Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunlari ve Mensuplari Forumu
Duyurular: [ Facebook ] { www.bursaihl.com } sayfamıza ulaşmak için buraya tıklayınız !...

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 23 Mayıs 2012, 23:30:39

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Forumu - www.bursaihl.com

bursaimamhatip adlı kişiyi Twitter'da takip et - Paylaş
www.bursaihl.com Bursa İmam Hatip Liselerinin resmi web sitesi değildir.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İmam-Hatiplerin Altın Gençleri Bursa ve İstanbul´dan  (Okunma Sayısı 346 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iRFaN
İrfan ERDEN (2000/11-A)

{ Vezir }

Ya olduğun gibi görün! Yada göründüğün gibi ol!

« : 27 Mayıs 2009, 18:59:37 »

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ´Hafızlık ve Ezan Okuma Yarışması Türkiye Finali´ İzmir´de yapıldı.Yarışma öncesi konuşan Din Öğretimi Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Küçükoğlu, "İmam hatipler, vatanımızın maddi ve manevi kalkınmasında önemli görevler üstlenmiş eğitim kurumlarıdır." dedi.

Küçükoğlu, çocuklarını imam hatiplere gönderen anne-babalar ve öğretmenlerine de teşekkür etti.

ÖNDER Yönetim Kurulu´ndan Hacı Sürmeneli´nin de iştirak ettiği yarışmanın finalinde 11 öğrenci hafızlık, 11 öğrenci de ezan okuma yarışmasında dereceye girmek için yarıştı. İmam hatip lisesi öğrencileri, okudukları Kur´an-ı Kerim ve ezanlarla gönülleri mest etti. Jürinin değerlendirmesi sonucu hafızlık yarışmasında birinciliği Bursa Yıldırım İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Furkan Çınar kazandı. Bu dalda İstanbul Kadıköy Anadolu İHL´den Hamza Özkurt ikinci, Kahramanmaraş Anadolu İHL öğrencisi Muhammet Ayyıldız ise üçüncü oldu. Ezan okuma yarışmasının birinciliğine ise İstanbul Zeytinburnu Anadolu İHL öğrencisi Abdullah Sezey layık görüldü. İkinciliği Eskişehir Odunpazarı Sarar Anadolu İHL öğrencisi Enes Tıraşçı, üçüncülüğü ise Van Anadolu İHL´den Muhammet Sizcan elde etti. Yarışmada dereceye giren öğrenciler, umre, laptop, burs, genç odası ve bir kese altınla ödüllendirildi.

Bursavii
Bir KaranLIK geLiyor yokLuğunun ardından. Ne zaman güne$ batsa bu son gecem diyorum. Vazgeç yaLan dünyanın köhne saLtanatından. Yeti$ir bunca keder bunca eLem diyorum. Bu ne bitmez ayrıLık, bu ne bitmez özLem diyorum...
{ Ülâ }

« Yanıtla #1 : 27 Mayıs 2009, 19:02:07 »

helal olsun thanks

Alıcı ol, satıcı ol, kalıcı ol, bulucu ol ama BÖLÜCÜ OLMA!!!
simurga

{ Ülâ }

« Yanıtla #2 : 27 Mayıs 2009, 23:57:58 »

MaşAllah ......  005 helal

MERYEM RASEL
..♥..(HüZüN ÇiÇéĞi)..♥..

{ Sadâret }

♥..♥..SukuT giBi MüNzéVi , ÇıĞLık giBi HüR ...♥..♥

« Yanıtla #3 : 28 Mayıs 2009, 15:36:53 »

helal helal helal helal helal

• مَرْيَمْ رَسَلْ  •
Sayfa: [1]   Yukarı git