Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunlari ve Mensuplari Forumu
Duyurular: Bursaihl.com İlkelerimiz

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 24 Mayıs 2012, 13:29:15

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Forumu - www.bursaihl.com

bursaimamhatip adlı kişiyi Twitter'da takip et - Paylaş
www.bursaihl.com Bursa İmam Hatip Liselerinin resmi web sitesi değildir.
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Forum Yönetimine Sesleniş... !!!  (Okunma Sayısı 1064 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gulibikcin
[img]http://www.ihvanforum.org/signaturepics/sigpic47399_6.gif[/img]
{ Ülâ }

"Namaz Dinin Direğidir. " Hadisi Şerif

« Yanıtla #30 : 27 Aralık 2009, 18:19:56 »

Değerli forum arkadaşlarım,can yoldaşlarım, "Foruma sesleniş " adında açmış olduğum konuya yapılan yorumları bir bir itina ile okudum. gerçektende tüm kardeşlerimizin hem fikir olduğu konuları belirtmek istiyorum.

1. Forumumuzda kişisel hiçbir çıkar yok... çalışma ve katılımların tamamı ALLAH rızası için yapılmaktadır.

2. Forumumuzun gerçekten de üye kaybına gittiği ve bu konu hakkında ciddi rahatsızlıklar  duyuldu kardeşlerimin çoğu tarafından dile getirilmiş.

3. Yine kardeşlerimiz konu paylaşımları,silinmeleri,konu eklemeler,yönetici davranışları vb çoğalta bileceğimiz promlemlerini dile gtirmişler..

Bu durum DEMOKRATİK FORUM AÇILIMI  ftm bakımından fevkalade bir memnuniyet arzetmektedir. şimdi diyorum ki kardeşlerim herkes döksün eteklerindekini.. ve problemlerimizi konuşalım , dile getirelim.

örneğin ben başlayayım kafama takıldı bu konu açılınca öğrendim..

1. forumda kralcılık diktatörlük tek başına karar veren bir zihniyet varmıdır ?
2. dadaş kardeşimizin mod luğu elinden alınmış burada öğrendim.. bu karar yönetici bir şahıs  tarafından mı yoksa "forum yönetim"inin oybirliği ile aldığı bir karar ile mi yapılmıştır ?
3. forumumuzda gırgır konuları çok rovaşda ise bu forumun değil paylaşımcıların kişisel tercihidir buda malesef bizim kalitemizi   ortaya koymaktadır...
4. Sıkıntılarımızı dertlerimizi dile getirdiğimiz zaman heme üzerimizde bir baskı oluşturulmaktadır... yada ben böyle hissediyorum herhalde...
5. konu silmeleri yönetimin görmesi başka oybirliği ile silinmesi başka....OYBİRLİĞİ İLE SİLİNMESİNDE YANA olduğumu özellikle vurgulamak isterim..

bu vesile ben fikirlerimi aktardım kardeşlerim... HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN

selametle ...
« Son Düzenleme: 27 Aralık 2009, 18:22:03 Gönderen: gulibikcin » Logged

DaDa$
AciZ KuL
[ Alaybeyi ]

.....Sorumluluk Ölümden Daha Ağırdır.....

« Yanıtla #31 : 27 Aralık 2009, 22:44:16 »

gulibikcın kardeşim paylaşmış olduğun görüşlerin için sağolasın ve tamamına bende katılıyorum . sonuçta biz ne yapıyoırsak Allah  rızası için  yapıyoruz. burdaki kimseyi kötülemek değil amacım veya amacımız .

En önemli sorunumuz yönetim ve diğer üyeler arasında ki iletişim bozukluğu birbirimizin ne demek isteğini  ne vurgulamak isteğini anlıyamıyoruz yada anlıyoruz anlamamazlıktan geliyoruz.Eğer burayı aşarsak bu problemin birdaha yaşanmayacağından eminim.
Bİzler kendi aramızda ki sorunu öncelikle aşarsak ileriye dönük adımları atmış oluruz ve forumumuzun kalitesini ve üye sayısını arttırmış oluruz.  BİZKARDEŞİZ İmamhatipLİysek eğer hepimiz kardeşiz. BU kardeşliği hiçkimse bozamaz ve bozmalarına da müsade etmeyiz Allahın izniyle . SElametle kalın  ftm
« Son Düzenleme: 27 Aralık 2009, 22:45:37 Gönderen: DaDa$ » Logged

İnsan sölediği sözün mahkumu
                Söylemediği sözün hakimidir...
Çetin35

{ Sadâret }

http://img528.imageshack.us/img528/6914/2066677756

« Yanıtla #32 : 27 Aralık 2009, 23:16:39 »

Değerli forum arkadaşlarım,can yoldaşlarım, "Foruma sesleniş " adında açmış olduğum konuya yapılan yorumları bir bir itina ile okudum. gerçektende tüm kardeşlerimizin hem fikir olduğu konuları belirtmek istiyorum.

1. Forumumuzda kişisel hiçbir çıkar yok... çalışma ve katılımların tamamı ALLAH rızası için yapılmaktadır.

2. Forumumuzun gerçekten de üye kaybına gittiği ve bu konu hakkında ciddi rahatsızlıklar  duyuldu kardeşlerimin çoğu tarafından dile getirilmiş.

3. Yine kardeşlerimiz konu paylaşımları,silinmeleri,konu eklemeler,yönetici davranışları vb çoğalta bileceğimiz promlemlerini dile gtirmişler..

Bu durum DEMOKRATİK FORUM AÇILIMI  ftm bakımından fevkalade bir memnuniyet arzetmektedir. şimdi diyorum ki kardeşlerim herkes döksün eteklerindekini.. ve problemlerimizi konuşalım , dile getirelim.

örneğin ben başlayayım kafama takıldı bu konu açılınca öğrendim..

1. forumda kralcılık diktatörlük tek başına karar veren bir zihniyet varmıdır ?
2. dadaş kardeşimizin mod luğu elinden alınmış burada öğrendim.. bu karar yönetici bir şahıs  tarafından mı yoksa "forum yönetim"inin oybirliği ile aldığı bir karar ile mi yapılmıştır ?
3. forumumuzda gırgır konuları çok rovaşda ise bu forumun değil paylaşımcıların kişisel tercihidir buda malesef bizim kalitemizi   ortaya koymaktadır...
4. Sıkıntılarımızı dertlerimizi dile getirdiğimiz zaman heme üzerimizde bir baskı oluşturulmaktadır... yada ben böyle hissediyorum herhalde...
5. konu silmeleri yönetimin görmesi başka oybirliği ile silinmesi başka....OYBİRLİĞİ İLE SİLİNMESİNDE YANA olduğumu özellikle vurgulamak isterim..

bu vesile ben fikirlerimi aktardım kardeşlerim... HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN

selametle ...

Gülibikcin kardeşim yaptığın tesbitler çok yerinde bende katılıyorum,kafana takılan sorulara gelince ben elimden geldiğince cevaplamaya çalışayım.
1-   Forumumuzda diktatör bir yönetim yok,misal her üye düşüncelerini serbestce söylemekde şu ana kadar sen hiç düşüncelerini belirtipde bunların sillindiğini gördünmü?
2-   Yönetim olarak zaman zaman bölüm moderatörlüğü, moderatör atamaları yapılmakda bunuda adminler ve reislerimizin önerdkleri arasından oy birliğiyle seçilmekde, Dadaş kardeşimizin bölüm moderatörlüğü Yönetim olarak oy birliğiyle geri alınmıştır.O dönemde sadece Dadaş kardeşimizin değil birkaç kardeşimizin daha moderatörlükleri  geri alınmıştır.Bundan amaç foruma ivme kazandırmakdır.Bu zaman zaman uygulanan bir yöntemdir.
3-   Forumumuzda gırgır konuların çokça işlenmesi üyelerin tercihidir.Biz yönetim olarak moderatörlerle yaptığımız toplantılarda bunun düzeltilmesi için çalışmakdayız.
4-   Sorunlarını dile getirdiğin zaman baskı hissetme, bak sorularına makul ve mantıklı cevaplar veriyoruz.Senden  Şahsi ricam magazinsel konuları değil bilimsel ve güncel olayları işlemendir.
5-   Konu silme alesef çok şikayet aldığı doğrudur.Zaman zaman üyelerimizin yönetimin kişisel davrandıkları yönündeki şikayetler dikkate alınmış,İrfan Hocam tarafından tüm yönetime konuyu doğrudan silmemeleri,onun yerine yönetim bölümünde ‘’TAŞINAN KONULAR’’ adlı bölüme taşımalrı istenmişdir.Silindi sandığınız her konu burada tüm admin ve moderatörler tarafındanda incelenmekde haksız silindiği görülen konular iade edilmektedir.
Yönetim olarak her fikre daha öncede dediğimiz gibi açığız,siz üyelerden ricamız düşüncelerinzin forumun kurallarına uygun olmasıdır.Hepinize içten açıklamarınız için teşekkür ederim.Selam ve Dua İle…
« Son Düzenleme: 27 Aralık 2009, 23:17:33 Gönderen: Çetin35 » Logged

Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur
NuR_KerVaNı
«•••*´¯`*§µ§kµÑLµĞµÑ ߀d€Lî *´¯`*•••»

{ Sadâret }

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

« Yanıtla #33 : 28 Aralık 2009, 01:23:18 »

En başndan beri tüm yorumları okudum sitenın eskisi gibi olmadıgının farkındayım ama elınızı vicdanınıza koyunda konuşun mübarekler ! siz ve biz öyle zamanlar oldukı forumdan uzaklstık tekrar dönduk vs vs . ama bir gün irfan abinin veya çetin abinin bu sıteyle alakasını kestiğini gördünüz mu ??? kimse dört dörtlük değil ve insanlarda aynı yapıya sahip değil kaç kişi var burda ,herkes aynı görüşü kabul edecek diye birşey yok bana doğru gelen bi başkasına yalnış gelebilir .

Bu forumdan ne kazanmak istıyorsak önce onu bilmemız lazım ,kim ne görmek isterse hangı konuda faydalanmk isterse onu bulur,bu sitenın sahiplrı yönetimdekıler dıye bşey yok hepımız bu sitenın sahbıyız ve Allah rızası için burdayız .

Yönetimdekiler , üyeler ayrımı dıye bişey yok arkads ya biz sadece yeni gelen kişilerın olabılecek sıkıntılarına yardımcı olmak veya olağanüstü bi durumda derhal çözüm üretebilmek ıcın burdayız . site ve sakinlerinin huzuru için yani :) Buyrun hep birlıkte sitemızın eski hale gelmesi için çabalayalım ama kırıcı olmadan  ka19 selametle....

Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: