Burdan herkese

kardeşlerim; hepinizin bildiği üzere geçen hafta elim ve vahim bir kaza ile değerli kardeşimiz abimiz muhsin yazıcıoğlu'nu ve diğer parti arkadaşlarını kaybettik. sivaslı olmam ve de sivasta yaşamam hasebiyle bu acıyı yüreğimin derinliklerinde kat kat hissedenlerdenim.gerçekten şu an çok doluyum çünkü bu gidiş gerçekten farklı bir gidişti sanki ben yakında gidiyorum der gibi idi değerli muhterem insan. vefatından daha iki hafta önce kaldığım yeri ziyaret etmişti 13 martta orda bize hayatımız boyunca unutamayacağiz şeyler telaffuz etmişti...ben size burdan onun başından geçen ve bizzat kendinden işittiğim bir hadiseyi anlatmak istiyorum bu hadiseyi okuyunca onun kalbinin ne kadar temiz olduğunu anlayacağınızı umarım.
Olay sivasın bir köyünde geçiyor. seçim çalışmaları için sivasın bir köyüne giden muhterem köyde camideki hoca efendi ile konuşurken hoca efendi muhterem insana :yarın gelde sabah namazını burda cemaatle kılalım der ,o da tamam geleyim der ve ekler peki kaç saf olursunuz camide der, hoca da: üç saf oluruz işte der ertesi gün olur muhterem insan sözünü tutup camiye gelir içeri girer ki bir caminin hocası bir müezzin birde kendinden başka kimse olmadığını görür.neyse sünnetleri kılıp farzı da kıldıkten sonra hoca efendiye sorar : hoca efendi üç saf oluruz diyordun hani nerde herkez , sen ben ve müezzin kardeşten kimse yok burda der.(burda gerçekten hoca efendinin vermiş olduğu cevap ibretliktir)hoca efendide :sayın başkanım der üç safıs zaten der, bak işte sen ben birde bu kardeş der....
Burda gerçekten anlammışsınızdır başkası tarafından da ne kadar temiz biri olarak görüldüğünü ordaki saflık tabiri elbetteki içinin temizliği manasında iyi bir söz sanatı yapmış hoca efendi.bunu bize vefatından iki hafta önce 13 martta anlattı mübrek insana burdan Allahtan rahmet dileği ile mekanı cennet olur inşallah...bu millet çok şey kaybetti onunla elden bişey gelmez takdiri ilahi çünkü...sizde duanızı eksik etmeyin ondan kardeşlerim... selametle