Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunlari ve Mensuplari Forumu
Duyurular: VAN DEPREMİ İNSANİ YARDIM YÖNTEMLERİ

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 24 Mayıs 2012, 13:05:32

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Forumu - www.bursaihl.com

bursaimamhatip adlı kişiyi Twitter'da takip et - Paylaş
www.bursaihl.com Bursa İmam Hatip Liselerinin resmi web sitesi değildir.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Milliyet'in TRT'de dua ve cami rahatsızlığı  (Okunma Sayısı 198 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iRFaN
İrfan ERDEN (2000/11-A)

{ Vezir }

Ya olduğun gibi görün! Yada göründüğün gibi ol!

« : 05 Aralık 2009, 19:53:13 »

Hatırlarsınız; bundan 5 sene önce TRT'ye, Allah'a tanrı diyenler hükmederdi. Şimdi herşey normale döndü. Ama bu durum bir grubu çok rahatsız ediyor. İşte son örnek:

Emrah İriç'in medya yorumu
emrahiric@gmail.com

Hatırlarsınız; bundan 5 sene önce TRT'ye, Allah'a tanrı diyenler hükmederdi. Allah demek suçtu. Dini programlarda olmazdı. Olanı ise Perşembe akşamları olur, o da Diyanet gözetiminde.. O programı sunanlar da Diyanet'ten birileri olurdu. Onlar da Allah demezdi.

Şimdi herşey normale döndü. Allah demek sorun olmadığı gibi dini programların sayısı arttı, kalitesi de o ölçüde arttı. Türk milletinin kabul ettiği saygın din adamları TRT'de gerek program yaptı, gerekse programlara konuk oldu.

Daha önce konuk olarak bile katılmaları mümkün olmayan, olamayan, bu yazarların gazetelerinin adının bile anılamadığı TRT'de şimdi her telden her düşünceden insanların sesi çıkıyor, gazetesi okunuyor. Reyting sonuçlarında yerlerde sürünen TRT asıl şimdi yarışa katıldı.

Ama bu durum bir grubu o kadar çok rahatsız ediyor ki... Bu rahatsızlık zaman zaman ısmarlama ya da sıkma haberlerle patlak veriyor.

Son örnek Milliyet'te...

TRT'de Esra Ceyhan'ın programına Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu katıldı. Kendini ve yaşadığı sıkıntıları anlatırken yayına bir VTR girdi. VTR'de kendisinin okuduğu dua ve cami görüntüleri vardı. Gayet normal di mi? Olabilir. Üstelik günlerden cuma...

Milliyet'in internet sitesi bu haberi manşetten vermekle kalmadı, skandal olarak nitelendirdi.

Yukarıda resimde de gördünüz. İçeriği ile yarı erotik bir site olan Milliyet.com.tr bu olay için 'TRT'de görenleri şaşkına çeviren olay' başlığını kullanıyor.

Sahi; bu olay sizi şaşkına çevirdi mi?

Bana sorarsanız, ben hiç şaşırmadım.

Ne olaya, ne de olayı haber yapan Milliyet'e...

Çünkü; merdi kıpti şecaat arz ederken sirkatin söylermiş!

moralhaber.net

yaradaş
Yalnızım diye üzülmüyorum;çünkü biliyorum yalnız insanın ihanet edeni de olmaz...
[ Sancak Beyi ]

geçen gün ömürdendir

« Yanıtla #1 : 05 Aralık 2009, 20:24:20 »

böyle haberleri okuyunca diyorum ki,ben nerdeyim acaba?bu ülke mi yabancı,insanlar mı...??!
ve bende bu habere,bu gibi haberlere şaşıramıyorum.artık şaşıramıyoruz da,ne acı...

Talip olmak hoştur ama,dengin bulmak başkadır başka...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: