluslararası mahkemede yargılayan, Şili diktatörü ve CIA ile Şili halkına 13 yıl süreyle kan kusturan katil Pinochet'nin yargılanmasına bile izin vermeyen ve öldürülen eski Lübnan Başbakanı Hariri için uluslararası mahkeme kurduran ABD acaba Saddam için neden benzer bir mahkeme kurdurmadı.

Bunun yanıtı çok basit.

ABD, Saddam'ın konuşmasını istemiyordu.

Saddam konuşsaydı , İran savaşında ABD ve Batılı ülkelerin kendisine nasıl yardım ettiğini, Halepçe'de Kürtler üzerine attığı kimysal bombaların hangi Batılı ülkeden alındığını ve baba Barzani'nin ayaklanmasını bastırmak için İran Şahı Pehlevi ve Amerika ile nasıl anlaştığını, hatta Kuveyt'i işgal kararında ABD'nin kendisine nasıl yeşil ışık yaktığını anlatacaktı.

Saddam ve yandaşları ile yapılan son pazarlıklar işe yaramayınca, ABD doğal olarak diğer suçları nedeniyle yargılanmsını beklemeden Saddam'ı idam etti.

İşgal altında bir ülkede bir mahkemenin adil olabileceğini söylemek abesle iştigaldir.

Bayramın ilk gününde Saddam'ı idam eden ABD kuşkusuz yalnız Iraklılara değil tüm Müslümanlara da bir mesaj vermeyi ihmal etmiyordu:

''Siz kurbanlarınızı keserken ben de Saddam'ın kişiliğinde hepinizi kesiyorum''.

Kuşkun olmasın ABD'nin Irak ve bölgemizde benzeri pis oyunlarına dur denilmezse, 2007 bol kesimli yani bol kanlı bir yıl olacak..

Öcalan'ı 'idam edemezsiniz'' deyip Türkiye'ye teslim eden, Saddam'ın görüntülü idamını (Ebu Garib işkence ve Felluce cami katlimalarında olduğu gibi) dünyaya seyrettiren ABD'den yakında ilginç sürprizler beklemeliyiz.

Benden söylemesi!

ABD'nin Saddam için hazırladığı 'the end' aslında tüm coğrafyamız için yalnızca bir başlangıç.

Tabii görmek ve anlamak isteyenler için,değil mi dostum? Neyse selametle...

başından sonuna kadar sana katılıyorum irakli kardeşim.ancak biz bunları hak ediyoruz.kapımızın önü yanarken seyredersek,müslümanların kanını içmeye and içmiş israiloğullarıyla iş birliği yaparsak ,onları kendimize dost bilirsek.filistinde,ırakta,afganistanda,çeçenistanda,bosnada müslümanların canına ,malına,ırzına en önemli dinine ve Rabbine saldırılırken seyredersek.hatta onların yerinde birgün biz olmayacağımızı düşünmeden sıcak evimizde oturup amerikan dizilerine reyting yaptırırsak ve daha bi sürü bunun gibi şeyler yaparsak Rabbim bize çooooook sabredicek diyemem.depremi ne çabuk unuttuk.geçen yılki seller ne çabuk silindi aklımızdan.hala barajlar su seviyesinde alarm vermekte.sizce bunlar doğa olayımı?bence azab bize parça parça geliyor ve korkarım Rabbim bu kadar müslümanın hakkına ve canına kast edilmişken Rabbimizin bizleri gazabıyla cezalandırması yakındır.....
& A L Y N K &
H Z Y F %% E N S R
[ Başçavuş ]
*

H Z Y F %% E N S R

« Yanıtla #13 : 02 Mart 2007, 18:41:57 »

s.a :laclasse:Tesekkür IRAK lı  kardes  hepimiz saddamız hepimiz ıraklıyız COK CİDDİYİM hepimiz müslümanız hepimiz filiztinliyiz hepimiz afganız HEPİMİZ OSMALILIYIZ laclasse

YA AÇAR NAZMI CELİLİN BAKARIZ YAPRAĞINA YA ÜFLER GEÇERİZ BİR ÖLÜNÜN TOPRAĞINA İNMEMİSTİR BU KUR'AN BUNU HAKKIYLA BİLİN NE MEZARLIKTA OKUMAK NEDE FAL BAKMAK İCİN
irakli
[ Mülâzımı Sânî ]
**

« Yanıtla #14 : 04 Mart 2007, 12:41:56 »

s.a :laclasse:Tesekkür IRAK lı  kardes  hepimiz saddamız hepimiz ıraklıyız COK CİDDİYİM hepimiz müslümanız hepimiz filiztinliyiz hepimiz afganız HEPİMİZ OSMALILIYIZ laclasse
juhu SAOL KARDES  icon_mrgreen HEPIMIZ OSMANLIYIZ MA ONUN GIBI NEDEN DAVRANAMIYORUZ :??? BEN ONU ANLAMIYORUM NEYSE INSALLAH O GUNLERIDE GORURUZ

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: