|
fatma seyhan
|
 |
« : 24 Kasım 2006, 08:37:04 » |
|
Uzerımızde emegı olan butun ogretmenlerımızın gununu kutluyorum.Onlardan cok sey ogrendık Allah onlardan razı olsun. aramızdakı arkadaslardan da hakan 27 ve ogretmen adayı emıne gunel alpaslan seyhan kısa bır sure de olsa ogretmenlık yapmıs olan neslınur ve meltem ablalarımız sızlerınde ogretmenler gununu kutluyorum baska varsa kusura bakmasınlar bıldıklerım bunlar...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 24 Kasım 2006, 08:41:32 Gönderen: fatma seyhan »
|
|
EY TÜRK TİTRE VE KENDİNE DÖN
Namelerin yerine bugün sala sesi var, Söyleyin aşıklara aşkın cenazesi var...
|
|
|
|
SaLTaNaT
|
 |
« Yanıtla #1 : 24 Kasım 2006, 08:43:54 » |
|
bizleri yetiştirebilen birikimleriyle hayatı öğretebilen tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eminegunel
[ Sağ Kol Ağası ]

|
 |
« Yanıtla #2 : 24 Kasım 2006, 17:15:29 » |
|
teşekkür ederim Allah razı olsun Fatmacığım ne kadar düşüncelisin...biliyorum ki,aslında buradaki tüm kardeşlerim birer kademeli ,faal öğretmensiniz,ben de bunun için hepinizin öğretmenler gününü kutluyorum....
'bana bir harf öğretenin kölesi olurum..' Hz.Ali
|
|
|
|
|
|
söz ola kese savaşı,söz ola bitire başı.. söz ola ağulu aşı,bal ile yağ ide bir söz..
|
|
|
|
SaLTaNaT
|
 |
« Yanıtla #3 : 24 Kasım 2006, 17:19:11 » |
|
sizde bi o kadar düşüncelisiniz sağolun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asudebahar
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : 24 Kasım 2006, 19:09:46 » |
|
bizleri yetiştirebilen birikimleriyle hayatı öğretebilen tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hazzen
[ Kaymakam ]

Hû...
|
 |
« Yanıtla #5 : 24 Kasım 2006, 20:42:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
'Yokluk, sen de yoksun; bir var bir yoksun...İnsanoğlu kendi varından yoksun...Gelsin beni yokluk akrebi soksun...''
'Necip Fazıl Kısakürek'
|
|
|
|
alpaslanseyhan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : 24 Kasım 2006, 22:36:54 » |
|
saol fatma abla beni andığın için tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hakan27
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : 28 Kasım 2006, 23:02:46 » |
|
öncelikle teşekkür ediyorum ve bende bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tebrik ediyorum ama bizlere düşen görev onları herzaman hatırlamaktır tıpkı anneler gününde annelerimizi anıyorsak ve bunu herzaman yapmamız gerekiyosa öğretmenler içinde aynı çünkü onlar da diğer annelerimiz çünkü anneleerimiz onlara emanet ediyo bizleri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SaLTaNaT
|
 |
« Yanıtla #8 : 29 Kasım 2006, 18:55:53 » |
|
Antep'te bütün öğretmenler bayanmı? :roll:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hakan27
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : 30 Kasım 2006, 02:49:10 » |
|
kardeş benimkisi örnek maksatlı idi ayrıca kimi babalar hem analık hem babalık yapıolar yani anlamk istediğiniz şekilde anlarsınız:))))))))))))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eminegunel
[ Sağ Kol Ağası ]

|
 |
« Yanıtla #10 : 30 Kasım 2006, 18:34:48 » |
|
:lol:
|
|
|
|
|
|
söz ola kese savaşı,söz ola bitire başı.. söz ola ağulu aşı,bal ile yağ ide bir söz..
|
|
|
|
hakan27
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : 04 Şubat 2007, 21:05:05 » |
|
:-D
|