gul_tanesi
[ Kaymakam ]

MeryBoot =)
|
 |
« : 08 Şubat 2009, 12:22:39 » |
|
Sizce calisan kadinlar evleriyle yeterili ilgilenebilirler mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aydın07
|
 |
« Yanıtla #1 : 08 Şubat 2009, 12:29:08 » |
|
Elbette ilgilenemezler. Hem çalışıp hem de ev işleri çocuk yetiştirme çok zor bir arada götürülür bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
simurga
|
 |
« Yanıtla #2 : 08 Şubat 2009, 14:37:51 » |
|
bense daha programlı olduklarını düşünyorum çocuklarıyla daha kaliteli vakitler geçiriyorlar.. biz ev hanımları belki devamlı çocuklarımızla ilgileniyoruz ama bu ilgilnmenin ne kadarı kaliteli tartışılır...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gulibikcin
|
 |
« Yanıtla #3 : 08 Şubat 2009, 14:41:32 » |
|
Ben şöyle diyeyim kardeşler ..en önemli görev anneliktir..kutsaldır..ama geçim için eşlerin çalışması söz konusu ise bayan o zaman çocuğunun geleceği için çalışmalıdır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gul_tanesi
[ Kaymakam ]

MeryBoot =)
|
 |
« Yanıtla #4 : 08 Şubat 2009, 17:50:15 » |
|
bir soru daha ekliyeyim sizce kadinlarin calismasini uygu goruyormuusunuz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Usri Yüsra
[ Mülâzımı Evvel ]

varacağım o kapıda GÜLMEK için AĞLAMAK istiyorum..
|
 |
« Yanıtla #5 : 08 Şubat 2009, 18:34:49 » |
|
çalışmaya karşı deilim ama o çocuk belli yaşa gelinceye kadar çalışmasın.. ztn en önemli işi çocuğunu güzel bir şekilde yetiştirmek deil midir.. babaanne anneanneye bırakıp gidiyolar.. neden çocuğuyla ilgilenip bundan keyif almasın ki..
|
|
|
|
|
|
Yeniden OSMANLI..
|
|
|
gul_tanesi
[ Kaymakam ]

MeryBoot =)
|
 |
« Yanıtla #6 : 08 Şubat 2009, 21:33:18 » |
|
tmm da para sıkıntıları varsa mecbur calismalı yani bence
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 08 Şubat 2009, 21:34:26 Gönderen: YAREN »
|
|
|
|
|
Usri Yüsra
[ Mülâzımı Evvel ]

varacağım o kapıda GÜLMEK için AĞLAMAK istiyorum..
|
 |
« Yanıtla #7 : 08 Şubat 2009, 21:41:46 » |
|
tmm da para sıkıntıları varsa mecbur calismalı yani bence
ahkam kesmek kolay derler ya.. işte bu duruma düşmemek için bişi diyemicem çünkü bu duruma düşmedim ne yapılmalı bilemicem.. ama şuan ki fikrim çalışmaması yönünde..çocuğu güzel bir şekilde yetiştirmek herşeyden daha önemli bence.. Allah yardım etsin bu durumda olanlara..
|
|
|
|
|
|
Yeniden OSMANLI..
|
|
|
gul_tanesi
[ Kaymakam ]

MeryBoot =)
|
 |
« Yanıtla #8 : 08 Şubat 2009, 22:24:11 » |
|
amin kardesim hic kolay degil bizlere gercekten :S hem ev hem cocuk .... cogu zaman herseyi hanimlar yapar erkekler bos mu desem artik bilemiyorum :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gulibikcin
|
 |
« Yanıtla #9 : 09 Şubat 2009, 09:40:44 » |
|
amin kardesim hic kolay degil bizlere gercekten :S hem ev hem cocuk .... cogu zaman herseyi hanimlar yapar erkekler bos mu desem artik bilemiyorum :D
gültanesi yargısız infaz yapıyorsun çalışan eşine elinden gelen yardımı da yapan kocalar var bunu unutmamalıyız...:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
simurga
|
 |
« Yanıtla #10 : 09 Şubat 2009, 16:24:21 » |
|
gültanesi yargısız infaz yapıyorsun çalışan eşine elinden gelen yardımı da yapan kocalar var bunu unutmamalıyız...:)  tecrübe konusuyo galiba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gul_tanesi
[ Kaymakam ]

MeryBoot =)
|
 |
« Yanıtla #11 : 10 Şubat 2009, 12:20:27 » |
|
gültanesi yargısız infaz yapıyorsun çalışan eşine elinden gelen yardımı da yapan kocalar var bunu unutmamalıyız...:) tabi buna da saygi duyariz ama bu herkes de yoktur hehe 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gulibikcin
|
 |
« Yanıtla #12 : 10 Şubat 2009, 16:41:36 » |
|
gültanesi yargısız infaz yapıyorsun çalışan eşine elinden gelen yardımı da yapan kocalar var bunu unutmamalıyız...:)  tecrübe konusuyo galiba tecrübe de denebilir...ama simurga kardeş efendimizin de eşine karşı ev işlerinde ne kadar yardımcı olduğunu duymuşsundur umarım...keçileri bile sağan iğne ile elbisesine dikir yapan bir lider örnek insan EFENDİMİZİN ÜMMETİYİZ değilmi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
simurga
|
 |
« Yanıtla #13 : 10 Şubat 2009, 16:45:44 » |
|
evet kardeşim haklısın ama her erkek yapmadıgı için yapanlar dikkat çekiyo :))
ama takdir ediyorum sakın yanlış anlama ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gul_tanesi
[ Kaymakam ]

MeryBoot =)
|
 |
« Yanıtla #14 : 19 Şubat 2009, 23:02:03 » |
|
 evet kardeşim haklısın ama her erkek yapmadıgı için yapanlar dikkat çekiyo :))
ama takdir ediyorum sakın yanlış anlama ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|