Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunlari ve Mensuplari Forumu
Duyurular: Forum da herhangi bir şekilde sizi ve başkalarını rahatsız eden üyeleri (varsa kanıtları ile) adminlere özel mesaj veya mail aracılığı ile bildiriniz...

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 25 Mayıs 2012, 03:03:45

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Forumu - www.bursaihl.com

bursaimamhatip adlı kişiyi Twitter'da takip et - Paylaş
www.bursaihl.com Bursa İmam Hatip Liselerinin resmi web sitesi değildir.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ailesi büyümesini istemiyor / Video  (Okunma Sayısı 255 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iRFaN
İrfan ERDEN (2000/11-A)

{ Vezir }

Ya olduğun gibi görün! Yada göründüğün gibi ol!

« : 05 Ocak 2007, 21:17:31 »

Amerikalı bir aile 9 yaşındaki özürlü kızlarının büyemesini engelledi. Doktor müdahelesiyle büyümesi durdurulan Ashley ömür boyu 6 yaşında gibi görünecek...

Anne babaların en büyük hayali, çocuklarını büyümüş görmek. Ancak Amerika'da bir aile, bunun tam tersini istedi.Özürlü kızın büyümesi, doktor müdahalesiyle durduruldu.9 yaşındaki kız, ömrünün sonuna kadar 6 yaşında bir çocuk gibi görünecek....

http://www.youtube.com/watch?v=oWbWANRHIgY

~acohsny~

[ Sancak Beyi ]

« Yanıtla #1 : 05 Ocak 2007, 21:21:28 »

Amerikalı bir aile 9 yaşındaki özürlü kızlarının büyemesini engelledi. Doktor müdahelesiyle büyümesi durdurulan Ashley ömür boyu 6 yaşında gibi görünecek...

Anne babaların en büyük hayali, çocuklarını büyümüş görmek. Ancak Amerika'da bir aile, bunun tam tersini istedi.Özürlü kızın büyümesi, doktor müdahalesiyle durduruldu.9 yaşındaki kız, ömrünün sonuna kadar 6 yaşında bir çocuk gibi görünecek....

Bu durum için bişey demek doğru olmaz dinen yaptıkları ne derece doğru buna alimler cevap vermeleri doğrun olur...bizler ne kadar yorum yapsak boş...

asudebahar
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 06 Ocak 2007, 15:16:43 »

Din alimi değilim ama bu çocuğa yapılan şeyin işkenceden farksız olduğu kanaatindeyim. Yani bu aile belki çocuklarının anne karnındayken bu hale geleceğini bilseydi herhalde o zaman hayat kalitesini arttırmak için de (affınıza sığınırak söylüyorum) çocuklarını aldırırlardı. Ne kadar acı bir durum ya aileside olsa Allah'ın o çocuğa bahşetmiş olduğuna sınır koymaya ne hakları var çok kızdım yaaaa :x :x :x aile güya kendi açısından haklı gerekçeler sunmuş pehhhhhhh ya kendini ifade edemeyen o çocuğun gerekçeleri, büyümesini engellemek için yapılan ameliyatlar neticesinde çektiği sıkıntılar... İnsan haklarının cirit attığı yer Amerika aslında çok görmemek lazım bu ülkenin asli vatandaşlarına, onlar nasıl olsa her istediklerini yapmak da özgürler görelim bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler elbet...
Murat DURGUN
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 06 Ocak 2007, 15:20:33 »

bence bu durum içler acısı :(
fatma seyhan

{ Ülâ }

« Yanıtla #4 : 06 Ocak 2007, 21:58:05 »

bende haberlerde ızledım cok uzuldum bana da cok ters geldı bu olay...

EY TÜRK TİTRE VE KENDİNE DÖN

Namelerin yerine bugün sala sesi var,
Söyleyin aşıklara aşkın cenazesi var...
TeVaFuK
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 07 Ocak 2007, 00:46:17 »

bencede çok saçma...hepsi Allahın takdiri ilahisi...belki ileride herşey düzelicek..hiç yoktan vareden Rabbim neden şifasını vermesinki...!  icon_redface
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: