zümr@
[ Sağ Kol Ağası ]

...bir devrim gelecek devrimi devirecek...
|
 |
« : 28 Haziran 2009, 19:19:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nikimi_kedi_7
Kıyamet gelmeden Kıyam et!

{ Ülâ }

aşk'a aşk olsun..
|
 |
« Yanıtla #1 : 29 Haziran 2009, 00:56:46 » |
|
Karşıdaki insanın aklını okumak ve Uçmak
|
|
|
|
|
|
Dünya bir misafirhânedir. İnsan ise, onda az duracaktır ve vazifesi çok bir misafirdir ve kısa bir ömürde hayat-ı ebediyeye lâzım olan levâzımâtı tedârik etmekle mükelleftir.
|
|
|
YAREN
NuRDaN

{ Sadâret }

Gönlümün Mihmanı...
|
 |
« Yanıtla #2 : 29 Haziran 2009, 15:13:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
simurga
|
 |
« Yanıtla #3 : 29 Haziran 2009, 16:19:59 » |
|
evet çok guzel de karsındakini aklını okumak çok zor ve karmkarışık olur herhalde..çoook eskiden böyle bir film izlemiştim çook kötu durumdaydı bunu yaşayan...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NuR_KerVaNı
«•••*´¯`*§µ§kµÑLµĞµÑ ߀d€Lî *´¯`*•••»

{ Sadâret }

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي
|
 |
« Yanıtla #4 : 29 Haziran 2009, 22:13:09 » |
|
Zamanı durdurmak ve görünmez olmak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bursavii
|
 |
« Yanıtla #5 : 29 Haziran 2009, 22:16:13 » |
|
karsindakinin aklini okumak ve iyilestirmek.
|
|
|
|
|
|
Alıcı ol, satıcı ol, kalıcı ol, bulucu ol ama BÖLÜCÜ OLMA!!!
|
|
|
|
NomerCy
|
 |
« Yanıtla #6 : 29 Haziran 2009, 22:27:25 » |
|
evet çok guzel de karsındakini aklını okumak çok zor ve karmkarışık olur herhalde..çoook eskiden böyle bir film izlemiştim çook kötu durumdaydı bunu yaşayan...
Hepde Guzel Olmaz Hanı Senın Hakknda Kotu Dusuncelerı :D Duyunca Insan Napıcagını Sasırır Dımı :) En ıyısı Bu Halımız Ne Fazlası Var Ne Eksıgı :P
|
|
|
|
|
|
Susuşlarım bundandı.. Susuşum b/ask'aydı...
|
|
|
|
simurga
|
 |
« Yanıtla #7 : 30 Haziran 2009, 00:01:09 » |
|
Hepde Guzel Olmaz Hanı Senın Hakknda Kotu Dusuncelerı :D Duyunca Insan Napıcagını Sasırır Dımı :) En ıyısı Bu Halımız Ne Fazlası Var Ne Eksıgı :P yani.... Rabbim böyle yarattıysa muhakkak bizim iyiliğimiz için..düşünsenize böyle oldugunuzu etrafınızda hiç kimse kalmazmış... böyle kör topal yaşıyoruz hiç değilse :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NomerCy
|
 |
« Yanıtla #8 : 30 Haziran 2009, 00:01:41 » |
|
Hepde Guzel Olmaz Hanı Senın Hakknda Kotu Dusuncelerı :D Duyunca Insan Napıcagını Sasırır Dımı :) En ıyısı Bu Halımız Ne Fazlası Var Ne Eksıgı :P yani.... Rabbim böyle yarattıysa muhakkak bizim iyiliğimiz için..düşünsenize böyle oldugunuzu etrafınızda hiç kimse kalmazmış... böyle kör topal yaşıyoruz hiç değilse :) Aynen :) vallahi
|
|
|
|
|
|
Susuşlarım bundandı.. Susuşum b/ask'aydı...
|
|
|
MERYEM RASEL
..♥..(HüZüN ÇiÇéĞi)..♥..

{ Sadâret }

♥..♥..SukuT giBi MüNzéVi , ÇıĞLık giBi HüR ...♥..♥
|
 |
« Yanıtla #9 : 30 Haziran 2009, 22:50:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
•♥• مَرْيَمْ رَسَلْ •♥•
|
|
|
|
Bursavii
|
 |
« Yanıtla #10 : 30 Haziran 2009, 23:12:11 » |
|
herkesin ayni anda uctugunu ve o trafigi hayal bile edemiyorum. :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zümr@
[ Sağ Kol Ağası ]

...bir devrim gelecek devrimi devirecek...
|
 |
« Yanıtla #11 : 01 Temmuz 2009, 17:00:18 » |
|
neden çoğunluk birinciyi tercih olarak kabul etmiş anlayamadım... bence bir kişinin ne düşündüğünü anlamak güzel olmasa gerek.düşünsenize o kişinin size karşı çevresine karşı neler hissettiğini bir çırpıda anlayacaksınız.belkide bu sizi kıracak incitecek, üzüleceksiniz.hayal kırıklığına uğrayacaksınız.ilerde o kişi fikrini değiştirmiş olsa dahi eski ideleri aklınıza geldikçe belki de inanmayacaksınız...ben istemezdim sanırım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nevbahar
|
 |
« Yanıtla #12 : 01 Temmuz 2009, 17:26:31 » |
|
neden çoğunluk birinciyi tercih olarak kabul etmiş anlayamadım... bence bir kişinin ne düşündüğünü anlamak güzel olmasa gerek.düşünsenize o kişinin size karşı çevresine karşı neler hissettiğini bir çırpıda anlayacaksınız.belkide bu sizi kıracak incitecek, üzüleceksiniz.hayal kırıklığına uğrayacaksınız.ilerde o kişi fikrini değiştirmiş olsa dahi eski ideleri aklınıza geldikçe belki de inanmayacaksınız...ben istemezdim sanırım  Bencede iyi bir fikir değil zümra kardeşime katılıyorum bu üzücü olabilir.
|
|
|
|
|
|
 HÜZÜNLE TİTREYEN GÖNLE İNCE BİR AH DOKUNUR,KALBİ KIRIK OLANIN KALBİNE ALLAH DOKUNUR.....
|
|
|
|
Bursavii
|
 |
« Yanıtla #13 : 01 Temmuz 2009, 18:45:52 » |
|
zaten burada olaganùstù seylerin yorumunu yapiyoruz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YAREN
NuRDaN

{ Sadâret }

Gönlümün Mihmanı...
|
 |
« Yanıtla #14 : 01 Temmuz 2009, 23:50:54 » |
|
neden çoğunluk birinciyi tercih olarak kabul etmiş anlayamadım... bence bir kişinin ne düşündüğünü anlamak güzel olmasa gerek.düşünsenize o kişinin size karşı çevresine karşı neler hissettiğini bir çırpıda anlayacaksınız.belkide bu sizi kıracak incitecek, üzüleceksiniz.hayal kırıklığına uğrayacaksınız.ilerde o kişi fikrini değiştirmiş olsa dahi eski ideleri aklınıza geldikçe belki de inanmayacaksınız...ben istemezdim sanırım  o zamn şöyle diyim istediğimiz kişinin aklını okuyabilseydik bence bazen gerekiyor .... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|