|
~acohsny~
|
 |
« : 22 Kasım 2006, 16:45:02 » |
|
selamun aleykum
uzun zamandır aktifleştirmeyi düşündüğümüz "Ayın Üyesi" bölümünü nihayet ilk anketimizle üyelere sunuyoruz.
Bursaihl'ye gönül vermiş, esirgemeden bilgilerini kardeşleriyle paylaşmış "dört kardeşimizin" ismini belirtip, bir anket açmayı...ve bu dört kardeşimiz arasında "ayın üyesini" seçmeyi siz kardeşlerimize bırakmayı en uygunu gördük.
neticede yazılarını okuyanlar bir biz değil, sizlersiniz de...
kardeşlerimizi forumdaki aktifliklerine ve mesajlarının iç zenginliğine bakarak seçmeye çalıştık.
Bu dört kardeşimiz:
1 - Sülh@n 2 - Saltanat 3 - Hazzen 4 - Fatma Seyhan
başta bu dört kardeşimiz; hepinize Bursaihl'ye verdiğiniz emekler için teşekkür ediyoruz. Ve bu sevginizin, paylaşımlarınızın, katılımlarınızın devamını diliyoruz...
belki kiminizi unuttuk; ama dilerim alınan olmaz... .) en nihayetinde bizler de birer insanız.
nice güzellikleri paylaşmak adına; duâyla kalın... Bursaihl ile kalın...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2006, 16:52:03 Gönderen: acohsny »
|
|
|
|
|
|
hakan27
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : 22 Kasım 2006, 17:48:17 » |
|
Allah razı olsun gerçekten çok güzel olmuş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SaLTaNaT
|
 |
« Yanıtla #2 : 22 Kasım 2006, 21:52:09 » |
|
ben bu fikri beni seçin diye sölemedim ya utandırıyorsunuz arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hakan27
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : 22 Kasım 2006, 21:58:27 » |
|
kıardeş bu kadar mütevazi olma ben ce mütevaziliğin bukadarı da fazla dimi ama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hazzen
[ Kaymakam ]

Hû...
|
 |
« Yanıtla #4 : 24 Kasım 2006, 21:04:02 » |
|
Allah razı olsun...
|
|
|
|
|
|
'Yokluk, sen de yoksun; bir var bir yoksun...İnsanoğlu kendi varından yoksun...Gelsin beni yokluk akrebi soksun...''
'Necip Fazıl Kısakürek'
|
|
|
|
~acohsny~
|
 |
« Yanıtla #5 : 04 Aralık 2006, 16:51:21 » |
|
Selamün aleykum
Arkadaşlar ayın üyesi anketi sonuçlanmıştır. Aralık ayının üyesi Saltanat kendisini tebrik ediyorum... Kardeşimizi güzel paylaşımlarının devam etmesini temenni ediyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sümeyye
|
 |
« Yanıtla #6 : 04 Aralık 2006, 16:55:35 » |
|
Bende tebrik ediyorum saltanatı hayırlı paylaşımlar inş hayırlı olsun saltanat :lol:
|
|
|
|
|
|
 KiŞinİn yüReğİndE AŞK SönMedİkçE kaLemİndEkİ MüReKKepTe TükEnMeZ
|
|
|
|
fatma seyhan
|
 |
« Yanıtla #7 : 04 Aralık 2006, 16:57:13 » |
|
hayırlı olsun Saltanat guzel bır sonuc oldu hakettın yanı ama ben dıger arkadasları da tebrık edıyorum sıtenın canlanmasında emegı olan herkesı....
|
|
|
|
|
|
EY TÜRK TİTRE VE KENDİNE DÖN
Namelerin yerine bugün sala sesi var, Söyleyin aşıklara aşkın cenazesi var...
|
|
|
|
SaLTaNaT
|
 |
« Yanıtla #8 : 04 Aralık 2006, 17:18:24 » |
|
hepinizden ALLAH razı olsun can dostlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GuL_NaRe

[ Sancak Beyi ]

Tekten de tek,bir tek,tek basına tek;O var!...
|
 |
« Yanıtla #9 : 04 Aralık 2006, 18:09:18 » |
|
Hayırlı olsun saltanat abi ınsallah bu guzel paylasımların devamını Rabbim nasip eder ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
turqayyilmaz
teknikdestek

[ Mülâzımı Sânî ]

|
 |
« Yanıtla #10 : 04 Aralık 2006, 20:07:22 » |
|
Selamün aleykum
Arkadaşlar ayın üyesi anketi sonuçlanmıştır. Aralık ayının üyesi Saltanat kendisini tebrik ediyorum... Kardeşimizi güzel paylaşımlarının devam etmesini temenni ediyorum...
|
|
|
|
|
|
bursaihl.com | Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Forumu
|
|
|
|
SaLTaNaT
|
 |
« Yanıtla #11 : 04 Aralık 2006, 20:21:24 » |
|
inşALLAH arkadaşlar ALLAH izin verdikçe buradayız inşALLAH Hepinizden mevlam razı olsunSeLaMeTLe...Dua ile...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asudebahar
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : 04 Aralık 2006, 22:47:34 » |
|
hayırlı olsun Saltanat guzel bır sonuc oldu hakettın yanı ama ben dıger arkadasları da tebrık edıyorum sıtenın canlanmasında emegı olan herkesı....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
S ü L h @ N
|
 |
« Yanıtla #14 : 05 Aralık 2006, 00:07:08 » |
|
selamun aleykum
uzun zamandır aktifleştirmeyi düşündüğümüz "Ayın Üyesi" bölümünü nihayet ilk anketimizle üyelere sunuyoruz.
Bursaihl'ye gönül vermiş, esirgemeden bilgilerini kardeşleriyle paylaşmış "dört kardeşimizin" ismini belirtip, bir anket açmayı...ve bu dört kardeşimiz arasında "ayın üyesini" seçmeyi siz kardeşlerimize bırakmayı en uygunu gördük.
neticede yazılarını okuyanlar bir biz değil, sizlersiniz de...
kardeşlerimizi forumdaki aktifliklerine ve mesajlarının iç zenginliğine bakarak seçmeye çalıştık.
Bu dört kardeşimiz:
1 - Sülh@n 2 - Saltanat 3 - Hazzen 4 - Fatma Seyhan
başta bu dört kardeşimiz; hepinize Bursaihl'ye verdiğiniz emekler için teşekkür ediyoruz. Ve bu sevginizin, paylaşımlarınızın, katılımlarınızın devamını diliyoruz...
belki kiminizi unuttuk; ama dilerim alınan olmaz... .) en nihayetinde bizler de birer insanız.
nice güzellikleri paylaşmak adına; duâyla kalın... Bursaihl ile kalın...
Allah razı olsun yunus abi kardeşlerim en hakeden dostumu SaLTaNaT'ımı seçmişler......ben bu fikri beni seçin diye sölemedim ya utandırıyorsunuz arkadaşlar
sen çokk daha iyi yerlere layıksın kardeşim benimmmabim tutmuş benide yazmış eksik olmasın... lakin benim bu anketten bile yeni haberim oluyor....(mesajı okurken son mesajdan başlıyoruz haliyle diyorum kendi kendime SaLTaNaT'ıma oyumu verecem diye..aaaaa bide baktım kendimi gördüm bencillik yaptım kendime verdim... ):-D :-D :-D :-D
|
|
|
|
|
|
 ÖLüM SoN DeĞiL DaHa MaHKeMe VaR..
|
|
|
|