Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunlari ve Mensuplari Forumu
Duyurular: [ Twitter ] { @bursaimamhatip } sayfamıza ulaşmak için buraya tıklayınız !...

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 24 Mayıs 2012, 12:26:51

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Forumu - www.bursaihl.com

bursaimamhatip adlı kişiyi Twitter'da takip et - Paylaş
www.bursaihl.com Bursa İmam Hatip Liselerinin resmi web sitesi değildir.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: DOĞAN GRUBU İSLAM'A SAVAŞ AÇTI! HALEN OKUYANIN VAY HALİNE!!!  (Okunma Sayısı 335 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ömerhattab
[ Sağ Kol Ağası ]

« : 24 Ekim 2009, 19:15:08 »

Ergenekon Silahlı Terör Örgütü'ne (ESTÖ) verdiği destekle bilinen Aydın Doğan'ın tetikçi yayın organlarından Vatan gazetesi, Türkiye'de ve dünyada milyonlarca insanın gönlünde taht kurmuş ve kitapları 170 dile çevrilmiş Bediüzzaman Said Nusri'ye çirkin bir saldırıda bulundu.

İŞTE PEYGAMBERİMİZE HAKARET EDEN O YORUMLAR-TIKLAYINIZ
http://habervaktim.com/haberoku.php?id=17308

VATANCILARDAN 'ERDOĞAN'I BIÇAKLAYALIM' ÇAĞRISI-TIKLAYINIZ
http://habervaktim.com/haberoku.php?id=82856

İsrail ve Hürriyet ne yapmaya çalışıyor!
http://www.habervaktim.com/yazar/18399/israil_ve_hurriyet_ne_yapmaya_calisiyor.html

AK Parti İzmir Milletvekili İbrahim Hasgür, mezarının nerede olduğu bilinmeyen ve devletin haksızlık yaptığı Bediüzzaman Said Nursi'nin iade-i itibarını istedi. Hasgür'ün bu sözlerini “Bu da ‘Nur' açılımı” başlığıyla veren Vatan'ın internet sitesi, haberin altında Bediüzzaman'a hakaret eden çirkin yorumlar yayınladı.

“BEDİÜZZAMAN'A İADE-İ İTİBAR SAĞLANMALI”
Bir polis ve 16 yaşındaki bir çocuğu şehit eden Devrimci Karargah terör örgütü lideri Orhan Yılmazkaya ile ilişkisi bulunduğu için tutuklanan Vatan gazetesinin internet müdürü Aylin Duruoğlu için destek kampanyası düzenleyen gazetevatan sitesi, Hasgür'ün “Said-i Nursi'yi mezarında bile rahat bırakmayan 27 Mayıs 1960 cuntasından hala hayatta olanlar var. Kültür Bakanlığı derhal harekete geçmeli ve mezarının nerede olduğunu ortaya çıkarmalı. Tıpkı Adnan Menderes ve Turgut Özal gibi Said-i Nursi için de bir anıt mezar yapılmalı. Nasıl onların mezarlarını ziyaret edebiliyorsak Said-i Nursi'nin mezarını da ziyaret edebilelim. Devletin Sadi-i Nursi'ye yaptığı haksızlıkların telafisi için bu adımın atılması gerekiyor” sözlerini haberleştirdikten sonra yayınladığı yorumlarda adeta kin ve nefret kustu.

KAFATASÇI OKUYUCULARININ YORUMLARINI YAYINLADI
“ayberk arsoy” rumuzuyla yazan bir okuyucusunun Said-i Nursi'ye yönelik “ne itibarı be ,kendini tanrı zanneden,kendi hocalarına bile cahil deyip onlara kafa tutan,bir mandacı bir kürtçü olan örümcek kafalı deli ve dengesiz bir vatan haini beraat etmesinin sebebi deli olması” şeklindeki çirkin yorumunu yayınladı.

İŞTE O ÇİRKİN YORUMLARDAN BİRKAÇI
Sitenin yayınladığı ve Bediüzzaman'a yönelik çirkin ifadeler kullanan “Tuna Tuna” rumuzlu kişi ise “Kasımpaşa lağımına iyi gider bu cahil saidi ampulinin mezarı” ifadelerini kullandı. Provokatif yayınlarıyla bilinen tetikçi Vatan gazetesinin sitesi, Bediüzzaman'a hakaret eden birçok yorumu daha yayınlayarak, sahip olduğu kafayı bir kez daha deşifre etmiş oldu.

İşte gazetevatan'ın yayınladığı o çirkin yorumlardan birkaçı:

Ali Eştürk: Said-i Kürdi,İslam alimi diye tanıtılmaya çalışılsa da,Mektubat adlı kitabının 357. sayfasında unsurca kürt olduğunu beyan eden,zırvaların zirvesindeki zavallı bir meczuptur.

ayberk arsoy: ne itibarı be ,kendini tanrı zanneden,kendi hocalarına bile cahil deyip onlara kafa tutan,bir mandacı bir kürtçü olan örümcek kafalı deli ve dengesiz bir vatan haini beraat etmesinin sebebi deli olması

Tuna Tuna: Kasımpaşa lağımına iyi gider bu cahil saidi ampulinin mezarı.

Ziya BÜLENT: Adamın suratı şeytan sureti. türbesi olsa ne olur. Yapın da Hasgür çaput bağlasın biz de münasip birşey bulunruz herhalde.

Brenda öztürk: AMERÍKA'DAKÍ ÍBLÍS, ÍSTEKLERÍNÍ TEKER TEKER YAPTIRTIYOR BU HÜKÜMETE.

mehmet GÜLFER : ZAMANINDA TIMARHANEYE ATILMIŞ BİR ADAMDAN NE BEKLENİR Kİ....ÜLKESİ İÇİN NE YAPMIŞ TA HEYKELİ DİKİLECEKTE ANIT YAPILACAK..

hakan hakanhan: Bu gidişle Türk halkı Fermuar açılımı yapcak..az kaldı

Ayşe Yılmaz: Bu din sömürücüsü ve sahtekarının itibarı mı var da iade edilecekmiş. Onun gibiler yüzünden Allah'a şirk koşanların peşinden gidiyor bu millet.

HABERVAKTİM.COM
http://www.habervaktim.com/haber/91437/vatandan_bediuzzamana_cirkin_saldiri.html

UYARI!

HİÇBİR MÜSLÜMAN BU ŞEREFSİZLERİN GAZETELERİNİ ALMAZ! TV LERİNİ İZLEMEZ!

ALLAH'IM! Kalbimi münafıklıktan, amelimi riyadan, dilimi yalandan, gözümü hainlikten temizle. Şüphesiz sen, Gözlerin hainliğini, kalplerde gizleneni bilirsin.

( Hadis-i Şerif)
YAREN
NuRDaN

{ Sadâret }

Gönlümün Mihmanı...

« Yanıtla #1 : 24 Ekim 2009, 19:18:40 »

bagirmak yaptıkları bütün bu yorumlar kendilerini bulsun asil kendileri cahil kaptırmışlar gidiyorlar Allah kokrusu olmayan insandan herşeyi beklersin asıl acınacak durumda olanlar bu mahluklardır......
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2009, 19:21:08 Gönderen: YAREN » Logged

Çetin35

{ Sadâret }

http://img528.imageshack.us/img528/6914/2066677756

« Yanıtla #2 : 24 Ekim 2009, 21:02:57 »

Haberi kaynağından okudum,bir gazetenin görevi her yazılan yorumu aktarmak olmamalı, ayrıca o yorumları yapan geri zekalılar hayatlarında ellerine alıpda hiç Kur'an-ı Kerim okumuşlarmı? Bir soruda kendimize sormamız gerekiyor,müslümanım diye geçiniyoruz ama kendi dinimizi yaşamayı bir kenarıya bırakalım öğrenememişiz ayrıcada sevememişiz, suç dinimizi bizlere öğretmeyenlerde vede bunlara fırsat verenlerde, bizden uzak çok sevdikleri .... yakın olsunlar.Ahirette hesaplaşacağız nasılsa,ALLAHımıza sonsuz hamdu senalar olsun ki böyle bir güzel dini, böyle güzel bir kur'anı, böyle güzel bir peygamberi S.A.V bizlere bahşetmiş hamdu senalar olsun.

Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur
yaradaş
Yalnızım diye üzülmüyorum;çünkü biliyorum yalnız insanın ihanet edeni de olmaz...
[ Sancak Beyi ]

geçen gün ömürdendir

« Yanıtla #3 : 24 Ekim 2009, 22:00:19 »

kan beynime sıçradı!
sen kimsin ki,üstada böyle edepsizce bir dille konuşursun?Allaha havale her biri.
yazıklar olsun,Allah'ın verdiği gözle görüp,onun verdiği dille onu ve bu mübarek zatlara böyle laf eden asıl zavallılara yazıklar olsun!

Talip olmak hoştur ama,dengin bulmak başkadır başka...
simurga

{ Ülâ }

« Yanıtla #4 : 24 Ekim 2009, 22:25:20 »

bagirmak yaptıkları bütün bu yorumlar kendilerini bulsun asil kendileri cahil kaptırmışlar gidiyorlar Allah kokrusu olmayan insandan herşeyi beklersin asıl acınacak durumda olanlar bu mahluklardır......

Aynen katılıyrum çok buyuk bir terbiyesizlik ......Rabbim büyük... bagirmak bagirmak bagirmak

Çetin35

{ Sadâret }

http://img528.imageshack.us/img528/6914/2066677756

« Yanıtla #5 : 24 Ekim 2009, 23:34:31 »

“Karşımda müthiş bir yangın var. Alevleri göklere yükseliyor. İçinde evladım yanıyor, imanım tutuşmuş, yanıyor. O yangını söndürmeye, imanımı kurtarmaya koşuyorum....
“Ben cemiyetin imanını kurtarma yolunda dünyamı da feda ettim, ahiretimi de... Cemiyetin imanı, saadet ve selameti yolunda nefsimi, dünyamı feda ettim. Gözümde ne cennet sevdası var, ne cehennem korkusu. Cemiyetin, 25 milyon (şimdi 51 milyon) Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil bin Said feda olsun. Kur’ an ’ımız yer yüzünde cemaatsiz kalırsa cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin imanı selamette görürsem, cehennemin alevleri içinde yanmaya razıyım. Çünkü vücudum yanarken, gönlüm gül gülistan olur,”
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2009, 23:34:57 Gönderen: Çetin35 » Logged

Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: