turqayyilmaz
teknikdestek

[ Mülâzımı Sânî ]

|
 |
« : 19 Haziran 2006, 16:26:53 » |
|
sa. sitemizin daha aktif ve yararlı kullanilmasını saglamak icin neler yapabiliriz? Görüşlerinizi bekliyorum.....
|
|
|
|
|
|
bursaihl.com | Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Forumu
|
|
|
turqayyilmaz
teknikdestek

[ Mülâzımı Sânî ]

|
 |
« Yanıtla #1 : 19 Haziran 2006, 16:29:52 » |
|
ilk aklima gelen mezunlarimiza is olanaklari saglayacak kariyer sayfalari olabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||Vuslat-i Rana||
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : 19 Haziran 2006, 18:11:45 » |
|
Selamun aleyküm
Bursa da katılım için potansiyel yüksek aslında. Ancak inş. zamanla forum daha aktif hale gelecek. Bunun için forum içeriğini daha verimli ve paylaşımcı hale getirmek gerekir. Tamamı yıllara ayrılmış Bu sadece tanışma mesajlarını doğurur. Bunun yerine ihl mezunları topci açılarak alt başlıklar halinde sunulabilir. onun dışında bilimsel kültürel dini ve sosyal konu başlıkları açılarak paylaşımın yararlılığı ve çokluğu sağlanabilir.
Dualaşalım inş.. , Öcelikle mezuniyet yılları tek başlık altında toplanmalı ve en alt başlıklara yerleştirilmeli [ İSLÂMİ - KONULAR ] (alt başlıkları) Kuran-ı Kerim Hadis-i Şerif Fıkıh-akaid Tsavvuf vb.. [ GENEL - KONULAR ] Duyuru Gündem Serbest Kürsü Anket Mizah vb.. [ EDEBİYAT - KÜLTÜR ] Edebi Metinler Şiir Kültür-Sanat Kitap-Dergi [ MULTİMEDYA ] Ezgi/İlahi REsim Videoklip Film/Animasyon [ İNTERNET - TEKNOLOJİ ] Bilgisayar Program Web ÖNCELİKLE FORUM YUKARDAKİ FORMATTA OLURSA KATILIM SAĞLANABİLİR.VE PAYLAŞIM KALİTESİ ARTAR. SONRASINDA İHL YE ÖZEİ BAŞLIKALR DÜŞÜNÜLEBİLİR
dua ile... vesselam..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sefa2006
sefa2006
[ Yeni Üye ]
|
 |
« Yanıtla #3 : 20 Eylül 2006, 12:20:41 » |
|
İlk önce böyle bir sitenin hazırlanmasında fikir düşünce ve emek sarfeden arkadaşlara çok teşekkür ederim. Rabbim Hepsinden razı olsun bu sitenin daha aktif olması için öncülük edip hazırlayanlara destek olalım ve arkadaşlarımızı haberdar ederek yönlendirelim Selam Ve Saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Murat DURGUN
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : 21 Eylül 2006, 16:16:30 » |
|
evet turgay kardeşim vuslatı rana kardeşimin teklifi cok hoş dizayn bence böle olmalı arz ederim.dua ile....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aLican
[ Mülâzımı Evvel ]

|
 |
« Yanıtla #5 : 22 Eylül 2006, 22:53:38 » |
|
bence ana sayfa açılmalı online dinleme ilahi ezgi vs koyulmalı..çünkü bir çok kişi forumdan anlamıyor gelip ziyaretçi defteri bi bakıyo forumdan zaten anlamıyo çıkıyo...forumu kullanmayı bilmeyen bundan hiç bi keyif alamas zaten...he bide forum nasıl kullanılır diye bi bölüm açılsa ii olur bence...selametle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatma seyhan
|
 |
« Yanıtla #6 : 12 Ekim 2006, 17:18:02 » |
|
vuslatı rana arkadasıma katılıyorum oyle olursa ıyı olur ınsaallah
|
|
|
|
|
|
EY TÜRK TİTRE VE KENDİNE DÖN
Namelerin yerine bugün sala sesi var, Söyleyin aşıklara aşkın cenazesi var...
|
|
|
meltemm
[ Başçavuş ]
|
 |
« Yanıtla #7 : 30 Ekim 2006, 23:07:30 » |
|
bence sohbet sayfasıda eklenmelı.boylece daha guzel tanısma fırsatı olur.hemde forumdan daha kolay gırılebılır.ne dersınız mezunlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~acohsny~
|
 |
« Yanıtla #8 : 30 Ekim 2006, 23:10:27 » |
|
sohbet sayfası hoş değil meltem hanım imamhatip com da da vardı kaldırıldı Forum yeterli kanaatimce...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
turqayyilmaz
teknikdestek

[ Mülâzımı Sânî ]

|
 |
« Yanıtla #9 : 30 Ekim 2006, 23:13:11 » |
|
meltem ablacim daha once buraya da koyduk .. ama onun kontrol edilmesi zor oluyor... disardan degisik niyetli arkadaslar saldiri yapıyorlar... chat ortamini birak bizim forumumuza bile sizmaya basladilar.. bunlara izin vermemeye calisiyoruzz... bu yuzden forumumuzu daha aktif kullanmak kanaatindeyim.... (abla diyorum ins kızmıyorsunuzdur bu kardesinize :()
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SaLTaNaT
|
 |
« Yanıtla #10 : 30 Ekim 2006, 23:13:27 » |
|
evet imamhatip comdada vardı kaldırıldı çok laçkalaşıyor emin olun hatta son sohbet edenlerden biride benim orada :x
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fatih Şebin
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : 30 Ekim 2006, 23:14:58 » |
|
evet sohbet koyduk ama ozman bukar canlı degildi forum ve giren yoktu bencede suan olsa daha güzel olurdu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meltemm
[ Başçavuş ]
|
 |
« Yanıtla #12 : 12 Kasım 2006, 15:16:22 » |
|
kardeslerım bende sıze kardeslarım dıyorum bence sohbet daha guzel olur.heryerde olur bazı seyler ama ne kadar duzeylı sohbet sıtesı orneklerı var.belkı o zamanlar uygun olmamıs olabılır.ama sımdı yeterlı coğunluk var bence.yınede denemekte yarar var.boylece dahada cogalabılecegımıze ınanııyorum.benım kardesım bıle sohbet yok dıye gırmıyor.hem robot talımatıyla raharsızlık verenler atılabılır.bı dusunun bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hakan27
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #13 : 19 Kasım 2006, 04:58:00 » |
|
bu konuda meltem hanıma katılıyorum siteyi tavsiye ettiğim baya arkadaş var ama sorduğumda üye olmadıklarını yada beğenmediklerini sölüyolar sorduklarım ise genelde sohbet ortamı olmadığından söz ediyor yani demek istediğim her arkadaş yası yasmaktan hoşlanmıyo olabilir bence sohbetle forumdaki bi çok yanlış anlaşılan konulara da çözüm olacaktır laçkalaşmak adına ise sıkı denetimler yapılıp birkaç kişi birden ilgilenirse bu da çöüzlür die düşünüyorum
sadece öneri yanlış anlaşılmmak adına sevgiler.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eminegunel
[ Sağ Kol Ağası ]

|
 |
« Yanıtla #14 : 23 Kasım 2006, 00:14:23 » |
|
sohbet olayı bence de olmalı seviye korunduğu sürece..ancak;sohbet ortamı kullanıdığında birilerinin beğenecek olması da tartışılır..
|
|
|
|
|
|
söz ola kese savaşı,söz ola bitire başı.. söz ola ağulu aşı,bal ile yağ ide bir söz..
|
|
|
|