Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunlari ve Mensuplari Forumu
Duyurular: [ Facebook ] { www.bursaihl.com } sayfamıza ulaşmak için buraya tıklayınız !...

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 23 Mayıs 2012, 23:03:39

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Forumu - www.bursaihl.com

bursaimamhatip adlı kişiyi Twitter'da takip et - Paylaş
www.bursaihl.com Bursa İmam Hatip Liselerinin resmi web sitesi değildir.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İmam hatiplilere gizli kameralı takip  (Okunma Sayısı 185 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iRFaN
İrfan ERDEN (2000/11-A)

{ Vezir }

Ya olduğun gibi görün! Yada göründüğün gibi ol!

« : 08 Nisan 2009, 08:20:25 »

Ergenekon soruşturmasındaki ikinci iddianamede, fişlemeler ayrıntılı bir şekilde aktarılıyor. Bakın fişlemeler nereye kadar uzanmış.

Atatürkçü Düşünce Derneği'nde (ADD) ele geçirilen klasöre göre, ilköğretim okulları gizli kamerayla takip edilmiş. CD'deki 'Biyografik İsthb' isimli klasörde konuyla ilgili videolar da mevcut. Kahramanmaraş'ta, başta imam hatip liseleri olmak üzere bazı okullarda gizli kayıt yapılmış. Bu okullar şöyle: Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi, Kahramanmaraş-Türkoğlu İmam Hatip Lisesi, Elbistan İmam Hatip Lisesi, Elbistan Cüceli İlköğretim Okulu, Elbistan Karamağra İlköğretim Okulu, Merkez Elmalar İlköğretim Okulu.

Aynı CD'de bulunan, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın lise öğrencilerine yönelik fişleme çalışmaları daha önce gündeme gelmişti. İddianamede yer verilen 'Gizli' ibareli dokümana göre, Hava Kuvvetleri Komutanlığı 1999 yılı Aralık ayında, bazı illerde toplam 243 adet lise öğrencisi ve öğretmenini fişlemiş. "Batı Çalışma Grubu belgeler" klasöründe de Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın 1998 yılında yaptığı benzer çalışmalar var. Değişik illerde öğrencilerin takip edilerek haklarında raporlar tutulduğu belirlendi.

ADD'de ele geçirilen bu CD içerisinde yer alan fişleme belgeleri bunlarla sınırlı değil. Neredeyse devletin tüm üst düzey bürokratları tek tek fişlenmiş. Dışişleri mensupları, Maliye Bakanlığı, Hazine ve Gümrük Müsteşarlığı bürokratları, üst kurullarda çalışanlar, valiler ve kaymakamlar isim isim takip edilmiş. Takip sadece fişlemeyle kalmamış, atamalara da müdahil olunmuş. Bazılarının isimlerinin karşısında 'Önü kesilmeli' yazarken bazılarına da 'Desteklenmeye devam edilmeli' notu düşülmüş. Tayinini yaptıkları bürokratlardan da kendi hedefleri doğrultusunda çalışmaları beklenmiş. İsimler, kullanılmaya müsait olup olmadığına göre kategorilere ayrılmış. Bazı mülki amirlerle ilgili "Genelkurmay Psikolojik Harekat adına çalışıyor, askerî istihbaratla ve askerlerle arası çok iyi" gibi bilgiler var.

haticeuysal
[ Sancak Beyi ]

« Yanıtla #1 : 08 Nisan 2009, 19:04:39 »

bizden ne kadar çok korkarlarmış ya.
birde ben bu fişlenme işine o kadarda kızmıyorum aslında. yani yaram yokki gocunayım hesabı. ben kirli iş yapmıyorum ki beni fişleseler nolur. yapanlar düşünsün. (gibi geliyor uzaktan)

Çetin35

{ Sadâret }

http://img528.imageshack.us/img528/6914/2066677756

« Yanıtla #2 : 08 Nisan 2009, 19:50:00 »

Bence kazın ayağı öyle değil,ben baktım perdeliydi.Şaka bir yana bazı dini dershanelerde eğitim gördü diyerek çocukları askeri okullara bile almıyorlar diye duyuyoruz,bunu benzer şeyler malesef oluyor.İHL mezunlarının üniversitelerde önleri kesilmeye çalışılıyor, bu yüzden banane demek pek akıllıca bir hareket olmaz.Bilinçli olmakda fayda var.

Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur
haticeuysal
[ Sancak Beyi ]

« Yanıtla #3 : 08 Nisan 2009, 21:44:58 »

banane demiyorum zaten. bana göre sakıncası yok diyorum. iyide abi senin bu yukarıda dediklerini fişlenmeden de yapıyorlar. anlatabiliyormuyum. zaten bir yerlerde senin kaydın hep oluyor. bunun için benim parmak izimi almalarına yada beni gizli kamerayla takib etmelerine gerek yok. ben ne yim bir İMAMHATİPLİYİM. tamam şimdiden zaten bir çok kapı kapalı. bu saatten sonra beni fişleseler ne fişlemeseler ne. ben özümden kaçmıyorum ki.

MeRyEm_İHL
Kabirde ne hasır ne kilim, Sen dünyada oturmuş seyrediyorsun filim...

{ Beylerbeyi }

Dinin en güzel kuralı İSLAMDIR...

« Yanıtla #4 : 09 Nisan 2009, 09:48:44 »

banane demiyorum zaten. bana göre sakıncası yok diyorum. iyide abi senin bu yukarıda dediklerini fişlenmeden de yapıyorlar. anlatabiliyormuyum. zaten bir yerlerde senin kaydın hep oluyor. bunun için benim parmak izimi almalarına yada beni gizli kamerayla takib etmelerine gerek yok. ben ne yim bir İMAMHATİPLİYİM. tamam şimdiden zaten bir çok kapı kapalı. bu saatten sonra beni fişleseler ne fişlemeseler ne. ben özümden kaçmıyorum ki.
helal helal helal
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: