Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunlari ve Mensuplari Forumu
Duyurular: Bursaihl.com Altın Öğütler

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 24 Mayıs 2012, 13:28:32

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Forumu - www.bursaihl.com

bursaimamhatip adlı kişiyi Twitter'da takip et - Paylaş
www.bursaihl.com Bursa İmam Hatip Liselerinin resmi web sitesi değildir.
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Forum Yönetimine Sesleniş... !!!  (Okunma Sayısı 1064 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gulibikcin
[img]http://www.ihvanforum.org/signaturepics/sigpic47399_6.gif[/img]
{ Ülâ }

"Namaz Dinin Direğidir. " Hadisi Şerif

« : 22 Aralık 2009, 13:11:24 »

Evvela tüm forumdaki kardeşlerimi Allah ın selamı ile selamlıyorum. 
:s.a:   
değerli kardeşlerim..
son günlerde forumumuzda ciddi manada bir monotonluk aksetmiş durumdadır. bilmem sizler fark edebildinizmi...
bu monotonluğu değiştirmenin zamanı gelmedimi..yönetim neyi bekliyor ?   anlamış değilim .
Arkadaşlarım ,   yönetime sesleniyorum Noel BABA gelip forumu canlandıracak değil herhalde.. .. soruyorum EEEYY  yönetim  forumu canlandırmak için negibir afteviteleriniz var.... örnek forumlar incelediniz mi.forumlar nasıl canlanır dediniz mi  ? .. yoksa sadece  mail attınız..en çok email atanları haftanın kişisi seçtini o kadarcıkmı...

Yönetimin bir an önce üzerindeki ölü toprağını silkeleyip şaha kalkması gerekmektedir. bulun bişeyler araştırın..
yönetim kendi arasında toplantı yapıp bunları dile getiriyor mu yoksa   (getirmediği kesin )

Bir zavallı gulibikcini hedef alarak ; bu futursuz açıklamalarından dolayı linç kampanyasını heme başlatmalıyız mı diyeceksiniz bunu zaman gösterir ben içimi döktüm sadece ... 
dost acı söyler demiş
atalarımız

selametle

Bakalım günler neleri getirecek beraberinde   nee
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2009, 13:16:29 Gönderen: gulibikcin » Logged

iRFaN
İrfan ERDEN (2000/11-A)

{ Vezir }

Ya olduğun gibi görün! Yada göründüğün gibi ol!

« Yanıtla #1 : 22 Aralık 2009, 16:40:13 »

v.a.s.

Öncelikle Forumumuzun kuruluş amacını hatırlatmak isterim... Forumumuz Bursa'daki İmam Hatip Liselerini bitirip mezun olmuş, arkadaşları ile bağı bir şekilde kopup, arkadaşlarını bu ortamda bulabilmesi ve aralarındaki irtibatı sağlamak için açılmıştır. İlk amaç budur...

Forumda açtığımız Dini ve Güncel konularda camiamızı uykuya dalmaktan korumak, güncel meseleleri takip edebilmesini sağlamak, İmam Hatip camiası ile ilgili haberleri, bilgileri paylaşmak amacı bulunmaktadır.

Yönetimin bu noktada bir takım etkinlikleri olmaktadır. Zamanında bir çok etkinlik tertip ettiğimiz halde camiamızdan yeterli ilgiyi göremeyince 3. amacımız - Birlik ve Beraberlik - hususu malesef havada kalmak zorunda kaldı.

Monotonluğun sebebi ziyaretçilerimize bağlı olarak ortaya çıkmıştır. Çok önemli konular, haberler, İslam karşıtlığı konusunda haberler, bir takım İslam'ı koruma eylemleri üzülerek söylüyorum kale alınmamıştır. Bu konulara bakmak bile ağır gelmiştir. Bu hususu defalarca dile getirmeme rağmen bu konuda iyileşme sağlanmadı. Üzülerek söylüyorum dedim ama içim kan ağlıyor bu duruma.

Örnek forumlar camiamızın mihenk taşı olan www.imamhatip.com forumunda da amaç bizim amacımız ile aynıdır. Mezunları buluşturmak ve hayırlı paylaşımlarda bulunmak.

Forumumuzu canlandırmak konusunda ; eğerki ilgi alanlarınızı İslami konular, İslami değerler, İslami sohbetler, İslami yaşantı oluşturuyor ise bu konuda yeterince canlıyız.

Mail attığımız konular sadece üye istatistikleri ile ilgili olmadığını gönderdiğimiz mailleri kontrol ederek görebilirsiniz.

Yönetim toplantılarımızda bu belirttiğiniz hususlarda çok tartıştık, ancak üyelerimizin çoğunluğunun ilgi ve alakalarının oyunlar bölümüne kaymış olması sebebi ile bir takım önlemlerde aldık. Bu önlemlerimiz foruma ilgiyi azalttı. Olabilir, vaktimiz değerlidir.

Ayrıca forumun yanısıra Facebook sayfamızıda açtık. Burada da ağırlımızı verdik.

Kendinizi zavallı olarak belirtmişsiniz, bu kendi görüşünüzdür. Hiçbir üyemize karşı böyle bir tutum içerisinde değiliz, olmayızda... Açıklamalarınız futursuz demek ile yine kendi görüşünüzü ortaya koymuşsunuz. Aksine yerden göğe haklısınız. Yukarda dile getirdiğim meseleler sebebi ile şu an bu durumdayız.

Üyelerimizin bir kısmı biraz da iğneyi kendilerine batırmaları, çuvaldızı ellerine daha sonra almalarını öneriyoruz.

Biz hepimiz kardeşiz, kardeşler de acı söyler...

Gelen günlerin hepimize hayırlar getirmesi temennisi ile...
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2009, 16:43:40 Gönderen: iRFaN » Logged

Çetin35

{ Sadâret }

http://img528.imageshack.us/img528/6914/2066677756

« Yanıtla #2 : 23 Aralık 2009, 11:14:57 »

Ve Aleyküm Selam, ALLAHın selamı ve bereketi tüm kardeşlerimizin üzerine olsun.

Öncelikle buradan yönetime seslenen Gülibikcin kardeşim herhalde son eklediği hastalıkla ilgili konusunu sildim diye  bazı konuları görmezden gelmiş, yönetime gelen hangi talebiniz değerlendirilmedi,talep geldide haberimizmi olmadı ? Üye kardeşlerimiz reislerde dahil foruma uğramaz olduk, ama yılmadan çalışan birkaç kişiden biride İrfan Hocadır.Kimseyi suçlamıyorum ama forumda hareket olsun diyorsak herkes elini taşın altına sokmalı, yoksa sadeceİrfan Hocanın bazı konuların üzerinde durmasıyla forum ancak bu kadar olur.Her zaman şikayet ettiğimiz konu yapılan aktivitelere yeteri kadar ilgi gösterilmemesi, kardeşlerimizi foruma uğradıklarında ziyaretçi konumunda kalmaları forumun bu şekilde durağanlaşmasının sebeplerinden biridir.Forumumuzun asıl amacınında mezunları bir araya getirmesi olduğunu düşünürsek bundada faydalı olduğumuzu açılan konulardan görmekteyiz.

İnşALLAH Forumumuzun en kısa zamanda hayırlı paylaşımlarda bulunulması temennisiyle, Selam ve Dua ile  ...
« Son Düzenleme: 23 Aralık 2009, 11:16:05 Gönderen: Çetin35 » Logged

Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur
DaDa$
AciZ KuL
[ Alaybeyi ]

.....Sorumluluk Ölümden Daha Ağırdır.....

« Yanıtla #3 : 24 Aralık 2009, 19:32:31 »

Aleyküm selam ve rahmetullah öncelikle gulibikçin kardeşime bu konuyu açtığı için çok teşekkür ederim
gulibikcin  kardeşimekesinlikle katılıyorum   doğrusunu  söylemek gerekirse  Bazı kişiler bizleri burdan soğuttular. Ben o kadar seviyodum ki burayı inanırmısınız  ne işim olursa olsun  biran önce bitirip burdaki o güzel ortama katılmak istiyodum.  . Buarada Yönetimden çetin kardeş galiba sende huy yaptı bu başkasının konusu silmek bana da yapmıştın bi kaç sefer. hemde diyorsun forumda hareketlilik olması için herkes elini taşın altına soksun hemde müsade etmiyorsun. ben buraya harcadığım emeği hiç biryere harcamadım sen geldim modluğumu elimden aldın. asıl mesele modluk değil burda haksızlık yapılması mesaj sayısı konu sayısı çok olana birşey yok yönetimdekilerle arayı kuranlara oh ne ala neyse ben ağzımı açtımmı susmam şimdi çünkü çok dolmuşum neyse  .  gulibikcin  kardeşim bu konuyu açman iyi oldu . gerçekten samimiyetle söylüyorum bazı üyeler artık girmek istemiyor buraya . şimdi yönetimdeki kardeşlerimiz abilerimiz bizim paylaştığımız bu görüşleri düşünmeleri gerekir benceee hemen karşı savunmaya geçmemeleri lazım. birşey varki söylüyoruz yönetimdekilerde değerlendirsin .buarada söylediğim kelimelererin Forumun yöneticisi yani irfan abiyle alakası yok başkaları ile alakası var abi kusura bakma söylemek zorundaydım . artık yapılması gereken burda
 irfan abimiz daha doğrusu hocamız  bu konuda birşeyler yaparsa çok memnun kalırız

selametle
« Son Düzenleme: 24 Aralık 2009, 20:29:38 Gönderen: DaDa$ » Logged

İnsan sölediği sözün mahkumu
                Söylemediği sözün hakimidir...
Çetin35

{ Sadâret }

« Yanıtla #4 : 24 Aralık 2009, 20:52:29 »

Dadaş kardeşim modlukdan alınman fazla dokanmış galiba bana bayağı bir saldırmışsın, hatta saldırmakla kalmamış İrfan Hocaya Foruma girilmeyişini beni adres gösterip yönetimde ben kaldığım sürece girilmeyeceğini ima etmişsin, yok yok ima değil bayağı beni yönetimden çıkarmaşını söylüyorsun.Sen açtığın konuların okunmadığının farkındamıydın? O kadar konu açtın hatta  günde açtığın konuda rekorlar kırmıştın forumda, seni uyarmıştım kardeşim konuların okunsun yada sen konu eklicem derken diğer konu ekleyenlerin konuları okunmayıp forumda okunmayan konular arasına karışıyordu.Asıl amcını şimdi anlıyorum.Meğer Reislik düşünüyormuşsun belliki olmayıncada beni suçluyorsun.Doğru senin reislikden alınmanı ben istedim ve oya sunuldu yönetimce kabul edildi.Gülibikcin kardeşimizin silinen konularının ne olduğunu okundunmuki beni suçluyorsun? Ben konu silmek meraklısı değilim, sildiğim her konunun açıklamasınıda seve seve yaparım.Eğerki keyfi konu silseydim şu anda yönetici olmazdım.Ben mevki yada makam sevdalısı değilim bu işide ne şöhret nede para için yapıyoruz.Yapıyoruz diyorum.Bu foruma katılan üyesinden yöneticisine kadar buna herkes dahil ALLAH rızası içindir.Bizler gönüllülük esasına göre bu forumda görev yapıyoruz.Dünya hali bugün yöneticiysem yarın olmayabilirim. Ama gocunmam yine bu forum için emek sarfederim.Ben sadece bu forumda gönüllü çalışmıyorum,benim diğer forumlardada gönüllü çalıştığımı beni tanıyan kardeşlerim bilirler,senin konularınıda silmişim neden ndiye sorduğunu hatırlıyorum.Sanırım o zaman cevap vermiştim.Herhalde seni ikna edememişimki beni suçluyorsun.Buradaki kardeşlerimiz beni biliyorlar memnun değillerse yönetime bildirebilirler,bizde yönetim olarak konuşur gereğini yaparız.Ben her zaman olduğu gibi yine seve seve ALLAH rızası için çalışmaya devam edeceğim.Selam ve Dua ile...

DaDa$
AciZ KuL
[ Alaybeyi ]

« Yanıtla #5 : 24 Aralık 2009, 21:24:28 »

ben senin dediklerinin hiçbirini ima etmiyorum sen istediğin gibi anlayabilirsin . bana modluktan alınmak dokunmadı tamammı güzel kardeşim haksızlık zoruma gitti sadece. Bizde ALlah rızası için yapıyoruz ne yaptıysak. sonuçta burası bizim imamhatiplilerin forumu .

Çetin35

{ Sadâret }

« Yanıtla #6 : 24 Aralık 2009, 21:38:16 »

Bende aynı şeyleri diyorum Dadaş kardeşim, dikkat ettiysen kimseyi ayırmadım üyesinden yöneticisine kadar herkes ALLAH rızası için çalışıyor dedim.Ayrıca şunu belirtmek istiyorum senin silinen konunun açıklamasını yaptım.Eğer konun haksız yere silinmiş olsaydı.Yönetim bölümünde silinen konular bölümünde bir müddet bekletilip tüm yöneticiler görüyor,buna reis kardeşlerimizde dahil, bir itiraz edilmediğine göre konun hak etmiş silinmeyi,çünkü ben gayat iyi hatırlıyorum sildiğim bir konu tarafından bir reis kardeşimiz gereksiz silindiğini söylemişti ve bende konuyu yerine iade etmiştim.O zaman sorduysan konunun neden silindiğini söylemişimdir.Konuyu fazla uzatmıyacağım.Ben sildiğim konular için Gülibikcin kardeşimize gerekli bilgiyi vermiştim.Sildiğim her konu için genelde üye kardeşlerime nedeni hakkında bilgi veriyorum.Bu forumun daha aktif olması için gene söylüyorum hepimiz taşın altına elimizi sokmalıyız.Bu forumda alınan her karar yönetim kurulundaki herkes tarafından ortaklaşa alınır.Bizler yani hepimiz İnşALLAH elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.Selam ve Dua ile...
« Son Düzenleme: 01 Ocak 2010, 13:40:14 Gönderen: Çetin35 » Logged

yaradaş
Yalnızım diye üzülmüyorum;çünkü biliyorum yalnız insanın ihanet edeni de olmaz...
[ Sancak Beyi ]

geçen gün ömürdendir

« Yanıtla #7 : 24 Aralık 2009, 22:41:27 »

abilerim,belki bu durumda söz söyleyecek en son kişi benimdir,durum açısından.ama böyle olmamalı burdaki tüm kardeşlerimizin arasındaki uhuvvete uymuyor.isteyen dilediği zaman girer,ve faydalanır forumdan,paylaşım yapar vs.ona bir yararının dokunmasıdır bence önemli olan.burdaki mevzunun da farkındayız.hayırlısıyla sonuçlanır inş.haddim olmayan bir yorumsa affola...selam ve dua ile..

Talip olmak hoştur ama,dengin bulmak başkadır başka...
iRFaN
İrfan ERDEN (2000/11-A)

{ Vezir }

« Yanıtla #8 : 24 Aralık 2009, 22:49:53 »

Kardeşlerim,

Konuyu eskilere çekmeye hiç gerek yok... Şu anda içinde bulunduğumuz durum üzerine görüşlerimizi paylaşalım...

Forumumuz uzun soluklu açılmıştır... Kimse uğramasada, sadece üye olup mezun olduğu okul ve seneye ait bölüme bir mesajla kendini anlatsa bile, forumumuz misyonunu yerine getirir halde olacaktır...

Artı olarak aramızda hayırlı, güzel, faydalı, sorunlarımız hakkında, İmam Hatip Lisesi duyruları, ilanları, haberleri, dini içerikli, güncel, müslümanlara yapılan zulümler vs. hakkında paylaşımların elbette yararı olacaktır.

Bu yüzden kategoriler ve bölümler halinde bir çok kısımlar açtık...

Meseleye buradan bakalım... Acizane yazmış olduğum yazıyı da okumanızı istirham ediyorum...

Dualarda buluşmak, paylaşımlarımızın hayırlara vesile olması dilekleri ile...

v.a.s.

Öncelikle Forumumuzun kuruluş amacını hatırlatmak isterim... Forumumuz Bursa'daki İmam Hatip Liselerini bitirip mezun olmuş, arkadaşları ile bağı bir şekilde kopup, arkadaşlarını bu ortamda bulabilmesi ve aralarındaki irtibatı sağlamak için açılmıştır. İlk amaç budur...

Forumda açtığımız Dini ve Güncel konularda camiamızı uykuya dalmaktan korumak, güncel meseleleri takip edebilmesini sağlamak, İmam Hatip camiası ile ilgili haberleri, bilgileri paylaşmak amacı bulunmaktadır.

Yönetimin bu noktada bir takım etkinlikleri olmaktadır. Zamanında bir çok etkinlik tertip ettiğimiz halde camiamızdan yeterli ilgiyi göremeyince 3. amacımız - Birlik ve Beraberlik - hususu malesef havada kalmak zorunda kaldı.

Monotonluğun sebebi ziyaretçilerimize bağlı olarak ortaya çıkmıştır. Çok önemli konular, haberler, İslam karşıtlığı konusunda haberler, bir takım İslam'ı koruma eylemleri üzülerek söylüyorum kale alınmamıştır. Bu konulara bakmak bile ağır gelmiştir. Bu hususu defalarca dile getirmeme rağmen bu konuda iyileşme sağlanmadı. Üzülerek söylüyorum dedim ama içim kan ağlıyor bu duruma.

Örnek forumlar camiamızın mihenk taşı olan www.imamhatip.com forumunda da amaç bizim amacımız ile aynıdır. Mezunları buluşturmak ve hayırlı paylaşımlarda bulunmak.

Forumumuzu canlandırmak konusunda ; eğerki ilgi alanlarınızı İslami konular, İslami değerler, İslami sohbetler, İslami yaşantı oluşturuyor ise bu konuda yeterince canlıyız.

Mail attığımız konular sadece üye istatistikleri ile ilgili olmadığını gönderdiğimiz mailleri kontrol ederek görebilirsiniz.

Yönetim toplantılarımızda bu belirttiğiniz hususlarda çok tartıştık, ancak üyelerimizin çoğunluğunun ilgi ve alakalarının oyunlar bölümüne kaymış olması sebebi ile bir takım önlemlerde aldık. Bu önlemlerimiz foruma ilgiyi azalttı. Olabilir, vaktimiz değerlidir.

Ayrıca forumun yanısıra Facebook sayfamızıda açtık. Burada da ağırlımızı verdik.

Kendinizi zavallı olarak belirtmişsiniz, bu kendi görüşünüzdür. Hiçbir üyemize karşı böyle bir tutum içerisinde değiliz, olmayızda... Açıklamalarınız futursuz demek ile yine kendi görüşünüzü ortaya koymuşsunuz. Aksine yerden göğe haklısınız. Yukarda dile getirdiğim meseleler sebebi ile şu an bu durumdayız.

Üyelerimizin bir kısmı biraz da iğneyi kendilerine batırmaları, çuvaldızı ellerine daha sonra almalarını öneriyoruz.

Biz hepimiz kardeşiz, kardeşler de acı söyler...

Gelen günlerin hepimize hayırlar getirmesi temennisi ile...

Çetin35

{ Sadâret }

« Yanıtla #9 : 24 Aralık 2009, 23:05:00 »

Hocam yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız,zaten Dadaş kardeşimizde bende aynı fikirdeyiz,Dadaş kardeşimle kavga ediyoruz görüşü hasıl oldu herhalde ama Dadaş kardeşimde bende asla kavga etme niyetinde değiliz.Amacımız sadece bir konudaki düşüncelerini paylaşıp bu yüzden forumdan soğuduğunu belki bunu dile getirirse başka kardeşlerimizinde olabileceğini, bunu çekinmeden dile getirmeleri gerektiğini anlattı.Bende yönetim olarak her fikre açık olup değerlendirdiğimizi dilim döndükçe anlatmaya çalıştım.Yoksa bu forumdaki herkes birbiriyle kardeştir biz bir aileyiz derdimizi birbirimizle paylaşmassak kimle paylaşacağız, çok güzel bir örnek oldu.Bu konuda Dadaş kardeşimden içinden geçenleri dile getirdiği için teşekkür ederim.

NomerCy
BaNa gElIrSeN KaLbIn eLiNdE GeL KeMiKlErInDeN SıYrIlIpTa gEl bAhArI BeKlE AkAsYaLaRlA GeL ÇuVaLlAmAyIz kOrKmA BiR OmUz iKiMiZe dE YeTeR SöYlE BaNa dAhA ÖnCe hIç kImSeCiKlErE SöYlEmEdIğIn sÖzLeR (sÖyLe..) ..
{ Ülâ }

BeN SeNlE AşKa dÜşTüM PaRçAlAnDıM TaNe tAnE.

« Yanıtla #10 : 24 Aralık 2009, 23:49:42 »

Alıntı
Kardeşlerim,

Konuyu eskilere çekmeye hiç gerek yok... Şu anda içinde bulunduğumuz durum üzerine görüşlerimizi paylaşalım...

Forumumuz uzun soluklu açılmıştır... Kimse uğramasada, sadece üye olup mezun olduğu okul ve seneye ait bölüme bir mesajla kendini anlatsa bile, forumumuz misyonunu yerine getirir halde olacaktır...

Artı olarak aramızda hayırlı, güzel, faydalı, sorunlarımız hakkında, İmam Hatip Lisesi duyruları, ilanları, haberleri, dini içerikli, güncel, müslümanlara yapılan zulümler vs. hakkında paylaşımların elbette yararı olacaktır.

Bu yüzden kategoriler ve bölümler halinde bir çok kısımlar açtık...

Meseleye buradan bakalım... Acizane yazmış olduğum yazıyı da okumanızı istirham ediyorum...

Dualarda buluşmak, paylaşımlarımızın hayırlara vesile olması dilekleri ile...

Konuyu eskilere çekmeye hiç gerek yok... Güzel bir cümle sana katılmayı çok isterdim. Zaten Sorunda Burda Forum En Güzel Günlerini yaşarken çıkan olaylara ekip olarak güzel bir yönetim anlayaşı gösteremediniz.Adam Kayırdınız. Minlleti Forumdan Soğuttunuz.Şimdide Bunun Nedenini Soruyorsunuz.Nedeni Siz Yöneticilersiniz. Kimse Bu Konuda Suçlu Aramasın Bu Bir Ekip İşidir Ekip Olarak SInıfta Kaldınız Milletin Forumdan Soğumasına Seyirci Kaldınız Milletin Konu Açma Sefkını Kırdınız,Yok Oyun Açmayın Yok Onu Yapmayın Bunu Yapmayın Yasakçı Bir Zihniyet Takındınız şimdi Sonuçlalarını Görüyorsunuz.. Allah Sonumuzu Hayrılı Etsin...

Forum Dediğin Gibi Her Halde Misyonunu Yerine Getirecek Ama Bir Takdir Edilerek Getirmek Vardı Birde Bu Şekilde....

Susuşlarım bundandı..
Susuşum b
/ask'aydı...

iRFaN
İrfan ERDEN (2000/11-A)

{ Vezir }

« Yanıtla #11 : 25 Aralık 2009, 00:20:13 »

Forumun prensiplerini açık açık anlatmağa gerek yok heralde...

İmam Hatip şuurunu bilenler ! Bizlerin her hareketi bu şuurda olmalı !

Filistin zulmü, Başörtüsü problemi, İmam Hatip Liselerinde devam etmekte olan katsayı problemi ve bunun yanısıra genel olarak dünyada Müslümanların çekmiş olduğu sıkıntılar ile ilgili konulara ilgi ve alaka olmaz iken, bahsedilen konulara ve geyik muhabbetine özen gösteriliyorsa kimse kusura bakmasın benim buna itirazım var !

Şu anda bu konuya cevap yazanlara değil sözüm... Bunu yapan kardeşlerimize...

NomerCy
BaNa gElIrSeN KaLbIn eLiNdE GeL KeMiKlErInDeN SıYrIlIpTa gEl bAhArI BeKlE AkAsYaLaRlA GeL ÇuVaLlAmAyIz kOrKmA BiR OmUz iKiMiZe dE YeTeR SöYlE BaNa dAhA ÖnCe hIç kImSeCiKlErE SöYlEmEdIğIn sÖzLeR (sÖyLe..) ..
{ Ülâ }

BeN SeNlE AşKa dÜşTüM PaRçAlAnDıM TaNe tAnE.

« Yanıtla #12 : 25 Aralık 2009, 00:28:12 »

Forumun prensiplerini açık açık anlatmağa gerek yok heralde...

İmam Hatip şuurunu bilenler ! Bizlerin her hareketi bu şuurda olmalı !

Filistin zulmü, Başörtüsü problemi, İmam Hatip Liselerinde devam etmekte olan katsayı problemi ve bunun yanısıra genel olarak dünyada Müslümanların çekmiş olduğu sıkıntılar ile ilgili konulara ilgi ve alaka olmaz iken, bahsedilen konulara ve geyik muhabbetine özen gösteriliyorsa kimse kusura bakmasın benim buna itirazım var !

Şu anda bu konuya cevap yazanlara değil sözüm... Bunu yapan kardeşlerimize...

Yine Yönetimin Hatası Madem Öle Neden Baştan GırGır İçin Bölüm Açtınız.
Ve Burda Dile Getirdiğiniz Hangi Sorunu Çözebildiniz.Milletin Bu Konudaki Hassasiyetini Bu Konulara Verilen Cevaplarla Ölçemezsiniz Zaten Gün Boyunca Bu Konular Altında Eziliyorlar Birde Burda Ezmenin Manası Ne.

Susuşlarım bundandı..
Susuşum b
/ask'aydı...

iRFaN
İrfan ERDEN (2000/11-A)

{ Vezir }

« Yanıtla #13 : 25 Aralık 2009, 07:23:00 »

Gırgır dediğiniz bölümler okunmasın, ilgilenilmesin demiyorum, saymış olduğum mühim konular kadar ilgi görmüyor dedim...

Dile getirdiğimiz sorunları çözmek kolay iş değildir... Birlikte hareket ederek, bunların üzerinde konuşarak bu konularda ilerleme sağlayabiliriz...

Unutmayın ! Bizler Zafer ile mükellef değil Sefer ile mükellefiz !...

Ezilenenlerin yalnız olmadığını, onların her daim yanında olduğumuzu göstermek için bu konuları açıyor, haberdar olmayanları haberdar ediyor, onlara bu cevaplarımız ile teselli veriyor, ilgilendiğimizi gösteriyor, Allah'ın yanımızda olduğunu, zararda olmadıklarını hatırlatma maksadıyla canlı tutmaya gayret ediyoruz...

DaDa$
AciZ KuL
[ Alaybeyi ]

« Yanıtla #14 : 25 Aralık 2009, 13:06:00 »

.NomerCy KArdeşimin  bu sözüne katılıyorum Forum Dediğin Gibi Her Halde Misyonunu Yerine Getirecek  ha buna istinaden bundan sonra birliğimizi kuvvetlendirecek adımlar atalım eğer birşeyler yapmak istiyorsak bunu hepbirlikte görüşlerin birleştiği tekbi görüş altında yapalım. irfan hocamında dediği gibi Birlikte hareket ederek, bunların üzerinde konuşarak bu konularda ilerleme sağlayabiliriz. Peygamber efendimiz bakın bir hadisi şerifinde şöyle buyuruyor Kim bir ise girismek ister de o hususta Müslüman biri ile musavere ederse Allah onu islerin en doGrusunda muvaffak kilar bizde bu hadisi şerife nail olmak için elimizden gelen gayreti sarfedelim diyerek bu konunun burda kapanmasından yanayım vesselam .
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2009, 13:16:57 Gönderen: DaDa$ » Logged

Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: