Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunlari ve Mensuplari Forumu
Duyurular: www.bursaihl.com a ReKLaM verebilirsiniz...

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 23 Mayıs 2012, 23:58:18

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Forumu - www.bursaihl.com

bursaimamhatip adlı kişiyi Twitter'da takip et - Paylaş
www.bursaihl.com Bursa İmam Hatip Liselerinin resmi web sitesi değildir.
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: GÜÇ...  (Okunma Sayısı 598 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zümr@
[ Sağ Kol Ağası ]

...bir devrim gelecek devrimi devirecek...

« : 28 Haziran 2009, 19:19:32 »

elsalla elsalla elsalla elsalla elsalla elsalla elsalla
nikimi_kedi_7
Kıyamet gelmeden Kıyam et!

{ Ülâ }

aşk'a aşk olsun..

« Yanıtla #1 : 29 Haziran 2009, 00:56:46 »

Karşıdaki insanın aklını okumak ve Uçmak

Dünya bir misafirhânedir. İnsan ise, onda az duracaktır ve vazifesi çok bir misafirdir ve kısa bir ömürde hayat-ı ebediyeye lâzım olan levâzımâtı tedârik etmekle mükelleftir.
YAREN
NuRDaN

{ Sadâret }

Gönlümün Mihmanı...

« Yanıtla #2 : 29 Haziran 2009, 15:13:36 »

kesinlikle karşımdakinin aklını okumak isterdim çok zevkli olurdu herlade bide zman içinde yolculukkk ftm ftm ftm
güzel konu arkadaşım eyw helal

simurga

{ Ülâ }

« Yanıtla #3 : 29 Haziran 2009, 16:19:59 »

evet  çok guzel de karsındakini aklını okumak çok zor ve karmkarışık olur herhalde..çoook eskiden böyle bir film izlemiştim çook kötu durumdaydı bunu yaşayan...

NuR_KerVaNı
«•••*´¯`*§µ§kµÑLµĞµÑ ߀d€Lî *´¯`*•••»

{ Sadâret }

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

« Yanıtla #4 : 29 Haziran 2009, 22:13:09 »

Zamanı durdurmak ve görünmez olmak  tanks

Bursavii
Bir KaranLIK geLiyor yokLuğunun ardından. Ne zaman güne$ batsa bu son gecem diyorum. Vazgeç yaLan dünyanın köhne saLtanatından. Yeti$ir bunca keder bunca eLem diyorum. Bu ne bitmez ayrıLık, bu ne bitmez özLem diyorum...
{ Ülâ }

« Yanıtla #5 : 29 Haziran 2009, 22:16:13 »

karsindakinin aklini okumak ve iyilestirmek.

Alıcı ol, satıcı ol, kalıcı ol, bulucu ol ama BÖLÜCÜ OLMA!!!
NomerCy
BaNa gElIrSeN KaLbIn eLiNdE GeL KeMiKlErInDeN SıYrIlIpTa gEl bAhArI BeKlE AkAsYaLaRlA GeL ÇuVaLlAmAyIz kOrKmA BiR OmUz iKiMiZe dE YeTeR SöYlE BaNa dAhA ÖnCe hIç kImSeCiKlErE SöYlEmEdIğIn sÖzLeR (sÖyLe..) ..
{ Ülâ }

BeN SeNlE AşKa dÜşTüM PaRçAlAnDıM TaNe tAnE.

« Yanıtla #6 : 29 Haziran 2009, 22:27:25 »

evet  çok guzel de karsındakini aklını okumak çok zor ve karmkarışık olur herhalde..çoook eskiden böyle bir film izlemiştim çook kötu durumdaydı bunu yaşayan...

Hepde Guzel Olmaz Hanı Senın Hakknda Kotu Dusuncelerı :D Duyunca Insan Napıcagını Sasırır Dımı :) En ıyısı Bu Halımız Ne Fazlası Var Ne Eksıgı :P

Susuşlarım bundandı..
Susuşum b
/ask'aydı...

simurga

{ Ülâ }

« Yanıtla #7 : 30 Haziran 2009, 00:01:09 »

Hepde Guzel Olmaz Hanı Senın Hakknda Kotu Dusuncelerı :D Duyunca Insan Napıcagını Sasırır Dımı :) En ıyısı Bu Halımız Ne Fazlası Var Ne Eksıgı :P

yani.... Rabbim böyle yarattıysa muhakkak bizim iyiliğimiz için..düşünsenize böyle oldugunuzu etrafınızda hiç kimse kalmazmış... böyle kör topal yaşıyoruz hiç değilse :)

NomerCy
BaNa gElIrSeN KaLbIn eLiNdE GeL KeMiKlErInDeN SıYrIlIpTa gEl bAhArI BeKlE AkAsYaLaRlA GeL ÇuVaLlAmAyIz kOrKmA BiR OmUz iKiMiZe dE YeTeR SöYlE BaNa dAhA ÖnCe hIç kImSeCiKlErE SöYlEmEdIğIn sÖzLeR (sÖyLe..) ..
{ Ülâ }

BeN SeNlE AşKa dÜşTüM PaRçAlAnDıM TaNe tAnE.

« Yanıtla #8 : 30 Haziran 2009, 00:01:41 »

yani.... Rabbim böyle yarattıysa muhakkak bizim iyiliğimiz için..düşünsenize böyle oldugunuzu etrafınızda hiç kimse kalmazmış... böyle kör topal yaşıyoruz hiç değilse :)

Aynen :) vallahi

Susuşlarım bundandı..
Susuşum b
/ask'aydı...

MERYEM RASEL
..♥..(HüZüN ÇiÇéĞi)..♥..

{ Sadâret }

♥..♥..SukuT giBi MüNzéVi , ÇıĞLık giBi HüR ...♥..♥

« Yanıtla #9 : 30 Haziran 2009, 22:50:08 »

uçmakk ve görunmez olmakkk....... laclasse laclasse laclasse laclasse laclasse 1 kerecıkte olsa bunları ısterdım :D en cokta uçmayı  yihu yihu m16

• مَرْيَمْ رَسَلْ  •
Bursavii
Bir KaranLIK geLiyor yokLuğunun ardından. Ne zaman güne$ batsa bu son gecem diyorum. Vazgeç yaLan dünyanın köhne saLtanatından. Yeti$ir bunca keder bunca eLem diyorum. Bu ne bitmez ayrıLık, bu ne bitmez özLem diyorum...
{ Ülâ }

« Yanıtla #10 : 30 Haziran 2009, 23:12:11 »

herkesin ayni anda uctugunu ve o trafigi hayal  bile edemiyorum. :)

zümr@
[ Sağ Kol Ağası ]

...bir devrim gelecek devrimi devirecek...

« Yanıtla #11 : 01 Temmuz 2009, 17:00:18 »

neden çoğunluk birinciyi tercih olarak kabul etmiş anlayamadım...
bence bir kişinin ne düşündüğünü anlamak güzel olmasa gerek.düşünsenize o kişinin size karşı çevresine karşı neler hissettiğini bir çırpıda anlayacaksınız.belkide bu sizi kıracak incitecek, üzüleceksiniz.hayal kırıklığına uğrayacaksınız.ilerde o kişi fikrini değiştirmiş olsa dahi eski ideleri aklınıza geldikçe belki de inanmayacaksınız...ben istemezdim sanırım s5 s5
nevbahar
[ Binbaşı ]

« Yanıtla #12 : 01 Temmuz 2009, 17:26:31 »

bence bir kişinin ne düşündüğünü anlamak güzel olmasa gerek.düşünsenize o kişinin size karşı çevresine karşı neler hissettiğini bir çırpıda anlayacaksınız.belkide bu sizi kıracak incitecek, üzüleceksiniz.hayal kırıklığına uğrayacaksınız.ilerde o kişi fikrini değiştirmiş olsa dahi eski ideleri aklınıza geldikçe belki de inanmayacaksınız...ben istemezdim sanırım s5 s5
Bencede iyi bir fikir değil zümra kardeşime katılıyorum bu üzücü olabilir.

HÜZÜNLE TİTREYEN GÖNLE İNCE BİR AH DOKUNUR,KALBİ KIRIK OLANIN KALBİNE ALLAH DOKUNUR.....
Bursavii
{ Ülâ }

« Yanıtla #13 : 01 Temmuz 2009, 18:45:52 »

zaten burada olaganùstù seylerin yorumunu yapiyoruz...

YAREN
NuRDaN

{ Sadâret }

Gönlümün Mihmanı...

« Yanıtla #14 : 01 Temmuz 2009, 23:50:54 »

o zamn şöyle diyim istediğimiz kişinin aklını okuyabilseydik bence bazen gerekiyor .... ftm

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: