Çetin35

{ Sadâret }

http://img528.imageshack.us/img528/6914/2066677756
|
 |
« : 07 Haziran 2009, 15:58:24 » |
|
Forumumuza yeni üye olan bazı kişilerin kullandıkları uslup ve tavırlar malesef forumumuza yakışmamaktadır.Bu üyelere uyarı yapılmaksızın üyelikleri silinecektir.Üyelik için verilen msn adreslerininde gerçeği yansıtmadığı tesbit edildiğindede üyelikleri uyarı yapılmadan silinir.Lütfen Forum Kurallarını dikkatli okuyalım,ilginize teşekkür ederiz.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 07 Haziran 2009, 15:59:02 Gönderen: Çetin35 »
|
|
 Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur
|
|
|
|
Bursavii
|
 |
« Yanıtla #1 : 07 Haziran 2009, 19:30:18 » |
|
uyari icin sagol. Herkes dikkat ederse forumun gelecegi icin iyi olur...
|
|
|
|
|
|
Alıcı ol, satıcı ol, kalıcı ol, bulucu ol ama BÖLÜCÜ OLMA!!!
|
|
|
sofi
[ Sağ Kol Ağası ]

uNut uNut uNut BeNi.ü$ütüR KaRaNLıqıM aLı$aMazSıN
|
 |
« Yanıtla #2 : 07 Haziran 2009, 22:49:35 » |
|
Forumumuza yeni üye olan bazı kişilerin kullandıkları uslup ve tavırlar malesef forumumuza yakışmamaktadır.Bu üyelere uyarı yapılmaksızın üyelikleri silinecektir.Üyelik için verilen msn adreslerininde gerçeği yansıtmadığı tesbit edildiğindede üyelikleri uyarı yapılmadan silinir.Lütfen Forum Kurallarını dikkatli okuyalım,ilginize teşekkür ederiz.
kimmiş bu üyeler.ben pek göremedim öyle kötü uslupla konusan da.merak ettim.
|
|
|
|
|
|
 Günahımı bildikçe acizliğimi biliyorum. Acizliğimi bildikçe kendimi biliyorum. Kendimi bildikçe Rabbimi biliyorum
|
|
|
Çetin35

{ Sadâret }

|
 |
« Yanıtla #3 : 08 Haziran 2009, 08:56:15 » |
|
O üyeleri göremessiniz zaten,üyelikleri ve mesajları hemen siliyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çetin35

{ Sadâret }

|
 |
« Yanıtla #4 : 13 Haziran 2009, 12:19:07 » |
|
Arkadaşlar,bazı oyunlardada oyun dışında sanki bir sohbet yada tartışma türü mesajlar görüyoruz,bazılarını silip mesaj yazan kardeşlerimize silindiğine dair bilgi mesajı atıyoruz.Sizlerden ricamız yazdığınız her mesajın sadece forum üyeleri değil dışarıdan gelen ziyaretçiler tarafındanda okunduğunu bilerek mesaj yazmanızdır.Bundan sonraki mesajlarınız yazarken daha duyarlı olacağınızı biliyoruz ve ilginizede teşekkür ediyoruz,selam ve dua ile....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2009, 12:20:40 Gönderen: Çetin35 »
|
|
|
|
|
|
haticeuysal
|
 |
« Yanıtla #5 : 13 Haziran 2009, 12:47:30 » |
|
katılıyorum abı. genele acık bır forum ve en onemlısı temsıl ettıgımız bellı bır kıtle var iken konularda kısısel mesajlasma tarzı yada normalde arkadasınızla konusurken yapmıs oldugunuz muhabbet tarzı kullanılmamalı. uyarın ıcın tesekkurler sahsım adına dıkkat etmeye ozen gosterecegım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NomerCy
|
 |
« Yanıtla #6 : 13 Haziran 2009, 12:51:09 » |
|
kimmiş bu üyeler.ben pek göremedim öyle kötü uslupla konusan da.merak ettim. Sofı Bırı benm Dıgerlı Kım Bılmıyorum :))))
|
|
|
|
|
|
Susuşlarım bundandı.. Susuşum b/ask'aydı...
|
|
|
Çetin35

{ Sadâret }

|
 |
« Yanıtla #7 : 13 Haziran 2009, 13:14:52 » |
|
Sofı Bırı benm Dıgerlı Kım Bılmıyorum :)))) Burdaki bahsedilen üyelerle senin ilgin yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bursavii
|
 |
« Yanıtla #8 : 13 Haziran 2009, 13:20:00 » |
|
bahsettiginiz uyari konularinda hata ve yanlislarim oldugunu biliyorum. Uyarilariniz icin  . Bundan sonra daha dikkatli davranmaya calisirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sofi
[ Sağ Kol Ağası ]

uNut uNut uNut BeNi.ü$ütüR KaRaNLıqıM aLı$aMazSıN
|
 |
« Yanıtla #10 : 14 Haziran 2009, 19:00:36 » |
|
benim anlamadığım burası bi forum sitesi deil mi? tabiki muhabbet tarzı yazılar yazılıcak.bişiler konusulucak herkes fikrini söyliyicek.yazılan bi konunun altına sadece ALLAH razı olsun demek için açılmadı herhalde bu forum.konusma uslubuna gelince kimse küfretmediği argo kullanmadığı takdirde bi sorun olmaz die düşünüyorum.bence tartışmalarada açık olmalı.
|
|
|
|
|
|
 Günahımı bildikçe acizliğimi biliyorum. Acizliğimi bildikçe kendimi biliyorum. Kendimi bildikçe Rabbimi biliyorum
|
|
|
|
Bursavii
|
 |
« Yanıtla #11 : 14 Haziran 2009, 19:04:41 » |
|
benim anlamadığım burası bi forum sitesi deil mi? tabiki muhabbet tarzı yazılar yazılıcak.bişiler konusulucak herkes fikrini söyliyicek.yazılan bi konunun altına sadece ALLAH razı olsun demek için açılmadı herhalde bu forum.konusma uslubuna gelince kimse küfretmediği argo kullanmadığı takdirde bi sorun olmaz die düşünüyorum.bence tartışmalarada açık olmalı. Sende haklisin kardesim.ancak bir yerin yöneticisi varsa mecburiyet dahilinde direktiflerine uymamiz gerekir. Diye dùsùnùyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muleyke
[ Mülâzımı Evvel ]

|
 |
« Yanıtla #12 : 14 Haziran 2009, 19:27:14 » |
|
Herkez kendinden suphe etmeye basladi yaw simdik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muleyke
[ Mülâzımı Evvel ]

|
 |
« Yanıtla #13 : 14 Haziran 2009, 19:28:01 » |
|
Herkez kendinden suphe etmeye basladi yaw simdik:-p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bursavii
|
 |
« Yanıtla #14 : 14 Haziran 2009, 19:34:56 » |
|
e biraz oyle oluyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|