nizam
nizam

[ Kaymakam ]

vuslata kavuşmak...
|
 |
« : 17 Haziran 2009, 23:28:35 » |
|
BU FORMU BÜYÜK BİR GURUR İLE İMAM HATİPLİ OLMA GURURU İLE TAKİP EDİYORUM.BÜYÜK ABİLERİMDEN RİCAM FORMUN GÜZEL BİR ŞEKİLDE GÖZDEN GEÇİRİLİP AÇILMAYAN VE HİÇ CEVAP ALMAYAN KONULARIN KAPATILMASINI İSTİYRUM.ALLAH A EMANET OLUN.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2009, 23:30:28 Gönderen: nizam »
|
|
 "İnsan Namazını Kılarsa,Namazda İnsanı İnsan Kılar" (Necip Fazıl Kısakürek
|
|
|
|
haticeuysal
|
 |
« Yanıtla #1 : 18 Haziran 2009, 08:38:53 » |
|
kilitlenmesimi kökten silinmesimi? silinme dersen hiç cevap yazılmamışda olsa kimilerine haksızlık olur gibi geliyor. cevaplanmamış bile olsa bir çogundan istifade ettik ve hala okuyan birileri bulunur gibi geliyor. ama gereksizler için dediğin yapılabilir evet (bu gereksiz mevzuuda nasıl tesbit edilecekse)..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nizam
nizam

[ Kaymakam ]

vuslata kavuşmak...
|
 |
« Yanıtla #2 : 27 Eylül 2009, 23:20:36 » |
|
BU FORMU BÜYÜK BİR GURUR İLE İMAM HATİPLİ OLMA GURURU İLE TAKİP EDİYORUM.BÜYÜK ABİLERİMDEN RİCAM FORMUN GÜZEL BİR ŞEKİLDE GÖZDEN GEÇİRİLİP AÇILMAYAN VE HİÇ CEVAP ALMAYAN KONULARIN KAPATILMASINI İSTİYRUM.ALLAH A EMANET OLUN.
BÜYÜK ABİLERİMİZDEN CEVAP BEKLİYORUZ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iRFaN
İrfan ERDEN (2000/11-A)

{ Vezir }

Ya olduğun gibi görün! Yada göründüğün gibi ol!
|
 |
« Yanıtla #3 : 27 Eylül 2009, 23:51:05 » |
|
Bu konu ile ilgili tutumumuz konuya cevap verilmemiş olsa bile önemli gördüğümüz konuları, okunması gereken konuları silmiyoruz... Ancak haber veya zamanı geçen forumda fazlalık olan konuları zaten periyodik olarak kaldırıyoruz... Üzüntümüz cevap alması gereken, okunması gereken konuların yazıların okunmayıp, oyun veya daha önemsiz mizah, fıkra vs. konuların ilgi çekmesi... www.bursaihl.com Forum Yönetimi adına
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bursavii
|
 |
« Yanıtla #4 : 28 Eylül 2009, 18:27:38 » |
|
Tamamen haklisiniz. Fakat ilgi almayan, okunmayan bölùmlerin okunmasi ayrica bos oyunlarin bir bilgi paylasimi olabilmesi icin neler yapilabilir? Bir dùsùnelim...
|
|
|
|
|
|
Alıcı ol, satıcı ol, kalıcı ol, bulucu ol ama BÖLÜCÜ OLMA!!!
|
|
|
iRFaN
İrfan ERDEN (2000/11-A)

{ Vezir }

|
 |
« Yanıtla #5 : 28 Eylül 2009, 19:42:19 » |
|
Okunmayan önemli konulara sürekli forumu takip edenlerimiz inceleyip yorum yazarlarsa gündemde kalmış olur...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bursavii
|
 |
« Yanıtla #6 : 28 Eylül 2009, 22:02:32 » |
|
Cözùmlerden biri olabilir. Bide mesela bos oyun oynanacagina bir konu hakkinda hadisi serif, ayeti kerime vs. Bulma oyunu olabilirmi? Hem istifade de edilmis olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nizam
nizam

[ Kaymakam ]

vuslata kavuşmak...
|
 |
« Yanıtla #7 : 28 Eylül 2009, 22:05:22 » |
|
irfan abim sizin göndermiş olduğunuz konuları içtenlikle okuyoruz sağolun cevap yazılmasada. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iRFaN
İrfan ERDEN (2000/11-A)

{ Vezir }

|
 |
« Yanıtla #8 : 28 Eylül 2009, 22:07:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çetin35

{ Sadâret }

http://img528.imageshack.us/img528/6914/2066677756
|
 |
« Yanıtla #9 : 28 Eylül 2009, 22:25:37 » |
|
Cözùmlerden biri olabilir. Bide mesela bos oyun oynanacagina bir konu hakkinda hadisi serif, ayeti kerime vs. Bulma oyunu olabilirmi? Hem istifade de edilmis olur.
Nacizane şahsıma ait bir kaç fikride ben beyan etmek isterim.Foruma devamlı katılan kardeşlerimiden rica ediyorum.konuyu okuduktan sonra yazmak güzel ama bence sizlerinde fikirlerinizi açıklamanız yerinde olur.Böylece konular diğer üyeler tarafından ilgi çekecektir.Oyunlar konusunda bahsettiğiniz konuda oyunlar var ama diğer oyunlar kadar fazla ilgi görmüyorlar.İnşALLAH bu oyunlarda yeteri ilgiyi görecektir.Sizlerinde forum için görüş belirtmeniz bizleri yönetim olarak sevindiriyor.Buda gösteriyor siz kardeşlerimizde foruma sahip çıkıyorsunuz.RAB'bim bu ve bu gibi formlara sahip çıkan kardeşlerimizden razı olsun.Not:Bazı yönetim olarak bütün konuları okumaya çalışıyoruz.eleştirileride okuyoruz,övgüleride kardeşlerimiz sağolsunlar.Bizler cevap yazmıyoruz çünkü bizliyoruzki bizlerden daha önce cevap yazan kardeşlerimiz olacaktır.Onlarında görüşlerini alarak değerlendirmeler yapıyoruz.Selam Ve Dua ile...
|
|
|
|
|
|
 Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur
|
|
|
|
Bursavii
|
 |
« Yanıtla #10 : 28 Eylül 2009, 22:31:55 » |
|
Ben  gibi yorumlari sadece kardeslerimize abilerimize tesvik olmasi amaciyla yapiyorum. Fakat dediginiz gibi gùzel bir yorum konuya olan ilgiyi artiracaktir biiznillah.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nizam
nizam

[ Kaymakam ]

vuslata kavuşmak...
|
 |
« Yanıtla #11 : 28 Eylül 2009, 23:33:56 » |
|
Kalbden çıkanı dil söyler..bizde beğendiğimiz ve bizlere bu güzel paylasımları sundukları için gönül dostlarımıza çin diyiyoruz.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 28 Eylül 2009, 23:34:29 Gönderen: nizam »
|
|
|
|
|
|