Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunlari ve Mensuplari Forumu
Duyurular: [ Facebook ] { www.bursaihl.com } sayfamıza ulaşmak için buraya tıklayınız !...

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 07 Şubat 2012, 21:00:00

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Forumu - www.bursaihl.com

bursaimamhatip adlı kişiyi Twitter'da takip et - Paylaş
www.bursaihl.com Bursa İmam Hatip Liselerinin resmi web sitesi değildir.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İHMED’den Başarılı Öğrencilere Altın  (Okunma Sayısı 333 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gulibikcin
{ Ülâ }

"Namaz Dinin Direğidir. " Hadisi Şerif

« : 27 Ağustos 2010, 14:43:09 »

İnegöl İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (İHMED) tarafından, İnegöl İmam Hatip Lisesine 462 tam puanla birinci olarak yerleşen Feyza Akaslan'a ve Türkiye birincisi olarak 500 tam puanla Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesini kazanan Nesibe Aktı'ya, önceki akşam düzenlenen törenle küçük altın hediye edildi.

Önceki gün İHMED tarafından geleneksel olarak düzenlenen 3. İftar yemeğine Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İHMED Başkanı Haydar Cerrah ve yönetim kurulu üyeleri, İmam Hatip Lisesi Müdürü Saim Yıldız, Okul Aile Birliği üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katıldılar. İftar öncesi düzenlenen törenin açış konuşmasını yapan İHMED Başkanı Haydar Cerrah, meslek liselerinin önündeki engellerin kalkması ve katsayı uygulamasının iyileştirilmesi sonucunda İmam Hatip Liselerinde, çok önemli gelişmelerin olduğunu belirtti. Üniversite kaygısının kalkması sonucunda velilerin meslek liselerine teveccüh göstermesinin ülke adına ciddi bir kazanım olduğunu ifade eden Haydar Cerrah, "Kayıtlarda artışlar ve özellikle yüksek puanlı öğrencilerin İmam Hatip Lisesini tercih etmeleri bizleri sevindirmiştir. Sizlerle İnegöllü 2 öğrencimizin başarısını paylaşmak istiyorum. Feyza Akaslan tam 462 puanla İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesine birinci olarak yerleşmiştir. Nesibe Aktı ise Türkiye birincisi olarak 500 tam puanla Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesini tercih etmiştir. Bizler İHMED olarak, yüksek puan alarak başarı elde eden ve istediği okula yerleşen bütün öğrencilerimizi ve onların değerli ailelerini yürekten kutluyoruz. Gerek okul içinde gerekse okul dışındaki maddi ve manevi kazanımlar göz önüne alındığında İmam Hatip Lisesinde okumanın her zaman ayrıcalıklı olduğunu belirtmem gerekir. Tercihlerinde mutlaka İmam Hatip Lisesini göz önüne almalarını tavsiye ederim. Ben İmam Hatip Lisesi mezunu hiçbir insanın, tercihinden dolayı pişman olduğuna şahit olmadım" diye konuştu.

Konuşmanın ardından İnegöl İmam Hatip Lisesine 462 tam puanla birinci olarak yerleşen Feyza Akaslan ile Türkiye birincisi olarak 500 tam puanla Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesini kazanan Nesibe Aktı'ya birer kitap seti ve birer küçük altın hediye edildi.
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2010, 14:43:35 Gönderen: gulibikcin » Logged

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: